Jump to content

Golf Iv Tdi Alh

tece

Postare recomandată

an 2000,90 cai, climatronic,geamuri el,4 airbaguri,incalzire in scaune..

pozele sunt ceva mai vechi masina are in ele doar suspensia sport montata ,fk coilover

momentan are si jante pe 17

post-14545-1199807592_thumb.jpg

post-14545-1199808219_thumb.jpg

post-14545-1199808245_thumb.jpg

post-14545-1199808284_thumb.jpg

Modificat de tece
Link către comentariu

ouch....ce joasa e.....arata foarte bine ce-i drept dar banuiesc ca trebuie multa grija :). Felicitari pt achizitie

Link către comentariu

multumes da arata bine dar este f greu de mers tb multa atentie mai ales ca nu am nici un fel de scut pus...

pt bestie:din cate am masurat eu este cu 6 mai jos suspensia este fk coilover reglabila 35-55 zic ei insa masurata de mine a iesit fix cu 6cm mai jos decat una normala

Link către comentariu

Frumos si chiar ca face toti banii suspensia, pune poze cu jantele pe 17 si poze din interior

Multi km fara probleme :)

Link către comentariu

Salut "vecine",asa cred ca suntem vecini ca vad masina parcata pe Paltinis!Bunicii mei stau vis a vis de service-ul de pe Paltinis,daca sti sifonaria aia la subsol pe Serban Voda.Ti-am remarcat masina de ceva timp...deci pot sa spun ca e bomba masinuta...atrage foarte multe priviri.Ai mare grija cu gropile ca la ce suspensie ai...ar fi bine sa ii pui un scut de tabla ca sa nu ai probleme:)Sa ne auzim cu bine.

PS : Poate vi si tu la intalniri,noi ne intalnim deobicei duminca,la ora 10:30 La Blue Moon in Brazda,vis a vis de Rafo.

Cu stima,

Alex Filip

(DJ 27 KID)

Link către comentariu

super tare masinuta. poze cu jante daca vrei sa ne arati. banuiesc ca e bestiala masina cu ele. felicitari :lol:

Modificat de Johnny Ice
Link către comentariu

ms pt aprecieri ,poze sper sa pun in cateva zile pt ca altele nu am acum si masina e in zapada complet:P,insa tb sa ajung in 2-3 zile sa pun folie pe geamuri si sa montez si o bara de rigidizare spate care tocmia mi;a venit..

salut alex,la intalnire am fost dar cand era la ora 15.. cam greu la 10:30 dim dar sper sa duminica asta, asa ca poate ne vdm acolo

Link către comentariu
ms pt aprecieri ,poze sper sa pun in cateva zile pt ca altele nu am acum si masina e in zapada complet:P,insa tb sa ajung in 2-3 zile sa pun folie pe geamuri si sa montez si o bara de rigidizare spate care tocmia mi;a venit..

salut alex,la intalnire am fost dar cand era la ora 15.. cam greu la 10:30 dim dar sper sa duminica asta, asa ca poate ne vdm acolo

Ok tati ne vedem acolo:)scoate masina din zapada...sa vada lumea ce jante avem:):D

Sa imi trimiti si mie pm in legatura cu folia daca e omologata si cat te va costa.Presupun ca o faci la carfashion,nu?.Bafta

Cu stima,

Alex Filip

(DJ 27 KID)

Modificat de Alex_golf4
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

inca nu am pus folie si nu am montat nici bara:(..

dar am facut azi niste poze,masina e nemiscata de pa 1 ian:P

stiu am neaparat nevoie de distantiere pt roti o sa fie primu lucru care il iau

post-14545-1200672310_thumb.jpg

post-14545-1200672319_thumb.jpg

post-14545-1200672329_thumb.jpg

post-14545-1200672340_thumb.jpg

post-14545-1200672346_thumb.jpg

Modificat de tece
Link către comentariu

arata bine mai joasa,jantele imi plac(aduc mult cu OZracing).

niste stopuri ar schimba-o mult.

se potriveste cu melodia '' low rider''

frumoasa masina.drive safe

Modificat de tibi22
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

unde ti-au spart masina? :angry: nu stiu ce naiba se intampla, dar au inceput baietii sa "lucreze" si pe la noi :Driver:

Link către comentariu

aveai fata pe el?

sau l-a luat si fara fata?

aveai alarma?

sry man! :offtopic:

multumsc!

Link către comentariu

Frumoasa masina, sincer i mi pare rau pt necazul patit :offtopic:

Ma intreb cat timp va trece pana vom putea sta linistiti cand uitam fata castofonului pusa??? :) sau alte obiecte la vedere.

Numai bine.

Link către comentariu
unde ti-au spart masina? :o nu stiu ce naiba se intampla, dar au inceput baietii sa "lucreze" si pe la noi :offtopic:

pe paltins in dreptul lui k14, am uitat fata pusa si nu aveam nici alarma, asta e o sa am mare grije de acum si incerc sa imi caut alt alpine :P

apropo vinde cineva un 9855?? :)

Link către comentariu
  • 4 months later...

frumoasa masina....s o stapanesti sanatos

intrebare: se simte ceva diferenta cu bara pe spate????

P.S: imi plac mai mult jantele vechi???? ce ai facut cu ele?

Link către comentariu
  • 2 months later...
frumoasa masina....s o stapanesti sanatos

intrebare: se simte ceva diferenta cu bara pe spate????

P.S: imi plac mai mult jantele vechi???? ce ai facut cu ele?

ms ,

ce sa zic de bara de spate, nu simt mare diferenta ,insa intre timp am montat si pe fata unde chiar se simte

jantele vechi le'am vandut

Modificat de tece
Link către comentariu

Frumoasa, ce sa zic arata mult mai bine cu noile jante-de curiozitate ce dimensiune ai si ce anvelope ai pe ele? Presupun ca aveti drumurile bune prin Craiova ca am vazut ca prin zona aia se poarta jantele mari, trage motorasul de 90Cp jantele?

Schimbata total cu noile jante si fustitele vopsite :angry:

Chiar de curiozitate acum ca tot veni frigul ramai in continuare sa faci iarna cu aliajul sau pui table?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!