Jump to content

Golf Iv Tdi Alh

tece

Postare recomandată

Frumoasa, ce sa zic arata mult mai bine cu noile jante-de curiozitate ce dimensiune ai si ce anvelope ai pe ele? Presupun ca aveti drumurile bune prin Craiova ca am vazut ca prin zona aia se poarta jantele mari, trage motorasul de 90Cp jantele?

Schimbata total cu noile jante si fustitele vopsite :icon_thumright:

Chiar de curiozitate acum ca tot veni frigul ramai in continuare sa faci iarna cu aliajul sau pui table?

ms,pai anvelopele sunt bridgstone pe fata 225/40 si pe spate pirreli pzero rosso 245/40 ar fi trbuit sa pun cu 35 dar o sa am grije la urmatoare ca asa sa fie

nu mi se pare mare diferenta fata de 17..as pune si 19 daca as gasi la un pret bun :P

la iarna o sa pun tabla :) cel putin pe fata asa am facut si anul trecut si nu am avut nici o problema

ms,pai anvelopele sunt bridgstone pe fata 225/40 si pe spate pirreli pzero rosso 245/40 ar fi trbuit sa pun cu 35 dar o sa am grije la urmatoarele ca asa sa fie

nu mi se pare mare diferenta fata de 17..as pune si 19 daca as gasi la un pret bun :P

la iarna o sa pun tabla :) cel putin pe fata asa am facut si anul trecut si nu am avut nici o problema

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!