Jump to content

Golf V 2.0 Tdi Goal - 2007

emi-act

Postare recomandată

Salut, foarte frumoasa masina cu o gramada de optiuni, sa o stapinesti cu placere si bine ai venit printre noi.

Link către comentariu
  • Administrator

navi si echipare GOAL => 100% adusa din vest :icon_thumright:

lucrezi la TATA pe Pipera-Tunari ? (se vede scris pe geamul de langa masina)

Link către comentariu

Super faina! Sa o folosesti sanatos!

Ai gasit echipare GOAL din 2007? Eu am tot cautat dar nu am gasit decat din 2006.

Felicitari inca o data.

Link către comentariu

Foarte frumoasa sa ai numai bucurii cu ea.Poate ne dai si noua mai multe detalii,eventual cat a costat. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Frumusica masina! scaunele sunt super! Sa o stapanesti sanatos si daca te gandesti sa vinzi navi, da-mi de stire :icon_thumright:

Link către comentariu

multumesc la toata lumea.

pretul a fost 18.500 eur cu totul. singurul lucru care ii lipsea erau cauciucurile (erau cam tocite ce avea) si s-a rezolvat repede. 205/55/16.

mai e o chestie... masina nu are tv tuner... e echipata din fabrica cu antena cu gps, dar m-am interesat la pbn si tv tuner cu mufe si cablaj costa 6000 ron. sunt nebuni de legat!!! am gasit in pasaj la inter (sub inter, mai precis) cu 3000 ron. stie careva mai ieftin? (ma refer si la garantie and stuff)

@moderator: daca vi se pare ca am iesit din reguli, cerand niste info la sectiunea asta, scuzele mele, dar sper sa nu fi gresit.

multumesc anticipat la toata lumea

@voinea: nu, nu lucrez acolo, doar pozele sunt facute acolo (era masina proaspat spalata, am fost cu ea cand am luat-o la pbn, ca sa o verifice si sa-mi dea garantie pentru Romania)

@cardesign: este 2007.

Modificat de emi-act
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :D S-o stapanesti sanatos. Acum, lamureste-ma si pe mine, care nu-s asa cunoscator cu echiparile de pe Golf V, ce-i asa senzational la echiparea Goal?

Link către comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos. Frumoasa si dotata :beerchug: .

@cardesign: ma mir si eu ca a gasit Goal din 2007. De la sfarsitul lui 2006 echiparea Goal a fost inlocuita cu Tour (a mea e Tour si e produsa in 11.2006)

@bestie: goal/tour si mai nou united sunt niste variante speciale de echipare, pe care le gasesti din cate stiu doar la nemti. Nu e nimic senzational, doar un indiciu ca masina e adusa de afara. Sunt configurate din start cu ceva optiuni si au niste stickere pe montantii C. La a mea scrie de ex. Trend in carte, dar e echipata peste ce iti da standard la un Comfortline.

Link către comentariu

Varianta Goal e o editie speciala, are tapiteria scaunelor cusuta cu rosu(sau portocaliu aprins), pielea volanului e cusuta cu rosu, covorasele sunt festonate cu rosu, e ceva foarte bine asortat, ii da un aer tineresc, sportiv chiar(goal).

Acum se fabrica varianta Tour TUI-Edition.

Modificat de traffictours
Link către comentariu

prezint scuzele mele tuturor. in talon si in carte este trecut ca an 2007. m-am uitat printre actele cu care a venit masina din Germania iar pe cartea de garantie scrie 10.2006.

Dar am inteles de la pbn ca tot ce trece de nu stiu ce luna din anul respectiv este catalogat drept anul urmator.

masina, din cate am vazut ca face BC sau display-ul are clar soft de productie 2007. am vb si la pbn pentru o resoftare (avea acea trepidatie la relanti pe la 20 K) si mi-au spus ca am soft 2007 si ca nu au ce upgrade sa-i faca, fiind ultima varianta de soft.

@bestie : are niste inscriptionari misto pe scaune, exterior, schimbator, difera culorile, chestii mici si dragute care dau (citez traffictours) un aer mai tineresc si sportiv.

Link către comentariu

Frumos tare golful si foarte dotat, pacat ca-i in 2 usi, dar asta depinde de gustul fiecaruia

Cati km avea cand ai luat-o?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!