Jump to content

Vw Mk4 Tdi - Pd

UPS

Postare recomandată

salutare!

de vreo 2 luni sunt posesorul unui frumos golf 4.. multumit din toate punctele de vedere!

despre el:

an: 2002

motor: 1.9 tdi 115cp AJM

6+1 trepte, climatronic, piele, incalzire scaune, comp. bord, full electric, 4 usi, suspensie sport, jante 17", "bodykit" Rieger (plastic, nu fibre) grila kamei, pleoape, oglinzi M-look si altele

cam asta e noua mea masina.. poze in curand!

Link către comentariu

cam asta e golfuletele meu..

scuza-ti jegu de pe ea... dar e de ajuns un drum in afara orasului pe ceatza si cam asa ajunge...

post-20434-1199827871_thumb.jpg

post-20434-1199827915_thumb.jpg

post-20434-1199827925_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos si fara sa te certi cu gropile si bordurile!

ai grija sa nu te prinda administratia locala cu ea pe strada ca iti fac contract pentru deszapezire!

P.S.: Sper ca nu te-ai suparat de gluma mea, dar am fost si eu in aceeasi situatie si nici acum nu sunt foarte departe.

Link către comentariu

Bestie - mersi! si tu esti in aceasi situatie!

lile - au venit sa semnez un contract cu juma de norma dar am refuzat.. :)

la borduri nici nu ma gandesc... iar de gropi, doamne ajuta ca e plin de ele si tot iei cate una fara sa vrei...

Link către comentariu

Frumos mai pune poze daca mai ai si pune si cu interiorul :)

Modificat de Auras
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitia facuta. Sa o stapanesti sanatos si sa face multi kilometrii fericiti. :lol:

Link către comentariu

E foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos! Astept mai multe poze cu ea. :lol:

Link către comentariu

foarte misto golful! negru,agresiv, in limita "decentei" :( are cam tot :(

ne spui si un pret si niste kilometrii?

Link către comentariu

mersi baietii, la fel va doresc!am mai gasit cateva poze pe acasa de cand a dat zapada...

foarte misto golful! negru,agresiv, in limita "decentei" :( are cam tot :( ne spui si un pret si niste kilometrii?
km cand lam luat aprox. 163.000... acu are cam 175.000pretu a fost 8500euro.. fara niste chestii de pe ea... care le-am pus eu ulterior...

post-20434-1199917339_thumb.jpg

post-20434-1199917461_thumb.jpg

post-20434-1199917817_thumb.jpg

post-20434-1199917836_thumb.jpg

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!arata foarte bine!

OT: stergatorul spate asa este?sau a ramas blocat?

Link către comentariu

Domne frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si fara incidente...Bafta in continuare

Link către comentariu

c1p1 - mersi.. nu chiar asa frumos, dar e deosebit :vaidecapulmeu:

Georgik - acuma depinde cum citesti nr. de inmatriculare.. ca UPS mai e si firma de curierat.. :P

Ken - stergatoru eu lam pus asa.. arata mai interesant..

Alex - mersi frumos! la fel!

Modificat de UPS
Link către comentariu

numa ce am fost sa vad niste jante la un tip... foarte dar foate tari pe 18"

pe spate sunt de 9toli si pe fata de 8,5..

am o intrebare: pe fata nu-mi trebuie distantier? adica nu freaca in telescop sau aripa daca sunt de 8,5 ?

am gasit pe net modelu: sunt CARLINE CM8

post-20434-1199970495_thumb.jpg

Link către comentariu

Consatene, bucuros de cunostinta :icon_thumright: ....din pacate io nu te pot ajuta cu chestii de astea extreme, dar ai rabdare ca vor sosi si raspunsurile! Io in schimb iti pot spune felicitari pt. masina....arata bestial, sa ai grija de ea si cati mai multi km fara evenimente neplacute!!! :( Io-ti doresc sa te tina spoilerele alea cat mai mult.... Poate ne si vedem cat de curand la o intalneala :offtopic: Tu ai motor fix ca si mine...AJM!!! Dar chiar vrei sa-ti pui jante pe 18??? :blink: Si pe 17 is destul man....nu scutura??? Cu 18 o sa fie crima crunta la capitolul confort....+ gropile....nu stiu ce sa zic, dar faci cum crezi....daca le schimbi si le vinzi cele pe 17, ti le cumpar io daca is ok :(

Link către comentariu

mersi frumos alex.. :)) la fel iti doresc...

mam gandit mai bine si sambata o sa pun jantele pe masina.. sa vad cum dau si daca freaca..

daca vrei tu jantele astea.. ti le dau.. eu am avut grija de ele cat am putut...

am gasit o poza cum dau jantele pe masina... eu cel putin sunt fermecat, live arata foarte bine..

o sa va tin la curent...

post-20434-1199992740_thumb.jpg

Link către comentariu

:lol: belea frateeeeee.....bestialitate curata.....ce sa mai zic, arata super-mortal.....asta am zis dintotdeauna, ca aspectul vizual e pt. mine unu cel mai mare avantaj al jantelor mai mari....daca as sta in Vest, clar ca minim pe 18 mi-as pune si io la Passat, dar asa....in Ro....nu prea merita....mare pacat....greu m-am obisnuit si io cu ideea.... :))

Auzi, folia era sau ai pus-o aici? Ca nu vad stickerele alea romanesti de omologare RAR! Nici a mea nu-i omologata, e pusa aici, dar cel putin pe fata m-am abtinut (cu greu, ce-i drept) sa pun....se ia talonu instant, chiar si asa cum am io fara fata....

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Foarte reusita masina, mai ales jantele actuale de 17". Iti mai recomand un mic amanunt: o antena scurta neagra (aprox 15-20 ROn).

Sa nu cumperi jantele noi fara sa le pui pe masina sa vezi cum arata pe masina TA.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!