Jump to content

Semnal De Lumini Aprinse

faraonu
 Share

Postare recomandată

Dragi colegi de forum,

De vreo cateva zile (de fapt am observat prin 28 decembrie) nu mi se mai aude semnalul sonor de faruri aprinse sau semnalizare uitata activata . de asemenea, lumina din plafon functioneaza aleatoriu la deschiderea usii soferului (la deschiderea celei din dreapta merge normal). Nu am apucat sa ma uit inca pe la sigurante. Aveti idee, exista vreuna anume numai pentru semnalul sonor ? Au cumva legatura cele 2 "anomalii"? A mai patit cineva asemanator?

Ady

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Faptul ca ai probleme si cu plafoniera ma face sa ma gandesc la senzorul de usa. Daca tin eu minte este un switch chiar in broasca (portiera). Nu cred ca problema e legata de sigurante.

Link către comentariu

Subiectul e discutat destul de mult pe forum, ai cumva probleme si cu inchiderea centralizata?

In broasca portierei ai un switch care cedeaza dupa un anumit timp. Acesta comanda printre altele martorul sonor de usi deschise si aprinderea plafonierei, atunci cand usa e deschisa. Daca atunci cand usa din dreapta e deschisa se aprinde plafoniera e clar ca despre acest switch e vorba.

Daca nu stii sa il schimbi singur mai bine mergi la cineva care se pricepe, de ex colegul nostru kelu:

http://vwforum.ro/index.php?showto...6&hl=switch

Link către comentariu

Subiectul e discutat destul de mult pe forum, ai cumva probleme si cu inchiderea centralizata?

In broasca portierei ai un switch care cedeaza dupa un anumit timp. Acesta comanda printre altele martorul sonor de usi deschise si aprinderea plafonierei, atunci cand usa e deschisa. Daca atunci cand usa din dreapta e deschisa se aprinde plafoniera e clar ca despre acest switch e vorba.

Daca nu stii sa il schimbi singur mai bine mergi la cineva care se pricepe, de ex colegul nostru kelu:

http://vwforum.ro/index.php?showto...6&hl=switch

Nu, nu inchiderea centralizata nu a fost nicio problema.

Multumesc de sfaturi, o sa apelez la colegul Kelu...din ce se spune pe acel topic, intradevar, suna a problema cu switch-ul.

Link către comentariu

Eu am mai patit dar si-e revenit imediat. Nu ma mai avertiza ca am luminile aprinse. S-a intmplat chiar cand eram cu masina pt revizie. S-au dus baietii direct la switch-ul de la usa.

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut,

Am si eu o problema la seat-ul meu. Dimineata cand dupa ce am deschis masina de la telecomanda si au licarit avariile, semnalizarile am sesizat ca nu am mai licarit cand am apasat din nou si nu-mi mai functioneaza nici o semnalizare, avarii. Faza este ca acest lucru se intampla a doua oara in decurs de doua luni. Prima data tocmai o scosesem din service cand am observat, asa ca mi-au facut-o cei de-acolo, mi-au zis ca se arsese o siguranta, insa faptul ca se repeta, ma face sa cred ca e un scurt, ceva. A mai patit cineva? Si a doua mea problema este cum schimb siguranta sa-mi mearga semnalizarile macar pentru ca vreau sa plec in week-end, adica unde este panoul cu sigurantele, l-am cautat dar nu l-am gasit si nu am nici carte, m-am uitat un pic pe o carte de-aici scanata dar nu-mi dau seama, poza era foarte neclara. Sigurantele de care sunt si unde le gasesc, cat costa? Multumesc. masina este din 2003, seat cordoba modelul nou. Multumesc

Link către comentariu

Salut.

Pentru a ajunge la panoul de sigurante, deschizi usa soferului la maxim si cu cheia de la masina, ori cu o surubelnita lata desfaci panoul lateral al bordului. Bagi cheia ori surubelnita in una din cele doua crestaturi de la marginea bordului si tragi fara frica, acolo se afla sigurantele pentru consumatorii mici, cei mari sunt deasupra bateriei.

Bafta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!