Jump to content

Octavia Rs By Drg

ionutdrg

Postare recomandată

in primul rand vreau sa salut pe toate lumea de aici

sunt membru pe acest forum de multa vreme, dar nu aveam o masina din grupul VAG

dupa cateva luni de asteptare mi-a venit si mie masina Skoda Octavia RS 2.0TDI 170CP

acum pot sa spun ca sunt si eu membru autentic al acestui forum

despre masina nu am ce sa va spun, presupun ca majoritaea o cunoaste foarte bine

dotari optionale: senzori parcare spate, maxi-dot, tempomat, duze stropitoare fata incalzite, jante 18 Zenith, xenon, bluetooth, scaune fata incalzite, senzor ploaie, light assistant.

post-2165-1199640343_thumb.jpg

post-2165-1199640348_thumb.jpg

post-2165-1199640353_thumb.jpg

post-2165-1199640359_thumb.jpg

Link către comentariu

Super masina sa o stapanesti sanatos...si vezi sa nu te stapaneasca ea pe tine la ce motoras are....:D)

Link către comentariu

super frumoasa ... imi place cum da albul pe rs ca pe octavia simpla nu prea mi a placut :) vrem poze si cu interiorul si pretul final :)

Link către comentariu

va multumesc la toti pentru urari

masina a fost 26.000 E

urmeaza si tuning, dar nu acum

oricum tuning nu ii fac decat la motor si vreau sa o mai cobor putin

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. La ce tuning la motor te-ai gandit? Ca stiu ca erau niste probleme cu modificarea softului din cauza DPF-ului. Poate s-au rezolvat, ... nu stiu. Iar "mai jos" probabil ca inseamna suspensie. Nu ai primit suspensie sport standard? Sau nu te multumeste ? :Driver:

Off topic:

VRS TDI RULES!

Este... RS nu VRS :P

Link către comentariu

am primit suspensie sport standard, dar vreau sa o mai cobor putin

o sa-i schimb decat arcurile

iar la motor ramane de vazut, ca tot omu un chip, un intercoler mai mare ..... :vaidecapulmeu:

Modificat de ionutdrg
Link către comentariu

dupa cum am mai zis, chip cu DPF :lol: . Eu te sfatuiesc sa o lasi asa, e cel mai sigur pt tine. :vaidecapulmeu: . S-o stapanesti sanatos pe bestia alba.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

stiu mai multi care au facut chip la RS diesel si nu au probleme, acum ramane de vazut

Link către comentariu

Foarte foarte frumoasa :D

Am vazut prima data un Rs alb la mine in Rm. Sarat acum cateva saptamani si mi-a cazut fata cat de bine poate sa arate

Pune te rog poze si cu interiorul ca ai cu ce te lauda :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina

sa o stapanesti sanatos .... buna alegere :D

iti urez sa ai parte de masina cati mai multi km

Link către comentariu

te-am vazut acum 30 min de minute prin Ferentari, ai mers in spatele meu cam un km jumate. numai cu ochii in oglinda retrovizoare am stat :)

Link către comentariu

Am vazut o singura data o Octavia alba cu un kit RS. Mi-a atras privirea imediat. Acum ca o vad in poze completa si autentica RS, m-am minunat din nou cat arata de bine in alb.

Alegere dementiala, mai ales cu motorizarea.

La cati mai multi km fara probleme si multe satisfactii la volanul ei !

Link către comentariu

milltek face evacuare pt tine si anuleaza DPF asa ca nu o sa mai ai probleme..evacuarea este de 2.75''(69,85 mm) asa ca o sa castigi si putere si o sa scapi si de probleme

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!