Jump to content

Proiectoare ceata + faruri angel-eyes

sp0nsoru
 Share

Postare recomandată

as intreba si eu unde gasesc faruri ceata dar genul dreptungiulare exact ca si in bara, si nu rotunde, iar o a doua problema unde gasesc faruri gen ANGEL EYES si ceva preturi daca nu e problema

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru accesoriile OEM (farurile de ceata), poti incerca la dealerii Skoda sau la colegul volksman (are topic in aria ANUNTURI ONLINE).

Pentru angel-eyes, vezi daca gasesti ceva la ANUNTURI ONLINE sau la magazine de tuning.

LE: In Catalogul de Accesorii Fabia 1 am gasit proiectoare ceata rotunde cod BFB400.004 (model facelift), la pretul de 901 RON (fara TVA).

Link către comentariu

Incearca aici: www.autostilrmt.ro.

Din cate am vazut la ei pe site, pozele sunt de pe www.aci.cz, de aici am dedus ca poate aduc piesele din Cehia. Acolo au si angel eyes, faruri de ceata, etc. Trebuie doar sa cauti pe site ceea ce te intereseaza.

P.S. farurile de ceata nu cred ca sunt nici triunghiulare, nici dreptunghiulare ...

Link către comentariu

dreptunghiulare?? poate triunghiulare

dreptunghiulare dragutzule caci triunghiulare cum zici tu sunt cu 3 laturi aia inseamna triunghi sau caas fiu mai corect paralelipiped caci are patru laturi inegale

Link către comentariu

Proiectoare gasesti la orice reprezentanta Skoda. Costa 280 lei cu TVA bucata.

Link către comentariu

pai are 3 laturi numa ca una e curba :Driver: In fine, de modelul asta era vorba.

Eu de astea vreau sa imi iau: http://cgi.ebay.de/XENON-Look-Klarglas-Sch...1QQcmdZViewItem

mersi mult, am sa ma gandesc dar 280 pe bucata e strigator la cer

Link către comentariu

o intrebare insa: ai avut din fabrica proiectoare de ceata si vrei sa le inlocuiesti, sau vrei sa iti pui pe un model care nu a avut?

pentru ca daca nu ai avut din fabrica, sa complica putin lucrurile: trebuie sa schimbi si comutatorul de lumini din bord, si nu stiu daca in "body controller" ai functia activata (pinii repectivi pe conectorul de cablaj, papucii pentru sigurante... etc), si astea sunt inca ceva costuri in plus.

Link către comentariu

nu a avut din fabrica dar trag separat comutator pentru ceata sau il atasej la cel de spate. Asta sa fie cea mai mare problema, si cred ca am sa pun un comutator separat deasupra casetofonului unde are loc berechet unde mai sunt la alte modele ASR

dar pana nu gasesc ceva mai ieftin nu iau

Extras din Regulamentul VWFORUM: 14. Butonul Quote ("citat") ajuta

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

sa sti ca nici fabia mea nu a avut proictoare de ceatza si am facut la fel cu un comutator in bord deasupara cd-playerului dar eu le-am comandat la un magazin de piese auto import si au costat 75 ron buc.si becurile pt ele 8 ron. Mai scumpa e mana de lucru si k releul sau comutatorul din bord fac impreuna max 20 ron

:lol:

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

poti sa imi dai un link de la cine ai comandat farurile?sau o adresa ceva?

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am observat ca majoritatea Fabiilor cu proiectoare au modele de proiectoare

cu far rotund, mai sunt si cateva cu far aproape dreptunghiular.

Are idee cineva daca asta tine de versiunea Fabiei(de exemplu

apar doar pe o anumita varianta de echipare) si daca da, atunci

pe care?.

Modificat de ioco
Link către comentariu

de fapt proiectoarele dreptunghiulare au fost pana in 2004 (sau cam asa) dupa aceea s-au bagat cele rotunde(adik odata cu faceliftu' ala micut )

de exemplu a ta cred ca are proiectoare rotunde..nu?.. a mea din 2003 are loc de proiectoare dreptunghiulare :icon_thumright: si in curand sper sa aibe si proiectoarele acolo;)

Modificat de petcu_cl
Link către comentariu

Desi e din 2004(prima inmatriculare in 29.04.2004)

tot Dreptunghiulare am, o fi din ultimul lot, inainte de facelift.

Bafta la montare si sa vii cu un pret la piese + manoppera, poate si locul unde ai facut upgrade-ul.

Modificat de ioco
Link către comentariu

• 1 month later...

are careva faruri angel eyes cumparate de aci: http://www.logtuning.ro/associated_product...mp;id_product=1

daca da care sunt mai ok cela albe sau negre?

inca o problema daca stie careva daca trebuie sa pun becuri seciale sau vin ele cu becuri...potrivesc cele de acuma?si ca un PS: vand pereche faruri fabia in stare perfecta

Link către comentariu

Hmmm, sunt urate. Acum ceva vreme am auzit pe cineva ca si-a pus si le-a dat jos dupa o perioada, nu mai tin minte din ce motive.

Inschimb de ceva vreme ma uit la farurile astea de pe superskoda.com si ma cam bate gandul. Am zis totusi sa mai astept, poate-si pune cineva inaintea mea si posteaza vreun feedback. Ce parere ai de ele? Sunt mult mai elegante decat ce-ai aratat tu (no ofence intended), nu?

Cheers!

Link către comentariu

Faruri angel eyes gasesti pe net cu 700. Muuult mai frumoase. Da search cu google.

Link către comentariu

Pai posteaza si tu mai concret, un link ceva?

Link către comentariu

Nu mai stiu topicu'. Pe 4tuning parca. Am cautat acum 2 luni... :(

Link către comentariu

BLiTZ sa stii ca sunt frumoase cele care ai gasit tu dar e tare complicat sa facicomanda din afara...de aceea eu caut ceva care se gaseste la noi. In cazul in care cineva stie ceva magazine online sau a pus cumva si are poze e multumit...poate sa posteze

Link către comentariu

BLiTZ sa stii ca sunt frumoase cele care ai gasit tu dar e tare complicat sa facicomanda din afara...de aceea eu caut ceva care se gaseste la noi. In cazul in care cineva stie ceva magazine online sau a pus cumva si are poze e multumit...poate sa posteze

Nu este deloc complicat, deoarece unici importatori de pe superskoda sunt baietii de la DxxBlueLine. Incearca un telefon la ei.

Vezi si aici putin : http://www.skoda-club.ro/index.php/topic,916.15.html

Link către comentariu

• 4 weeks later...
Nu este deloc complicat, deoarece unici importatori de pe superskoda sunt baietii de la DxxBlueLine. Incearca un telefon la ei.

Vezi si aici putin : http://www.skoda-club.ro/index.php/topic,916.15.html

Un link pentru 2 idei: http://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=1482818#post1482818.

1.Farurile lui Hardhouse

2.Ce vreau eu sa imi pun (am atasat o imagin). Cand o sa lea am, cu cea mai amre placere o sa postez.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!