Jump to content

Activare Mirror Down

gabi71
 Share

Postare recomandată

Nu am activat-o, optiunea Mirror down imi aparea in meniu, insa nu stiam ca trebuie memorata pozitia oglinzii.

Nu am nici un pachet care sa includa oglinzile exterioare, am numai coming/ living home, lumini picioare fata si oglinda interioara cu senzor antiorbire.

Dreadfull, sunt sigur ca Seb! cu mine vorbea. :vaidecapulmeu: Fii mai atent.

Pai asa am si eu, dar nu imi apare in meniu optiunea Mirror Down, iar in catalog aceasta vine numai cu oglinzi rabatabile electric. Am incercat si nu merge la mine. O sa mai incerc inca o data si revin cu informatii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate difera dotarile de la Golf la Jetta. Eu am Jetta Confortline cu BC +. Nu cred ca Mirror Down are vreo legatura cu senzorii de lumina sau ploaie.

Link către comentariu

S-ar putea sa difere. Nu am vazut niciun catalog de Jetta. Nici eu nu cred ca au legatura senzorii cu mirror down :P . In fine, rog ceilalti posesori de Jetta cu BC+ sa ne confirme daca si ei au aceasta optiune fara oglinzi rabatabile electric. Numai bine ;)

Link către comentariu

Eu nu am,mi-a activat-o Voinea dar nu merge, doar ca o am in bord acum

Link către comentariu

Salut la toate lumea ,uite cum sta treaba cu oglinda care se regleaza cind dai cu spatele .

1 .optiunea exista in setarile masini se poate activa dar nu o sa functioneze decit daca ai senzori de parcare din fabrica

2 .nu tine de nici o alta optiune sau dotare

eu am vag-com si am incercat in fel si chip sa fac sa mearga treaba asta dar nu am reusit ,pe masina mea merge pt ca am senzori de parcare din fabrica ,am facut aceleasi setari pe alta masina care nu are senzori de parcare dar fara nici o reusita .

Am si eu o intrebare pt cei care au oglinzi rabatabile electric .butonu de reglaj al oglinzilor mai are o pozitie in plus ?? daca da va rog mult o poza cu butonu

Link către comentariu

La mine functia Mirror Down se poate activa/dezactiva din meniul BC. Si nu am oglinzi rabatabile electric. Dar am atat BC+ cat si senzori de parcare spate. Deci nu am idee cu care din aceste dotari a venit la "pachet".

Modificat de Michael
Link către comentariu

nu vad ce treaba au senzorii de parcare cu mirror-down ca ea se lasa cand selectezi Reverse ... ma rog ... asa o fi dar nu-i logic ..

mie-mi merge .. dar am senzori si oglinzi rabatabile electric

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Eu am urmat pasii de mai sus si intradevar, oglinda se misca singura. Problema este ca se da un jos, in R doar daca si este selectata oglinda din dreapta, daca nu este selectata nici una din oglinzi, atunci nu se misca deloc. Am si senzori de parcare si oglinzi rabatabile. Vreo idee?

Modificat de Devastator
Link către comentariu

Salut la toate lumea ,uite cum sta treaba cu oglinda care se regleaza cind dai cu spatele .

1 .optiunea exista in setarile masini se poate activa dar nu o sa functioneze decit daca ai senzori de parcare din fabrica

2 .nu tine de nici o alta optiune sau dotare

eu am vag-com si am incercat in fel si chip sa fac sa mearga treaba asta dar nu am reusit ,pe masina mea merge pt ca am senzori de parcare din fabrica ,am facut aceleasi setari pe alta masina care nu are senzori de parcare dar fara nici o reusita .

Am si eu o intrebare pt cei care au oglinzi rabatabile electric .butonu de reglaj al oglinzilor mai are o pozitie in plus ?? daca da va rog mult o poza cu butonu

In cazul asta poate stie cineva unde sunt legati senzorii de parcare (legatura fizica), iar daca simulam acea legatura poate "vede" marsarierul

Link către comentariu

Eu am urmat pasii de mai sus si intradevar, oglinda se misca singura. Problema este ca se da un jos, in R doar daca si este selectata oglinda din dreapta, daca nu este selectata nici una din oglinzi, atunci nu se misca deloc. Am si senzori de parcare si oglinzi rabatabile. Vreo idee?

e perfect normal, asa e si la mine, trebuie sa stai cu ea selectata

dupa cativa metri de mers inainte isi va reveni singura la pozitia initiala deci nu mai ai treaba cu butonul :)

Link către comentariu

E clar, asta e secretul, senzorii de parcare.

Si eu am senzori din fabrica si merge mirror down, cum v-am spus mai sus.

Link către comentariu

Nu cred ca mirror down are vreo legatura cu senzorii de parcare. Sunt masini care au mirror down si nu au senzori de parcare.

In schimb cred altceva: cand s-a codat in calculator senzorii de parcare (in fabrica) au mai activat un bit ceva care este folosit si de mirror down. Chiar daca se activeaza mirror down de unde stie toata lumea, mai trebuie sa fie in alta parte un bit care sa specifice lui Central Electric atunci cand masina intra in Reverse ca sa poata activa functia de mirror down. Neavand din fabrica senzori de parcare (care se activeaza la reverse) si nici mirror down, acel bit nu este activ. Sper ca am fost destul de clar. Mai investighez si eu problema, daca gasesc acel bit, va anunt.

Link către comentariu

E clar, asta e secretul, senzorii de parcare.

Si eu am senzori din fabrica si merge mirror down, cum v-am spus mai sus.

si ai si scaune cu memorie?

Link către comentariu

Nu am scaune cu memorie, si dupa cate imi amintesc , nu am intalnit aceasta optiune in configurare la Jetta.

Doar scaune electrice, fara memorie, cred ca poti pune.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t...=mirror+folding

se pare ca trebuie schimbate oglinzile

iar daca modelul e sub 2007 si controalele de usi

inca niste informatii ce ar putea fi utile http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3807919

Modificat de Seb!
Link către comentariu

• 1 month later...

Din Vag Com nu se pot activa decat daca exista scaune cu memorie, dar asta nu inseamna ca masina nu poate veni din fabrica cu functia activata si fara scaune cu memorie.

Link către comentariu

Dupa cum s-a mai spus, asta e ce scrie in paranteza in Vag Com, eu am luat-o de buna, am sa incerc sa o activez ignorand paranteza respectiva. :)

Link către comentariu

Astept si eu cu nerabdare bitul ala.Mi-am activat functia Mirror down dar nu "functioneste" :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Nu vreau sa va tai aripile si sa va las fara entuziasm...dar ...(mereu exista un dar) .. cred ca ar fi bine sa verificati si aici

Link către comentariu

Eu totusi tind sa cred ca e legata de senzorii de parcare montati de fabrica, acolo se bifeaza ceva ce are legatura si cu oglinda.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!