Jump to content

Viteza Pe Display-ul De La Cd Player

Aditzos
 Share

Postare recomandată

Cristi am incercat eu si nu merge :( .In schimb pe 210 si 310 functioneaza.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ioana

26

• tutu0581

11

• Aditzos

7

• Mircea Victor

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu am rcd 510 si nu merge, ma gandeam ca trebuie activat din vag-com.

Link către comentariu

Cristi am incercat eu si nu merge :scratch: .In schimb pe 210 si 310 functioneaza.

Uite ca la BOLERO-ul meu merge, adica am pus 1 pe canalul 2 de la adaptari si helpul chiar asa spune, ca afiseaza viteza pentru masinile scoala, dar mai spune ca trebuie umblat si in meniul radioului sa afiseze, ceea ce nu am gasit .

Link către comentariu

:scratch: Eu am activat functia cu VAS-ul si nu functioneaza,in schimb la 210 si 310 a mers.Acum la tine apare pe display km?O sa incerc maine mai multe variante poate iese ceva :))

Modificat de tutu0581
Link către comentariu

Se pare ca RCD 510 nu are asa ceva :icon_thumright: Singurile RCD-uri noi care pot afisa viteza de deplasare si directia de mers(pozitia manetei de semnalizare) sunt 210 si 310.

Link către comentariu

Si de ce se poate activa din adaptatri , canal 2 aceasta functie?

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Mie imi afisaza viteza pe RCD 300 de cand am cumparat masina din Germania,si am si butonul cu clopotel.Sa fii fost masina de scoala?Am culoarea neagra pe masina.La cei care nu va merge chestia asta cu afisarea vitezei pe RCD,nu fiti suparati,dati-mi un RCD 500 si vi-il dau pe al meu dupa masina,si mai dau si bani :offtopic:

Link către comentariu

La RCD300 cu mp3 se activeaza si functioneaza, la RCD300 fara mp3 (cum are 81UAC) nu am reusit sa-mi dau seama daca se poate sau nu activa.

invatacel, tu ai sau nu mp3player la RCD ?

Link către comentariu

WVWZZZ,eu pe RCD 300 imi merg numai trak-uri,mi-as dorii eu un mp3 dar.............

Link către comentariu

Deci asta inseamna ca si RCD300 fara mp3 este capabil sa afiseze viteza. Multumesc pentru precizare.

Sper sa reusesc activarea si la modelul asta.

Link către comentariu

Nici eu nu am reusit la Golf V. La Passat B6 a mers, fara probleme, dar la Golf V nu a vrut. Si era acelasi RCD !

BTW: Era aceeasi problema La Golf, nu era activ canalul...

Link către comentariu

forceturbo, pana acum am reusit la toate RCD300 cu mp3player (indiferent de masina), si la niciun RCD300 fara mp3player. Vrei sa spui ca ai putut activa pe un RCD300 fara mp3player la un Passat ?

Link către comentariu

Intr-adevar, pe Golf V era fara MP3Player.

Totusi, nu inteleg care este legatura intre MP3Player si activarea acestei optiuni. Din ceea ce stiam eu, aceasta optiune este legata de scoala de soferi, ofera instructorului posibilitatea sa vada daca elevul semnalizeaza si sa-i monitorizeze viteza de deplasare.

Link către comentariu

Pai, dupa cum s-a spus, cele cu mp3player au la adaptari canalul 2 activ, in timp ce RCD300 fara mp3player nu are activ canalul respectiv.

Am luat la rand fiecare canal, de la 1 la 255 (pe RCD300) fara mp3player, singurul canal care ar putea sa fie cel legat de functia asta este canalul 50, i-am dat enable si totusi nu a aparut viteza pe display dupa ce am pus contactul, luat contactul, pus contactul si apasat simultan butonul de power si cel de meniu.

Deci, deocamdata, din pacate, nu cred ca se poate activa functia la RCD300 fara mp3player.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am incercat sa activez si eu functia asta la golful din semnatura, Rcd300 si nu merge,canalul doi nefiind disponibil.Era tare frumos sa am functia asta decat sa vad ca scrie tot timpul track.

Link către comentariu

Dupa cum scrie pe topicul asta pana acum, pe RCD300 fara mp3 nu a reusit nimeni, cel putin pe canalul 2 sigur nu merge. Am luat fiecare canal in parte la RCD300 fara mp3 si nu am reusit...

