Jump to content

Se Aburesc Proiectoarele - Garantie ?


MOTANUL
 Share

Postare recomandată

Inca o surpriza neplacuta - unul din proiectoarele de ceata are apa inghetata pe dinauntru; cel de-al doilea mai putin. Azi fac o vizita programata la Alto Syncro sa rezolv problema. La o prima vizita am fost destul de deceptionat de reactia lor.

Sa stau 1 ora sa faca nu stiu ce procedura (cu asta eram de acord) sa vina nu stiu ce responsabil care are program de voie - adica in timpul programului eu trebuia sa il astept sa se intoarca din pauza de masa (alta decit a atelierului) si sa astept sa-si dea acordul importatorul pentru schimbarea proiectorului / de parca ei erau niste marionete care nu sunt in stare sa ia nicio decizie.

Au spus ca aburitul pe dinauntru nu face obiectul garantiei - in cazul proiectorului cu apa inghetata pe dinauntru se poate lua in calcul daca accepta importatorul...

Evident proiectorul nu era pe stoc asa ca m-am reprogramat pe 08.01.2008

Pentru mine aburerile lor nu au nicio valoare - proiectorul nu are nicio leziune externa (ciobitura sau altceva) si cu atat mai putin pe dinauntru. Din punctul meu de vedere e un defect de fabricatie - etanseitate. De ce la Seatul Cordoba din 2002 cu aproape 100.000 km la bord nu s-au aburit niciodata??

Masinile sunt parcate exact in aceleasi conditii. ;)

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La masina mea se infiltra apa in stopul stanga spate => se aburea dupa fiecare spalare. Tot la Alto Syncro am fost, s-a schimbat pe garantie, fara discutii. Au facut poze, nu-l aveau pe stoc, am revenit peste o saptamana si mi l-au schimbat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

L-au schimbat de la prima prezentare in service? La mine au spus initial ca la tine; sa vin sa il schimbe. La a 2-a vizita au spus ca nu pot sa-l schimbe asa din prima dar ca la urmatoarea aburire il schimba negresit :lol:

L-au scos s-a strans toata floarea cea vestita din service sa se uite la el, l-au scufundat in apa, au incercat sa indese niste cauciuc pe la capacelul de la spate, l-au uscat cu foenul si l-au pus la loc. ;) :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Eu am desfacut proiectoarele si am constatat urmatoarele:

Dupa ce scoateti becurile, fiecare proiector are cate 2 capacele,

unu sus si unul jos.

Se pot scoate cu usurinta, dupa care se curata/spala/usuca.

La montarea inapoi, asigurati-va ca nu pierde aer pe la niciunul din capacele,

inclusiv pe la cel pe unde se monteaza becul.

In acest fel n-au voie sa se mai abureasca, decat daca intra apa pe undeva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!