Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

Daca e si OEM si nu facatura, chiar ca ai avut noroc cu carul..... :blink: E noua sau de la o dezmembrare? Tind sa cred ca de la vreo dezmembrare, din moment ce-ai primit-o vopsita, caci alea noi io stiu ca vin nevopsite.....sau? :(

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oglinda vine de pe un Passat din 2002,care este cu volan pe dreapta,si il poti gasii pe forum in aria Dezmembrari.Si a venit vopsita,dar era un albastru metalizat,iar a mea e albastru classic.:blink: Deci e OEM,e incalzita si electrica :(

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Pfoaaaaaaaaaiiiiiiiii, daca o gaseam inaintea ta, ti-o suflam clar...... :blah: Vezi ce-nseamna sa nu maturi toate sectiunile forumului.....sau altfel spus, cine cauta, gaseste..... :blink: Super afacere ai facut!!!! Te felicit!!! :(

Link către comentariu

@Alex bafta mea :P

Masinuta marti a fots supusa unei constatari gratuite la Cardinal Motors Ploiesti unde s-au verificat : suspensiii,frane,motor,directie,lumini etc.

In urma acestei constatari sambata se vor face urmatoarele :

- Schimbat lichid frana ;

- Schimbat ulei cutie ;

- Curatare Intercooler ;

- Schimbare EGR ;

- Schimbare 2 brate superioare dreapta (din cauza unei gropi IMENSE,bineinteles pe Targoviste- Ploiesti);

Astea au fost singurele lucruri care baietii m-au sfatuit sa le remediez,in rest au spus ca masina e perfecta,sper in saptamanile ce urmeaza sa trec la cauciucurile de vara. :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Hristos a Inviat!

Am montat oglinda.

Pooozeeee :16042009139.th.jpg

16042009140.th.jpg

16042009141.th.jpg

P.S as vrea un set de capace,preferabil cu inel cromat,cine are PM pls :D

Link către comentariu

Brici frate cu oglinda noua!!!! :) Ai lovit vreun caine sau ceva cu grilajul ala de sub numar sau de ce nu sunt drepte grilele alea? Centreaza/aliniaza si tu putin capota aia.... ;) Uleiul din cutie de ce a trebuit inlocuit? Ca mie mi-au zis ca eventual se completeaza si cica n-are rost sa-l inlocuiesti tot....

Link către comentariu

Alex..in primul rand,grila chiar a luat un caine,capota "ie de la iei" (masina va fii revopsita cat de curand si va fii la linie toata).Uleiul din cutie nu l-am schimbat inca pt ca nu am avut timp.Masina apropie 300.000km si mi se pare ca i-ar prinde bine ceva proaspat :D

Link către comentariu

Mi-ar placea ca dupa vopsirea totala daca masina imi va fii lasata mie ( tata ar vrea sa isi schimbe masina ) sa ii fac niste desene micute,subtile,in aceeasi culoare cu masina sa nu fie stridente ( pe coltul capotei,pe aripile spate < unde se intalneste cu stopul>).Credeti ca ar arata bine?

Atasez niste poze..

post-20287-1240514071_thumb.jpg

post-20287-1240514088_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa si cealalta doamna din familia ta :))

Cred ca o iubesti mai mult pe ea decat pe Skodita.

Nu-i schimba culoarea ca e frumoasa asa.

:)) safe!

Link către comentariu

@ssoorr - bine domnle bine :)

@Adrian - Le iubesc pe amandoua in felul lor..nu vreau sa ii schimb culoarea,va fii tot albastru indigo dar vreau sa o revopsesc total pt ca vopseaua a imbatranit si deja arata destul de rau..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sunt frumoase desenele de pe passat-ul alb. deci poate fi o idee buna sa faci ceva finut si la tine. Imi place mult culoarea masinii si desi nu sunt adeptul masinilor break, asta a reusit sa imi atraga atentia.

o zi buna iti doresc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

@gbrgeorge - Multumesc mult pt cuvintele frumoase.