Link către comentariu

citit topic --> incercat pe masina (rcd300 fara mp3) --> nu merge

astept ziua de Joi pentru verificare canal 2 cu interventie VAG-COM :P

Link către comentariu

La mine a mers, pe RCD300 (fara MP3). Am pus 1 pe canalul 2 la Adaptations, am folosit combinatia de butoane de pe radio si a mers de la inceput. Asadar, merge si pe RCD300. Din pacate nu stiu care ar putea fi problema...

Link către comentariu

Nu este activ canalul 2 la RCD300 fara mp3. Fa, te rog un print screen sa vad codul aparatului.

Merci!

Link către comentariu

nu permite canalul 2 la aparatul meu...asta e..am uit doar pe climatronic :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ok, am reusit intr-un final sa ajung cu laptopul la masina si iata rezultatul din VAG-COM:

Address 56: Radio Labels: 1K0-035-1xx-56.lbl

Part No: 1K0 035 186 T

Component: Radio GR0 020 0023

Revision: 0002006S Serial number: VWZ2Z2F1391801

Coding: 0020200

Shop #: WSC 00028 028 00001

Este sau nu RCD300? Vad ca aici nu scrie nicaieri asta, asadar e posibil totusi sa nu fie. Insa am reusit sa-i pun viteza pe display prin metoda descrisa in acest topic...

Link către comentariu

Din ce am observat sunt doi producatori pentru genericul RCD300, Blaupunkt si Grundig. Asta spun sigur ca am vazut ce scria pe eticheta la doua rcd300.

Modelul de la Blaupunkt RCD 300

si Grundig:img7138a.jpg

Bun acum ce mi se pare ciudat e faptul ca totusi in ETKA apare separat RCD300 cu optiuni pentru scoala de soferi. Avand in vedere ca sunt persoane care au reusit sa activeze functia pe unele RCD300 care nu sunt de pe masini de scoala si nu au nici mp3... am ajuns la concluzia ca unul dintre acesti producatori a lasat canalul 02 activ si celalalt nu. Ramane de urmarit la care.

@Tatal Zmeu: Da este rcd300, ce i ciudat dupa part number... e ca ar fi cu optiune pentru scoala de soferi. Din pacate ma lasa memoria si nu mai stiu daca S sau T era scoala. Oricum am sa mai caut cand am timp dupa part number si am sa postez aici.

Link către comentariu

part number:1K0 035 186 P

m-am chinuit si inca ma chinui....canalul 2 nu e activ.

conform site-ului http://codedradio.info/?i=bn&sb=V e VISTEON?

a auzit cineva de marca asta?

se pare ca 3 firme fac RCD300...cel putin daca deschideti pozele cu rcd o sa vedeti diferenta la butoanele stanga dreapta

intrebarea mea este daca se poate face o rescriere de soft sau un update de firmware, oare o merge? si cine s-ar baga la asa ceva...

Modificat de 81UAC
Link către comentariu

Poate fi si Grundig, cu acelasi part number 1K0 035 186 P. Ideea ca nu poti afla doar dupa part number cine l-a produs. Acesta este un cod intern pentru repere oem. Cel mai sigur de pe eticheta. Visteon isi are sediul in SUA, si se ocupa cu sisteme audio destul de bunicele (chiar colaborare cu Boston Audio pentru o parte din produse), de aici ma gandesc ca o fi folosit pentru variantele locale VW.

Cu resoftarea putin probabil. Dar nu se stie niciodata. Poate pune cineva mana pe verisunea care merge canalul 2 si face o comparatie ce diferente hardware are fata de celelalte (adica se desface la propriu). Daca sunt identice, ceea ce ma indoiesc... ar fi plauzibil cu unelte potrivite.

@Tatal Zmeu: Am gresit, ma lasa memoria, S era de la echiparea pentru vehicule scoala. Deci al tau nu e de pe scoala, nu are nici mp3 si zici ca merge. Ar fi interesant sa aflam cine l-a produs pe respectivul RCD300.

Link către comentariu

Ok, cand voi avea putin timp liber, voi scoate radioul si voi face o poza etichetei de pe el. Dar nu cumva toate cele care incep cu GR0 sunt Grundig?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!