Jump to content

Unghiuri Spate

SEGA
 Share

Postare recomandată

am o problema .imi roade cauciucurile pe interior.am mers cu masina la service si ne-am uitat dedesupt si masina nu e lovita sau altceva.nu imi pot da seama de ce roade pe interior,ca doar e cu punte pe spate si nu cu suspensie independenta.intrebare,poate fi din cauza jantelor care sunt f late sunt pe 17 si pe masina am 235 /40 .17.daca pun 225 45 r17 mai roade?dati-mi un sfat

post-20471-1199896229_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dute sa si fa-ti geometria.....asa o sa vezi cine e de vina

Link către comentariu

Si eu am aceeasi problema la cordoba; Rotile in loc sa stea drepte stau inclinate spre masina la partea de sus. Din fericire asa trebuie sa stea (acum daca unghiul e f. mare atunci e problema...)

Doar la geometrie poti sa constati daca e in limite normale sau nu. Pe puntea spate nimic nu este reglabil - constati si cam cu atat ramai... :P

Am dat de un mecanic mai inimos care a incercat sa faca ceva - a desprins toata puntea si a strans suruburile tinind puntea in tensiune; si a mai corectat un pic - evident poate sa "sara" la loc dupa niste km si sau denivelari/lovituri.

Link către comentariu

merci mult baieti.o sa ma duc sa fac geometria sa vad ce zic si aia si pe urma vad eu ce fac.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!