Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

Datorita uzurii zilnice in cei 9 ani pe care ii implineste luna viitoare masina nu arata atat de bine cum mi-as dori deci am reusit sa o trag pe dreapta o perioada pentru urmatoarele operatiuni :

- Vopsire : Bara fata,spate, aripi, capota,vopsire oglinda stanga,aripa spate dreapta,punctat plafon;

- Inlocuit : Macara geam sofer ; distributia ; filtrele;uleiul; Buton avarii ; Pozitii ; Becuri numar ; Amortizor capota ;

- Reparat : Stropitor luneta ; buton deschidere hayon ; Scut ;

Masina e demontata de n-o recunosc,dar sta la caldurica , si asteapta sa se termine partea de tinichigerie pt. a intra la vopsit,sa speram ca iese la culoare.

P.S Masina nu a fost implicata in nici un eveniment rutier,pur si simplu nu era prezentabila.

Sa auzim de bine si voi reveni cu poze.

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu as opta pentru al doilea model. Bafta cu operatiunile planificate pentru masina si in special cu nuanta de culoare. Fosta mea masina era aceeasi culoare ca a ta si stiu ca nu e usor sa iasa la fel dupa revopsire :Driver:

Link către comentariu

Mersi de urari! Vom face tot posibilul sa iasa cat mai apropiat de culoarea originala si daca nu vom fi multumiti o sa dam un polish pieselor nevopsite.

Link către comentariu

Am fost pana la service sa o vad astazi..barile si capota sunt deja pregatite pt. vopsit,luni intra in cabina.

Poze :

15012010172.th.jpg 15012010167.th.jpg 15012010168.th.jpg 15012010171.th.jpg

Link către comentariu

clar Road America.. daca nu ma insel.. primul model sunt pe 15", nu? Mi se par prea mici.. :P

Link către comentariu

@andrey - primul podel e pe 15",mai potrivit pt gropi,al doilea e pe 16" mai frumos,mai elegant :icon_thumright:

@Slick - nu ar fi o afacere sa le iau de pe un Passat de Politie pt. ca au sute de mii de kilometrii (acum de cand au bagat Logan pt. patrula rutiera,merg mai putin cu ele) dar inainte erau obligati sa patruleze aproape in continuu pe tronsolul lor (spre ex. Ploiesti-Comarnic),gandeste-te ca in 24 de ore avea cate 4 soferi,fiecare cu stiluri diferite de condus si nu stiu cat de drepte ar fi..

Link către comentariu
Al doilea model clar. Se regasesc si pe Passat-urile politiei, poate te intelegi cu ei :D

hell no :D !!! passaturile politiei sunt ''catranite'' rau.

vezi in dezmembrari ,gasesti ambele modele..si daca pot sa-mi exprim parerea, si eu as opta tot pt al 2lea model

Link către comentariu

Si eu sustin sa te indrepti spre jantele Road America. Nu e nicio problema cu jante de 16''. Cele OEM sunt destul de rezistente, iar iarna mergi cu tablele. Abia astept sa vad masina dupa revopsit. Numai bine!

Link către comentariu

Daca gasesc niste Road America la un pret decent,cred ca fac pasul asta.Deocamdata sa intre la vopsit si sa iasa bine.Abia o astept :icon_cool:

P.S Mi-a spus cineva care a avut Road America ca se stramba rau de tot si usor :rolleyes:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

salut!

vad ca ai adus unele modificari masinii care sunt chiar ok. imi place lumina alba.referitor la incalzirea in scaune mi se pare un moft sa zic asa.eu am scaune incalzite, dar nu prea le folosesc.iti recomand sa iei niste huse din targ erau 300 sau 400 de mii si le bagi la bircheta si se si incalzaesc destul de ok. acum nu sunt sunt OEM nu sunt 100% sigure dar iti faci un moft care il folosesti decat iarna cand este frig chiar f frig si sincer iti mai spun ceva de banii aia iti schimbi distributia iti pui folie...sau etc etc. crede-ma chiar nu ai nevoie. eventual te imbraci putin mai gros;)) o sa revin si eu cu modificarile aduse la masina in maxim o luna de zile:)

in rest stima.

Link către comentariu

Si eu am cam renuntat la ideea cu scaunele incalzite pt. ca sincer mi-e sila sa dau jos scaunele sa dau jos tapiteria,etc.Probabil voi face chestia asta cand voi pune piele la Octavia,unde iarna ingheti cand te asezi pe ea..astept sa vad si modificarile aduse masinutei tale :)

Link către comentariu

Old School...B5 si B5.5...mi-au placut foarte mult modelel astea... :P

Avem si noi unul in familie...B5, al carui Kilometraj ..still counting...280.000 K

Ai grija de ea si milionul de km fara probleme! :)

Link către comentariu

Multumesc de urari!

Masina se pregateste sa intre (daca nu a intrat deja la vopsit).Ieri toate piesele erau in sprit chit si se faceau mici reglaje.

Link către comentariu

Azi am incercat cred ca 3 nuante de vopsea si nici una nu s-a potrivit cu polish si fara..mai incerc maine..poate saptamana viitoare o terminam.

Link către comentariu

In sfarsit am gasit nuanta,am luat decizia sa o vopsim toata fara plafon.Sambata intra in cabina de vopsit. Abia astept sa vad cum iese.

Pun niste poze din cursul pregatirii pt. marele eveniment :icon_thumright:

28012010248.th.jpg 28012010249.th.jpg 28012010250.th.jpg 28012010244.th.jpg 28012010245.th.jpg 28012010246.th.jpg 28012010247.th.jpg 28012010253.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

si eu astept cu nerabdare sa vad cum va iesi. :icon_thumright:

Modificat de tracto
Link către comentariu

Asteptam cu interes poze dupa ce va iesi del a vopsit. Trebuie sa iasa treaba buna :icon_thumright:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!