Jump to content

Dupa 2 Ani In Bmw Acu Conduc Un Leon

SEGA

Postare recomandată

:P SALUTARE.SUNT NOU PE ACEST FORUM.acu 2 luni mi-am achizitionat si eu din germania un seat leon.initial am plecat dupa un golf 4 dar m-am indragostit de aceasta masina acolo.incep si eu cu dotarile si pe urma pun si poze care sunt facute cu tel si imi cer scuze pt calitatea lor.

trapa

ac manual

4 geamuri electrice

oglinzi pliabile si incalzite

cd

xenon

proiectoare

comp. bord

suspensie sport

jante RH 235/40r17

praguri

cip tuning

volan reglabil

post-20471-1199902410_thumb.jpg

post-20471-1199902721_thumb.jpg

post-20471-1199902758_thumb.jpg

post-20471-1199902795_thumb.jpg

post-20471-1199902873_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumusica masina!

Ar mai merge o bara spate ceva sau macar o prelungire...

Oricum sa o conduci cu placere si cat mai putine evenimente neplacute! :P

Mai da si tu detalii despre motor...

Offtopic:ce bimmer ai avut inainte?

Link către comentariu

si eu sunt nou pe forum :icon_thumright: bine ai venit! multi km fara probleme!

Link către comentariu
ai idee la ce putere a ajuns?
140 :icon_thumright: masina a ajuns 9000.nu mai pun ce am bagat eu in ea,distributie etc
Frumusica masina!Ar mai merge o bara spate ceva sau macar o prelungire...Oricum sa o conduci cu placere si cat mai putine evenimente neplacute! :huh: Mai da si tu detalii despre motor...Offtopic:ce bimmer ai avut inainte?
nu prea se vede in poza darspatele e si asa jos.e intuneric si nu se opserva bine fusta.motoru e asv de 110 cp (a fost) acu are 140.nu este pd.inainte am avut un seria 3 din 95 pisicuta,pachet m jante..etc.era frumos si ala
Link către comentariu

Foarte frumoasa.In 2003 mi-am luat unul pe benzina, tot negru (fab. 2001) l-am dat dupa 6 luni pt ca aveam masina de la "intreprindere" si mi-a parut rau.In 2006, mi-am luat unul nou, masina din semnatura, dintre ultimele fabricate.

E un model reusit. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
nice ride.... sa ai parte de ea, ce an e?!

2000.voiam ceva mai tanar cand am plecat in germania,dar mi-a placut asta si mi-a mai si ramas ceva bani de bagat in ea.

Link către comentariu
  • 1 year later...

Acum imi dau seama ca iti vad masina zilnic. O parchezi langa magazin la noi(Tuningshop), vis-a-vis de fostul sediu Toyota!

Arata foarte bine! Un kit de FR nu ar strica totusi :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!