Jump to content

Vw Golf 4 - Jazz Blue

Carcass

Postare recomandată

dupa indelungi cautari.....am reusit sa imi realizez visul. Am gasit aceasta mica bijuterie:

Vw Golf 1.9 TDI Special

fab in 2001

Hatchback 4 portiere

motor 90 CP Alh

A/C

Computer de Bord

Geamuri si oglinzi electrice si incalzite

Scaune incalzite

Spalator faruri

ABS

ESP

144000 km reali (verificati si pe cartea de service si pe tester)

Volan reglabil inaltime/adancime

Scaune reglabile pe inaltime

4 airbaguri

Inchidere centralizata pe chei de tip briceag

Proiectoare de ceata

si alte cateva dotari pe care sincer nu le mai retin

Masina arata bestial, am sa ii fac in curand poze, am verificat-o serios si nu are probleme ascunse, caroseria si vopseaua arata impecabil, nu a fost implicata in nici un fel de accident. Ce ma incanta pe mine in primul rand e culoarea Jazz Blue pe care as fi ales-o daca as fi fost pus in postura de a face comanda pt o masina noua. Mi-as fi dorit si climatronic....dar cred ca se poate rezolva mai tarziu si acest mic detaliu. Singurul lucru care ma deranjeaza in momentul asta la ea e casetofonul care nu e prea bine pus (sta putin iesit afara din bord) dar sper sa o sa il pot rezolva. Important e ca e original vw (gamma).

Am dat 7500 pe ea (nu e inmatriculata), adusa cam de vreo 2 saptamani din germania. Pretul a inclus verificarea rar,toate filtrele schimbate si uleiul. Vi se pare mult? Eu unul momentan sunt extrem de incantat de masina.....din cauza asta nici nu am asteptat sa ii fac poze inainte sa postez aici :lol:

Tot ce ii mai lipseste acum......Casco si stickerul vwforum :lol: Casco am sa ii fac cat de curand pt ca.....sunt inca un novice in soferie.....am 1 an si jumatate de cand am permisul in care am facut 10 mii de km prin oras. Nu am avut nici un fel de incident pana acum dar.....nu vreau sa ma risc :lol: Sper sa nu ma coste mai mult de 400 de euro pe an. In rest, toate bune si frumoase. Pozele le fac cat se poate de repede.....si sper sa ne vedem la urmatoare intalnire. Bafta!

Modificat de Carcass
Link către comentariu

Da cred ca si mie mi se pare cea mai ''adevarata'' culoare de pe golf 4....am si eu la fel

Link către comentariu

Felicitari si sa o stapanesti sanatos!

Welcome in the Jazz Blue Club !... :offtopic:

Link către comentariu

Jazz Blue, moartea mea, sa o stapanesti sanatos, iar in privinta Casco... ma tem ca e mai mult de 400 oiro.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Ai dat 7500 si trebuie sa platesti taxa lui Tariceanu? Adica inca 1600 sau cat o fi ea?

Cat despre casco...avand in vedere ca e cam la fel ca a mea si la dotari si la motor si la an, o sa te coste intre 550 si 800 euro pe an in functie de ce companie de asigurari alegi. Oricum, indiferent de cost te sfatuiesc sa-i faci Casco.

Eu zic sa stai linistit cu climatronicul. Asa e, e mai frumos si mai comod decat butoanele alea rotunde dar este foarte greu de montat aftermarket, sunt f. multi senzori care sunt raspanditi prin sistemul de climatizare pe care nu stiu cine o sa ti-i puna. Personal nu stiu pe nimeni care si-a montat Climatronic aftermarket.

Link către comentariu

Georgik salut...multumesc pt urare. Am gasit topicul :D cred ca am sa incerc sa scot eu cateva si sa mai dau si la alti membri care nu au.....sa fac si eu un prim gest de solidaritate cu ceilalti membri ai comunitatii de pe forum :D

wts din pacate cred ca abia sambata reusesc sa o pozez.....masina nu e inmatriculata si sta in garaj....iar eu sunt plecat mai toata ziua pe la facultate si servici :)

:::AL3X::: foarte frumoasa masina pe care o ai la semnatura. Succes la vanzare

91WRC multumesc :D

Junker multumesc pt urari :D

a_r_i_e_s da.....trebuie sa mai platesc inca 1600 de euro. Din pacate cel care a adus-o din germania si-a adus aminte cam tarziu sa-mi spuna ca autentificarea rar si numerele rosii au expirat. El circula la risc. As vrea sa astept pana in februarie sa vad daca nu scade taxa.....de fapt sunt nevoit sa astept pt ca inca nu am bani de taxa. Trebuie sa ma interesez daca pot sa mai iau un set de nr rosii in conditiile in care autentificarea nu mai e valabila de o saptamana.

La casco trebuie sa ma gandesc bine....de facut fac dar am sa incerc sa limitez costul cat mai mult. Parca nu as asigura-o si impotriva furtului pt ca am garaj.....si ma gandesc ca daca imi iau un imobilizator pt volan pe care sa il folosesc cand o las prin oras in timpul zilei e suficient. Bine....daca asigurarea anti furt e doar 100 de euro pe an in plus....am sa o fac fara sa stau prea mult pe ganduri. Ai dreptate in ceea ce priveste climatronicul. In fond...si a/c-ul isi face treaba foarte bine :). Multumesc mult pt mesaj si pt sfaturi

inca odata scuze pt ca nu am pus inca poze....cel tarziu sambata o scot la o sedinta foto

Link către comentariu

S-o folosesti sanatos si fara evenimente neplacute!

Culoarea e frumoasa(asta nu neaparat ca si Bora mea e la fel!)

Despre taxa se pare ca ar scadea ceva dar deocamdata nimic concret!

Link către comentariu

danM multumesc :icon_thumright:. Eu unul sunt sigur ca taxa se va scoate si ca banii se vor da inapoi...dar totodata sunt convins ca va mai dura mult pana atunci....cei de la putere au sa intinda cat pot de mult aceasta ilegalitate.

The JiM multumesc la fel :Driver:. Cat despre poze....am promis ca pun azi cateva dar nu am reusit sa ma achit decat de jumatate din promisiune. Din pacate nu a fost azi acasa prietenul cu aparatul foto performant pe care speram sa il folosesc:D asa ca a trebuit sa-i fac poze cu mobilul. Calitatea a avut mult de suferit bineinteles.....

th_Foto_0057.jpgth_Foto_0058.jpgth_Foto_0059.jpgth_Foto_0061.jpg

th_Foto_0062.jpgth_Foto_0063.jpgth_HPIM2011.jpg

acum intru in sesiune si nu ma deranjeaza prea tare faptul ca nu e inmatriculata pt ca numarul de iesiri o sa fie minim....dar dupa sesiune trebuie sa o inmatriculez cat de repede pt ca simt deja ca nu mai am rabdare. Daca vand masina veche in perioada imediat urmatoare se rezolva toate problemele si am sa ies undeva in afara orasului impreuna cu un coleg de servici (un foarte bun fotograf) si am sa rasfat masinuta cu o sedinta foto asa cum se cuvine. Pana una alta....toate cele bune membrilor si multa grija cu bolizii pe gheata ca ma ingrozesc cozile pe care le vad la politie la accidente in perioada asta. Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!