Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

Saptamana asta masina a primit un stergator nou spate (brat,capac,stergator silicon) de la colegul lexxus,ii multumesc pe aceasta cale. O sa pun poze cand o sa il montez...Altfel masina se apropie cu pasi repezi de 180.000 km :Driver:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

m-am gandit sa va prezint si mini Passat-ul care din pacate a ramas fara oglinzi si antena din cauza menajerei.... :offtopic:

25112008863yi7.th.jpgthpix.gif25112008864hj3.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

domnu ce se aude cu stergatorul ala ca vreau si eu :) si sunt curios cum se potriveste. :icon_thumright:

Link către comentariu

@Nik - Masina n-am mai vazut-o de ceva timp,e pleacata un pic din oras,o sa fac poze luni si o sa iti spun ceva impresii,pana acum nu am avut timp sa-l testez..dar cum in zona Ploiestiului acum ploua de rupe cred ca va fi folosit.

Aaaaaaa aseara avea 179994km merge foarte bine dar de cand mi-am luat permisu' si nu prea le am cu ocolitul gropilor pt ca sunt ocupat cu dragii participanti la trafic a inceput sa troncane un pic pe fata..dar cum tata ma iubeste.. :D :o

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
Mihai.Nechifor

Razvane cum e cu noul stergator?l-ai incercat?este la fel de mare ca cel vechi?poate pui si o poza ceva :icon_cool:

Link către comentariu

nu l-am incercat ca nu prea a plouat/nins si cand a nins la munte eram cu skoda,se potriveste,dar e mai scurt cu vreo 20mm decat cel original..lucrul asta il stiam dinainte sa il cumpar.Cand o sa am ocazia o sa ii fac o poza,scuze de intarziere,dar am avut probleme cu netu :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In sfarsit am reusit sa ii fac poze stergatorului care se potriveste perfect! arata foarte bine si sterge extraordinar..astazi am spalat-o singr,nu a iesit perfect,dar m-am straduit :)

P.S se vede in poze care este diferenta dintre cel de silicon si cel normal,referitor la marime,dar am impresia ca e reglabil suportul de prindere si o sa modific pozitia lui.

copyof240120091124ci0.th.jpg 240120091126xb2.th.jpg 240120091127mk3.th.jpg 240120091128xi8.th.jpg 240120091129ev0.th.jpg 240120091130cj8.th.jpg 240120091131we0.th.jpg 240120091133pp7.th.jpg 240120091134qw2.th.jpg

Masina e intr-o stare excelenta,se apropie de pragul de 300.000km,singurul lucru care este intr-o stare mai putin buna este vopseaua,care s-a ciobit,sau a sarit sau pur si simplu e matuita,ca planuri de viitor avem in vedere o revopsire profesionala.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

da foarte bine cu noul stergator. in privinta reglarii nu cred ca e posibil ca daca il vei duce mai inspre exterior va ramane mai mult spatiu de sters la baza si te va deranja. eu cred ca e pefect asa cum este. :Driver:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Saptamana trecuta masina a primit o tavita pt portbagaj de la colegul themircea.Se potriveste perfect si e foarte utila.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi am primit de la colegul NeRv1 (care e un tip foarte parolist si de incredere) oglinda dreapta de dimensiuni normale. Sunt foarte fericit ca am gasit-o si am intrat in posesia ei.Si am primit cadou si 2 capacele pt fixarea fetei de usa(eu le am rupte :) ). Mai urmeaza zilele astea sa o vopsesc si sa o montez.

Pun si poze ( facute in seara asta dupa ce am scos-o din cutie ) .

25032009043.th.jpg 25032009044.th.jpg 25032009045.th.jpg 25032009046.th.jpg

Link către comentariu

In conditii de trafic aglomerat, spatii inguste, de multe ori am apreciat latimea redusa a oglinzii din dreapta, ajungand chiar sa trec cu vederea deficitul de aspect placut cand privesti masina si observi ca are o "ureche" clapauga si una taiata. Nu mi s-a intamplat nici sa am parte de o raspandire a punctului mort din cauza dimensiunii reduse. Chiar mi se pare straniu cand vad ca se opteaza pentru schimbarea ei.

Link către comentariu

Oricat de practica ar fi in spatii inguste,o pliezi si gata...Oglinda de dimensiuni reduse ma deranja mai ales cand ma aflu pe banda a2a,sau a3a si nu vad suficient de bine.Ori sunt eu incepator si mie se pare ca nu vad cat ar trebuii sau asa e..Oricum voi afla cat de curand avantajele si dezavantajele acestei piese.

Link către comentariu

Iti zic eu ca o sa ai mai multe avantaje. Partea cu "conditii de aglomeratie" nu cred ca e valabila pt 2 cm in plus, dar ca vizibilitate aia 2 cm fac multe :) Sa o porti sanatos si sa ai grija de ea. Eu o pliez si cand nu e nevoie...asa preventiv :unsure:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Multumesc de urari,la asta m-am gandit si eu cand am cumparat-o..ca voi avea mai multe avantaje decat dezavantaje.Numai bine!

Link către comentariu

Eu personal o consider asa:

1) o alegere buna din cauza folosirii..unghi mai bun..pe mine ma super enerveaza alea mici

2) aspect estetic..arata mai bine cu 2 la fel.

3) tinand cont ca e incepator zic ca il ajuta..

Multa bafta si sper sa te fereasca de altii...:D

Link către comentariu

Da, in definitiv, aveti dreptate. Bucurestiul este de vina pentru vechea mea impresie si nici nu dispun de mecanism de pliere automata.

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Florin,nu are rost sa te superi. In primul rand eu nu sunt/nu conduc prin Bucuresti,cel mult pana pe Magheru unde sta fratele meu si pana acolo merg numai pe 2-3 benzi si nu intru pe stradute ; in al doilea rand nici eu nu dispun de sistem de pliere al oglinzilor automat.Dar am geamuri electrice fata si la o adica o pot rabata pe cea a soferului cu usurinta :icon_thumright:

Link către comentariu

Duoamne fereste, nu stiu cum a sunat replica mea, dar nici vorba de suparare :Driver:. Doar constatam si cu atat mai bine daca te simti mai in siguranta, ca sunt multi ciki-ceni, scuteristi care depasesc pe banda din dreapta celei pe care te poti afla la un moment dat.

Gata, ca sa nu devina discutie de natura tehnica. Pe curand !

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Sambata am vopsit oglinda..nu a iesit bine pt ca cel mai probabil a fost data cu silicon in trecut si au ramas niste puncte aiurea,urmeaza o revopsire in zilele ce urmeaza si sper ca pana la sfarsitul saptamanii daca am timp sa fie pe masina.

Poze:28032009049.th.jpg 28032009050.th.jpg

P.S Saptamana asta masina e programata la Cardinal pt o Diagnosticare totala (frane,lumini,suspensii,motor,etc).

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
Azi am primit de la colegul NeRv1 oglinda dreapta de dimensiuni normale

Si pe mine ma super enerveaza ciotul ala, vorba lui NeRv1, dar si mai tare ma super enerveaza pretul, care io stiu ca se invarte undeva in jur de 600 RON.... :icon_thumright: Gresesc cumva? Mai mult de 300 nu mi-as permite......am ceva sanse? :offtopic:

Modificat de Alex-F1
Link către comentariu

Pretul a fost sub 300RON.Chiar am avut foarte mult noroc ca am gasit-o la un pret imposibil de refuzat. :rolleyes:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!