Jump to content

Golf 4 1.4 16v

silvianus

Postare recomandată

Salut,ma numesc Silviu,sunt din Craiova, am 18 ani, si am decis sa va prezint si eu masina mea, este vorba cum zice si-n in topic de un GOLF 4 1.4 16V adusa din Germania,ca dotari are urmatoarele:

-Motor 1.4 16v EDITION 75 cai

-4 airbag-uri

-ESP

-EPC

-AC

-casetofon ALPHA

-cotiera spate

-tetiere reglabile

-scaun reglabil pe inaltime si adancime

-volan reglabil

-jante pe 16

-2 chei

-inchidere centralizata

Planuri de viitor:

- schimbat distributie

- cotiera fata

- faruri cu angel eyes si xenon

- triple pe leduri

- folie pe geamuri

- toba sport

- inele cromate la ceasuri bord

- fustite spoiler fata-spate

- eleron

- jante pe 17

- computer bord

- leduri interior

- cd player

- boxe si tuitere spate

- proiectoare

Toate acestea o sa le pun pe parcurs

post-20506-1199967512_thumb.jpg

post-20506-1199967529_thumb.jpg

Modificat de silvianus
Link către comentariu

Salut,frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos,fara incidente si cat mai multi km!bafta la permis;)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km cu ea ! :vaidecapulmeu:

Arata foarte bine , pune si niste poze cu interiorul .

Link către comentariu

Deocamdata nu am poze cu interiorul din pacate am doar pe acestea 2 pe parcurs ii fac mai multe poze ms frumos pt parere

Modificat de silvianus
Link către comentariu

Felicitari pt. masina, imi place cum arata :Driver: cat a costat?

Modificat de Kicker
Link către comentariu

mersi pentru apreciere m-a ajuns cu tot cu taxa 7800 euro o sa pun mai multe poze cu masina dar deocamdata am doar pe acestea doua :Driver:

Link către comentariu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos , fara incidente, si la cati mai multi km fara probleme.

Ca un sfat daca este adusa din germania pentru linistea ta schimba distributia, placutele de frana, si tot ce inseamna consumabile pe masina, inclusiv uleiul si lichidul de frana.

inca o data bafta!

Link către comentariu

Salut mersi pentru apreciere, o sa ii schimb in pimavara placheti de frana combustibili,lichid de frana, acum doar ce i-am schimbat uleiul mersi incaodata pentru apreciere

Link către comentariu

Ma puteti ajuta si pe mine cu o intrebare? De unde pot lua si eu o alarma cu inchidere ceva mai ieftin un magazin imi putetzi zice si mie ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

hai noroc !

tie iti plac chestiile alea de pe portbagaj , da-le jos! mult mai bine ar veni un stiker vwforum !

cheers :icon_thumright:

Link către comentariu
hai noroc !

tie iti plac chestiile alea de pe portbagaj , da-le jos! mult mai bine ar veni un stiker vwforum !

cheers :icon_thumright:

mie imi plac , acum fiecare cu gusturile lui ms pentru parere;)

Link către comentariu

Silviule....tati....scoate mai sigla aia cu .:R32 de pe capota ....sincer arata urat si nu denota ceva inteligent din partea ta...serios....multi or sa rada de tine mai ales cand vad ce ai si pe spate 1.4 16V , "dungile" acelea cromate de pe grila mai merg cum mai merg cu toate ca cele de jos nu prea dau bine....vin ca nuca in perete.

Bafta si sper sa fii un pic mai inspirat cu Golfuletul ca totusi nu este o Dacie din 80 caruia i se aduc imbunatatiri si abtipilduiri.

Link către comentariu

felicitari! sa o stapamesti sanatos fara inciente...si eu am tot golf 4 luat din germania si sunt multumit de el pana acum!

ma uitam la ce imbunatatiri vrei sa ii faci ....e o lista lunga si costisitoare iti urez sa faci tot ce ai scris acolo:)

si eu mai am sa ii fac la al meu multe

bani sa fie..sigur nu e rentabil dar macar ai satisfactie:D

bafta!

Link către comentariu

ms vreau sa iti zic ca si eu il am aproape de 7 luni si sunt foarte multumit de el,mai vreau sa iti zic ca iti urez si tie la fel cati mai multi kilometri fara incidente si mersi pentru parere bafta si tie in continuare

Link către comentariu
OT: Ce-s aia 'placheti de frana combustibili'?

sunt din aia speciali :rolleyes: :D :))

Masina arata bine,dar i-am spus si lui Silviu ca nu ii sta bine cu acele crom-uri si stickere...dar fiecare cu gusturile lui :))

Bafta la TUNARIT:blush:: :rolleyes:

Modificat de Alex_golf4
Link către comentariu

subscriu afirmatiile legate de ''r32'' si cromul pus ulterior.

gasesti la dezmembrari grile,bandouri cu crom de la versiunile de varf,asa o sa dai in kitch si e pacat de ea.

parerea mea : clean look all the way

sa ai parte de golf si fara evenimente

Link către comentariu

poze noi, mai am si alte poze dar sunt formatu prea mare si nu le pot pune pentru cei interesati ma pot contacta pe ID de mess : silviu_catalin2007@yahoo.com

post-20506-1205857181_thumb.jpg

post-20506-1205857191_thumb.jpg

Modificat de silvianus
Link către comentariu

Parerea mea e ca ar trebui in cel mai scurt timp sa dai jos emblema cu R32, mai ales ca pe spate ai 1.4-16v(da-le jos si pe alea si scrisul cu Golf)

Referitor la benzile alea de crom da senzatia de Dacia tunata, in rest pleoapele dau bine, folia si jantele

Ai mare grija sa nu ajungi la rubrica kitch tuning :)

Link către comentariu

De acord cu Auras ,nu arata bine asa ceva pe un golf.......dar na,fiercare cu gusturile lui....doar ne dam si noi cu parerea :D

Link către comentariu
  • 8 months later...
De acord cu Auras ,nu arata bine asa ceva pe un golf.......dar na,fiercare cu gusturile lui....doar ne dam si noi cu parerea :(

da jos TOT!!!asta nu e dacie man...pacat de el!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!