Poze de astazi :30052009342001.th.jpg 30052009342001.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Saptamana viitoare batranelul meu va intra intr-o reparatie capitala..adica revopsire totala,montare cauciucuri de vara :blah: ,inlocuirea pieselor subrede (planetara dreapta si inca alte chestii minore), Spalare profesionala interior.Sper ca acest pas sa o intinereasca si sa fie iar ca la inceput..adica o bijuterie :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

fiecare user cu povestea si masina lui. Ti am citit si eu topicul. masina este ok i ai schimbat destule, incat sa fie ok. M a bucura ideea de xenon.Ti am gasit ceasuri cu maxi dot cu 200 de euro pt passat, daca vrei insa sunt destul de scumpe

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri,in privinta xenonului din punctul meu de vedere GO FOR IT!Tu la Bora poti sa-ti pui BiXenon cu incarcare instantanee (adica dai flasuri puternice). Iar referitor la Maxi-Dot mersi ca ai cautat dar mi se pare cam scump avand in vedere ca tot incerc sa o trag o perioada pe tusa ca sa o vopsesc..si revopsirea ma va costa ceva bani si mai vine si concediul..poate mai incolo :) Numai bine!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Saptamana asta am avut mai mult timp liber si niste banuti in plus si am reusit sa ii spal interiorul batranelului care arata impecabil,am schimbat uleiul,filtrul de ulei si filtrul de carburant si i-am pus si 2 cauciucuri Dunlop pe fata.Saptamana viitoare vreau sa ii schimb stergatoarele,s pt ca nu sterg bine a ii schimb claxonul de la alarma cu o goarna , poate reusesc sa o vopsesc dupa ce vin din concediu pt ca e uratica rau la exterior.

In rest numaivorbe bune despre masinuta,a implinit 198.000 km pe bord si sunt mai mult decat multumit de ea in afara de consum,adica la un mers in oras destul de linistit consum 11-12 mi se pare absurd.

Numai bine tuturor,atasez poze inainte si dupa spalatul interiorului plus alte mici detalii. :(

Inainte :

30072009569.jpg

30072009570.jpg 30072009571.jpg 30072009572.jpg 30072009574.jpg

In timpul curateniei :) :

30072009577.jpg 30072009579.jpg 30072009580.jpg 30072009583.jpg 30072009584.jpg

La finalul operatiunii :

30072009587.jpg 30072009588.jpg

30072009589.jpg 30072009598.jpg

30072009603.jpg 30072009604.jpg

30072009605.jpg 30072009608.jpg 30072009611.jpg 30072009612.jpg

Cu rotile demontate :

30072009600.jpg 30072009602.jpg

Uncategorized :

30072009621.jpg

30072009592.jpg 30072009623.jpg 22072009538.jpg

31072009630.jpg 25072009544.jpg 31072009633.jpg 26072009546.jpg

P.S Imi cer scuze pentru postul kilometric.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Banuiesc ca merge ireprosabil masina la aproape 200k km. Tatal meu are un Passat la fel ca al tau cu 190k km in bord si merge la fel de bine ca in prima zi. Probleme majore ai avut la el?

Link către comentariu

@Cristi - De mers merge impecabil,nu am ce sa ii reprosez in afara de consum. Probleme majore nu am avut dar probleme am intampinat pe parcursul anilor ( s-a stricat turbo,am inlocuit injectoarele,am schimbat ventilatoarele , am schimbat toate bratele suspensiei fata <nu erau stricate dar dadeau semne de oboseala> ) si cam atat imi aduc aminte acum.

P.S Masina are ~290.000km reali (fostul propietar cred ca i-a dat inapoi).

Saptamana asta sper sa reusesc sa-i schimb un capat de bara pe dreapta ca a inceput sa se auda din cand in cand.

Numai Bine tuturor!

Link către comentariu

in locul tau, omoram cainele din poza de mai sus :lol:. acum am observat, de ce nu iti iei o cotiera ? am impresia ca la skoda ai...

Link către comentariu

Este cainele bunicii prietenei mele , pe numele lui Bo$$ica :rolleyes: si mi-e drag de el. Vreau sa imi iau cotiera dar nu ma hotarasc odata. :rolleyes:

P.S La Skoda am cotiera..si tare comoda e :Driver:

Link către comentariu

pai veeezziii ?? cu care masina mergi mai mult ? decontezi si tu la tatal tau :D

Link către comentariu

In ultimul timp daca sunt ambele masini in parcare iau mai mult Passatul pt ca mi-e mai drag..e mai asezat,mai silentios cu toate ca Octavia e mai comoda d.p.d.v al cotierei al ambreiajului mai moale,etc. :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!