Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

off=topic->zgarciti cei de la SKoda cu antifonarea :unsure:

frumoasa :"baba";

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

11-12 l/100 km in oras e destul de mult, mai ales ca vad ca stai in Ploiesti, un oras destul de aerisit, in comparatie cu "marile metropole".

Eu scot 10.5-11 cu A6'le meu, 2.5 TDI Quattro 180 cp, tunat la 220 cp, de mentionat ca e motorizarea Euro 4. Fa-i o verificare, in special e de vazut debitmetrul de aer....

Modificat de nistor@QMT
Link către comentariu

@Georgik : Zgarciti rau..sunt curios daca se poate face ceva in legatura cu asta..

@Nistor - Multumesc pt. sfaturi o sa verific debitmetru. In oras daca merg incet imi ia 8-9% dar daca merg mai turat si mai repede sare de 11%.Iar in afara ~6& la mers cuminte.Dar in schimb o iert pt ca la cati cai are (101) alearga foarte tare in comparatie cu altele. Numai Bine!

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Ti-am vazut masina ieri in zona nord a Ploiestiului arata foarte bine , se vede ca ai grija de ea si ca o iubescti . Ar cam trebui facut ceva cu numerele alea , ca sunt cam sterse , o pereche de jante , poate si o folie :P .

Sa te plimbe sanatos ! :)

Link către comentariu

salut! I-ai schimbat si discurile fata tot acum? te intreb pt ca vad din poza ca nu sunt ca cele originale au acel "sant" sa-i zic asa pe ele nu stiu care e exact denumirea si m-am interesa care a fost pretul lor.te intreb pt ca si eu urmeaza sa le schimb si ma bate gandul sa pun asa ceva cum ai tu sau perforate .numai bine

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Va multumesc tuturor pt. vorbele frumoase!

@TeoVw : Probabil era tata cu ea,eu am fost plecat din oras,stiu ca tipa dupa jante si folie dar deocamdata nu pot da banii pe asa ceva.Mai asteptam un pic. Iar numerele astept sa se stearga de tot sa nu ma vada camerele de pe DN :P :lol:

@Cosmin-TDI : Discurile le-am schimbat odata cu distributia acum ~90.000km (apropo trebuie sa schimb distributia ;) ) si sunt ATE,am gasit un site de-al lor : www.ate-na.com iar referitor la pret o sa ma interesez zilele astea si iti spun cat au costat acum un an..

@steffan : Multumesc maestre! :))

P.S Imi pare foarte rau ca nu am timp sa o vopsesc,pt ca de aproape e uratica rau la vopsea.. :(

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Cu ajutorul informatiilor de pe forum zilele trecute am desifrat si eu eticheta din portbagaj si sunt foarte multumit ca nu am avut surprize de genul ca a avut navi sau mai stiu eu ce si acum lipsesc din cauza fostilor propietari.

Cam asta e lista :

X0A national sales program Germany

B0A component parts set without country-specific design requirement

C5E steel wheels 6J x 15 offset

G0C 5-speed manual transmission

H6S tires 195/65 R 15 V

J0R battery 380 A (80 Ah)

MS7 4-cyl. turbo diesel eng. 1.9 L/74 kW TDIpump-jet injection system base engine is T5X/T21/T71

1AT electronic stabilization program (ESP)

1G2 steel spare wheel with original equipment tires

2PQ steering wheel for airbag system

5RQ outer right rear view mirror: convex

5SL outer left rear view mirror: non-spherical

3S2 black roof rails

8TC rear fog light for driving on the right

Q02 suspension range 302

8AC radio "beta"

8GL alternator 120A

8RE four loudspeakers (passive)

1ZC disc brakes, front (Geomet D)

0JH weight category front axle weight range 8

0YE weight category rear axle weight range 5

1BA standard suspension/shock absorption

0GE emissions concept EU 3

SG5 control of EuroVan

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina a primit un set de stergatoare noi Bosh AeroTwin. Pret : 190RON Verdict : Sterg impecabil,sunt foarte multumit de ele.

Link către comentariu

Stimate domn, referitor la vopseaua imbatranita, de ce nu incerci o polishare? Un polish profesional va scoate din zgarieturi si ii va reda luciul. In plus culoarea e superba, ar trebui sa ii dai mai multa atentie. Multumesc. Toate bune!

Link către comentariu

Am incercat si cu polish dar nu se observa ceva notabil..Partea din fata a fost revopsita prost si a inceput sa se decojeasca+ca e alta culoare..a vopsit-o un vopsitor cu 1 saptamana experienta si nu imi permit sa o trag pe bara sa o fac,pur si simplu nu ma pot lipsi de ea.

Respectele mele,o seara buna si multumesc pt. sfat!

Link către comentariu

Sal.

Citeam un post de-al tau de prin august cum ca ai pus 2 roti noi pe fata. Stiai ca se recomanda montarea anvelopelor noi pe puntea spate daca sunt doar 2? Iti spun asta pentru ca si eu am facut la fel cu fosta masina (care era tot variant-caravan) si era sa o pun de-o mamaliga odata pe ploaie. Dup-aia m-am desteptat si eu la cap si am pus pe spate ce era mai nou. De fapt toti producatorii recomanda asta insa nu se prea stie in popor. Mai multe explicatii de ex. aici...

Masinuta ta arata super. S-o stapanesti sanatos...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi am reusit sa inlocuiesc toate becurile din interior cu unele pe LED de la RedFighter caruia ii multumesc pe aceasta cale.

Poze : dsc02771z.th.jpg dsc02773z.th.jpg dsc02774c.th.jpg dsc02775v.th.jpg dsc02776x.th.jpg dsc02777oo.th.jpg dsc02778m.th.jpg dsc02779q.th.jpg

Mai am sa le montez pe cele de la numar si pe cele de la pozitii. O sa le fac poze si noaptea.

Numai de drumuri placute sa aveti parte!

Link către comentariu

Imi permit sa raspund eu: Dinspre bord spre spatele masinii bagi io surubelnita subtire si ai acolo o clema pe care o apesi in interior, plafoniera cade singura :banghead:

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

Mersi Red pt aprecieri si pt ca l-ai lamurit pe robi,eu nu stiam sa ii zic exact :salut: doar stii de ce..

Radduu - l-as schimba dar deocamdata am in plan cotiera si mi-ar placea sa ii pun proiectoare dar sunt scumpeeeee :icon_thumleft:

P.S In seara asta mi-am dat seama cat de bine se vede in masina,nu mi-a venit sa cred... :D

Link către comentariu

Sa-mi spui si mie unde gasesti cotiera si cat te costa, ca de cand tot caut si eu dar numai la scoruri incredibile gasesc. La noi se invarte pe la 500 de ron una jegoasa ca sa zic asa, iar in afara cu 100 de euro iti iei nou nouta cu piele si super intretinuta.

Proiectoare m-am gandit si eu sa ii pun dar cam la 10 mil duce toata afacerea... :icon_thumleft:

Link către comentariu

radduu ca tot esti din bucuresti si il ajuti si pe But_Fns. Proiectoare gasesti in autovit la tarabe cu 2 mil cred. Ce-i drept nu sunt originale dar iti faci damblaua de 5 ori mai ieftin :icon_thumleft:. Depinde ce vrei acum...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Care ar fi diferenta intre proiectoare OEM si cele de autovit? Bat aiurea?Nu pot fi reglate sau se sparg usor?

O sa caut cotiera dar as vrea macar replica de B5 nu din alea de la Carrefour universale,nu le suport..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!