Jump to content

Reglare Clima

gbrl
 Share

Postare recomandată

DOAR CE AM FOST CU MASINA IN ORAS, SI PLOUA BINE DE TOT... NU AM AVUT NICI O PROBLEMA... DACA AERUL ESTE SUFICIENT DE CALD SI DE USCAT NU AI NICI O PROBLEMA... DACA FILTRUL DE POLEN ESTE UMED SAU MULT PREA IMBACSIT ATUNCI IN LOC SA LE DEZABURESTI LE VEI INCETOSA SI MAI TARE... ACUM POATE AM EU UN CLIMATRONIC SPECIAL SI NU STIU

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine greu se dezabureste cu patru pesoane in masina . Daca problema este de la filtru de polen recomandati-mi un filtru de polen bun. Astept. Am fost la service acum 2 saptamani si sper ca sa fi schimbat filtru.. Dar mai stii ?

Link către comentariu

Si eu aveam probleme cu aburitul geamurilor.

Problema era la actuatorul V71, care se blocase in pozitia de mijloc(clapeta recirculare, era intepenita la 1/2 din cursa ). Am reparat actuatorul si acum functioneaza normal. Nu se abureste parbrizul decit f f rar.

Link către comentariu

Unde se afla acest actuator? Se repara greu? Eu acuma momentan sunt la munte si ma terminat cu aburitul , daca ploua afara sau e umiditate in aer ma dispera nu mai stiu ce sa fac , si stiu ca pe laptop aveam o eroare cu ceva V71..

Link către comentariu

De cand a venit frigul si eu am problema cu aburitul geamurilor la mai mult de o persoana in masina pe econ , dar nu am nici o eroare pe computer. Filtrul de polen e nou. Intradevar pe auto geamurile nu se mai aburesc sau daca se intampla de dezaburesc imediat.Partea cu lipsa dezumidificarii pare sa fie corecta.

Modificat de MIRCE4
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Gata eu am rezolvat'o . Cu ajutorul domnului Mihai (Mishu TDI) am reusit sa gasesc actuatorul V71. Mi-am deblocat clapetele si intradevar nu se mai aburesc geamurile. Multumesc inca odata

Link către comentariu

Cum ai facut operatiunea.

Cateva detalii ar fi interesante.

Multumesc.

Link către comentariu

Dai jos torpedoul , si in fata ai motorul care baga aer.. il dai jos vezi ca are 2 suruburi, (da trebuie sa bagi capu sa le vezi) ,si dupa ai sa vezi clapeta care ramane blocata , apoi te uiti mai sus in partea dreapta si ai sa vezi actuatorul v71 , misti de clapeta si ai sa vezi ca se misca si actuatorul. Mai departe dupa ce ai vazut actuatorul vezi ca si el are la randu lui 2 suruburi. Le desurubezi si dupa te chinui desprinzi tija actuatorului de tija care tine clapeta. Mult succes

Modificat de osama
Link către comentariu

E destul de complicata treaba, mai ales daca ceva defect mecanic, la actuator. Eu, spre exemplu, am avut rotita cea mare cu 2 fisuri, pe linga axul de metal, care se rotea anapoda si nu mai actiona clapeta.

Colegul @osama, a scapat mai usor, erau rupte contactele care se roresc, pe 3 rezistori, asemanator cu un potentiometru.

Daca mai aveti probleme, apelati cu incredere.

Link către comentariu

• 1 year later...

S-ar putea sa nu postez unde trebuie dar nu am gasit in alta parte, daca nu e bine rog un moderator sa-l mute. La masina din semnatura de cateva ori s-a intamplat ca la punerea contactului sa aud un fel de carait(ca si cum un pinion ar sari de pe altul) in spatele grilei de aerisire din partea stanga de pe consola centrala, zgomotul s-a auzit pentru citeva secunde(aprox 10-15) dupa care totul a fost normal. Am facut o scanare cu vag si nu am nici un cod de eroare pe climatronic. Cevai idei sau sfaturi?

Link către comentariu

Un ansamblu de reglare e pe duca, eroarea o sa apara cat de curand.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!