Jump to content

Vw Mk4 Tdi - Pd

UPS

Postare recomandată

Iti mai recomand un mic amanunt: o antena scurta neagra

Total de acord.....antena aia lunga si incolacita a fost primul lucru care l-am schimbat la masina, dar io am pus una de aluminiu (cromata), nu neagra.....si la Golful UPS tot cromata as pune pt. contrast... :))

Link către comentariu
Foarte reusita masina, mai ales jantele actuale de 17". Iti mai recomand un mic amanunt: o antena scurta neagra (aprox 15-20 ROn).

Sa nu cumperi jantele noi fara sa le pui pe masina sa vezi cum arata pe masina TA.

mersi.. si mie imi plac mult jantele actuale dar alea pe 18" sunt crima.. desi nu cred ca o sa mai fie placere la condus ci mai mult stres si atentie maxima... am uitat sa precizez ca jantele sunt secound.. nu noi...

pretu la ele noi ajunge undeva la 1600euro toate 4.. si ma cam depaseste momentan..

antena cred ca o cumpar maine... am vazut la 25RON mica, draguta.. :)

antena actuala o donez.. daca are careva nevoie de ea..

Link către comentariu

Daca antena care o ai acum pe masina e in stare buna o vreau eu ca la a mea s-a cam ros cauciucul ala

Link către comentariu
Daca antena care o ai acum pe masina e in stare buna o vreau eu ca la a mea s-a cam ros cauciucul ala

antenta e in stare f buna...

din cate observ esti din galati.. de banii cu care platesti curieru iti iei si tu una mica.. parerea mea

dar daca vrei neaparat originala, tio pot trimite sa nu ma intelegi gresit..

Link către comentariu

Sa stii ca ai dreptate, cand o sa am timp imi caut si eu una mai mica si cromata

Pune daca ai poze de la interior :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

salutare!

din ce film ai scos-o? e tare:)

ma cam doare sufletul pentru ea pe starzile noastre din Romania cea "pitoreasca " ;)

cred ca i-ar sta mai bine cu niste jante ceva mai iesite in exterior, un model cu mai putine spite, care sa fie mai in exteriorul jantei.

acum depinde de ce iti place tie. doar e a ta :)

sa fiti sanatosi :) si tu si ea

Modificat de Adi H. Pit.
Link către comentariu

Adi H. Pit. mi-am facut destule filme in cap... asa ca am scoso din filmu meu... :beerchug:

jantele actuale sunt destul de iesite.. astept sa vad maine cand pun cele pe 18" de 9j si 8,5j ... sa vad cum dau pe masina si daca pot circula cu ele..

mersi pt. apreciere, bafta si tie!

Link către comentariu

Sper ca stii ca sunt 2 dimensiuni la prezoane, adica distanta intre 2 gauri alaturate....poate fi de 10 cm si de 12 cm......dupa ochi as zice ca cele pe 17 ale tale is pe 10 (asa are masina).....sper sa fie la fel si cele pe 18, altfel poti sa-ti iei gandu... :lol: Ce firma is alea pe 17? Dar gumele ce dimensiuni?

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

alea pe 18" sunt da-te jos tot de pe un golf 4... din germania.. eu zic ca se potrivesc

ce am eu acu pe 17 sunt 225/45/17.. si firma... Aluett

o idee cat iasa in exterior.. :lol:

post-20434-1200085021_thumb.jpg

Link către comentariu

Apropo cum reusesti sa mergi pe timpul asta cu zapada, flescaiala si gheata cu o masina asa de joasa si cu jante pe 17. Eu abia reusesc sa ies din zapada mai mare cu passatul si nu-i chiar asa de lasat precum golful tau si atunci ma doare inima cand aud cum atinge masina pe dedesubt, iar aderenta n-am deloc cu gumele de vara si nu sunt tocite, poate zilele astea reusesc sa le schimb si sa iau 4 de iarna ca nu mai rezist

Ai umblat cu modificarile si la interior ? Asteptam in continuare poze cu interiorul

Link către comentariu

hehe.. se pare ca partea asta de vest are un avantaj... la noi sunt 10grade.. soare, senin... nici urma de zapada sau gheata.. a fost putin in ianuarie dar aia sa topit urgent..

daca era zapada mare cum e prin alte localitati, masina statea in garaj linistita la caldurica..

poze am facut ieri.. astazi sper sa le primesc..

Link către comentariu

Salut!Spune-mi si mie...se simt rau damburile si gropile cu jantele pe 17?vreau si eu sa imi pun...

Link către comentariu

salut alex...

in functie de talon gumelor.. eu cum am 225/45/17... e okay dar depinde si cum "abordezi" gropile :offtopic:

am incercat jante le 18 si din pacate e prea greu sa le intretii la drumurile noastre... condusu devine stres...

Link către comentariu

Inteleapta alegere. Cateodata condusul devine stres si cu 17" daca mergi pe drumuri mai necunoscute pline de surprize.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
he he ... mersi wts

mi-am trecut jantele in talon.. ca sa fiu in regula cu ele.. 225/45/17...

Te-a costat ceva inregistrarea jentilor?

Daca da,care a fost tariful?

Sa o conduci sanatos,e super! :Driver:

Link către comentariu

Si eu as fi interesat ce a trebuit sa faci si cat te-a costat sa-ti treci jantele in talon. Si inca o chestie. Uitandu-ma acum la ultimile poze, mi-am dat seama ca tie iti lipseste eleronul. Ai vreun gand in acest sens? :Driver:

Link către comentariu

da.. e cam bataie de cap sa treci jantele in talon...

prima data iti trebuie un certificat de conformitate de la producator (VW cazu meu) apoi cu acela mergi la RAR ca sa le treaca in carte si apoi in talon... cam asta e procedura.. dar cum traim in Romania.. nimeni nu-ti face nimic daca nu le impingi ceva la buzunare.. :icon_thumright:

Bestie.. eleronu nu prea ma arde pe mine acuma... ci capota. caut pe cineva in Timisoara care sa faca treaba buna si nu gasesc.. pun faruriile pe negru si vreau si capota dar inca nici o sansa la vreun tinichigiu bun...

daca e careva din tm.. si stie sau face... as fi foarte interesat... ms!

Link către comentariu
Ce planuri ai legate de capota? Bad boy look? :D

daa!! dar nam gasit pe nimeni in TM care sa faca.. :ceuameni:

lucianwwl - mersi :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!