Jump to content

Audi A4 Avant Alb 2005, 1.9tdi 131cp

The JiM

Postare recomandată

Masina este adusa in noiembrie, an 2005, 1.9TDI 131cp, 6 trepte, sistem audio Bose.. destul de multi km dar nu prea se vede.

Inainte am avut un Passat din 2003.

Si doua poze care le-am facut pe drum

Link către comentariu

frumoasa si mai ales culoarea, pare destul de ingrijita. sa o stapanesti sanatos si multi km cu ea fara incidente.

superba prima poza de relaxare a masinilor :P

Link către comentariu

Foarte faina masina, sa o stapanesti sanatos, poate pui si niste poze cu interiorul :P

Si baga un ochi pe link, poate vii in "Variant Cartel" !! :P

Link către comentariu

Ce imagine superba . . . cu cele 2 frumoase masini.Am un prieten care este interesat exact de acest model, si cam acelasi an.Imi poti da niste etalii pe pm privitor la pret, nr de km.Arata foarte bine masina.S-o folosesti cu placere muuulti km fara a vizita vreun oficiu militienesc sau sa ai nevoie de firme de tractare!

Link către comentariu

liviuxp2000 ti-am trimis un mesaj

ma bucur ca va place, si mie imi place :icon_thumright:

Link către comentariu

Culoarea imi place mult de tot..sa o stapanesti sanatos!e frumoasa foc,inca o data felicitari pt alegerea culorii :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!