Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

A iesit bine masina cred, dar de costurile reparatiei ai uitat sa ne zici ce si cum, nu de alta dar, am un prieten care si-a lovit masina asemanator si l-a dus in jurul sumei de 3200euro dauna totala, deh astia cu Asiromul lor niste jepcari. Numai bine. Poate cine stie ne vom repara masina in Ploiesti (parca asa am retinut) daca a iesit bine, ca la noi in Buc nu mai exista tinichigii, sunt pe cale de disparitie.

PS. Sa ai o auditie placuta ca si eu am tot JBL GTO pe masina montat :D

Modificat de borisake
Link către comentariu

@borisake In ultimul timp nu am mai fost la service si am uitat sa il intreb pe tata cat a fost totalul,cand o sa am duc si o sa caut dosarul o sa ma uit si vi-l spun :P :) Tinichigii de la noi ii stiu de cand eram mic,nici eu nu am mai auzit de tinichigii buni,tineri..saru'mana pentru urare :D

Link către comentariu

Referitor la intrebarea lui borisake...am intrebat astazi si mi s-a raspuns ca "valuarea devizului a fost de pana in 3000Euro"...acum ca v-am raspuns pot sa am retrag sa invat pentru teza la latina ^_^

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

super masina.sa o stapanesti sanatos si cat mai multe neplaceri.zimi si mie te rog cat te-a costat toata afacerea cu boxe,distantiere si tot..

multa bafta tuturor

Link către comentariu

Ady cat mai multe neplaceri ?!?!?! :icon_thumright: :lol: :lol:

Link către comentariu

:lol: :lol: :lol: Mersi frumos ady :))) cu totul m-a costat aproximativ 500RON parca am depasit un pic (boxe jbl ( 2 seturi ) ,4 distantiere,2 site perforate si montaj) :icon_thumright:

Link către comentariu
Ady cat mai multe neplaceri ?!?!?! :blink: :blink: :lol:

imi cer scuze de msg ... a inteles domnu ce am vrut sa zic ... :D

te-am intrebat pt ca vreau si eu sa le schimb, mai exact sa`mi pun pe spate si pe fata sa le schimb

inca odata imi cer scuze de mesaj, ati inteles voi ce am vrut sa zic ;)

Link către comentariu

stai linistit..tastatura ne joaca feste tuturor :blink: merita sa stii sa investesti in difuzoare..sfatul meu este sa pui tweeterele separat(nu cum am pus eu suprapus boxei principale) pt ca se aude mult mult mai bine...sa auzim de bine!

Link către comentariu

dap. mc de sfat. mi-au zis multi acelasi lucru ca si tine. nu stiu ce voi face, ma voi documenta inainte:D

salutare tuturor!

Link către comentariu

Salut superba masina felicitari stiu k Passat b5 este foarte fiabila , succes la examen io mi l-am luat acum 3 luni ;) :Driver:

Link către comentariu

Mersi frumos!chiar e o masina extraordinara..daca ar avea si un motor de 2.5 ar fi perfect :lol: dar nici polo nu e mai prejos mai ales prin oras..in legatura cu examenul mai am un pic si ma sui pe pereti pt ca nu mai dau odata examen :icon_thumright: Numai bine!

Link către comentariu

Schimbat stergatoare silicon cu unele noi (tot silicon) care sterg de vis :Driver:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Si uite asa zilele astea sarbatorim 100.000km de cand avem masinuta...am facut aproximativ 25.000km/an ceea ce nu mi se pare mult ..problemele de pe parcurs le-am enumerat mai sus dar cred ca am intalnit niste probleme "normale" pt o masina de 7 ani...Din pacate nu cred ca o sa mai apuc sa o conduc "cu drepturi depline" pt ca ai mei se gandesc sa o vanda pt a face loc pt unul sau doua Audi....sincer mi s-ar rupe sufletul cand ma gandesc ca s-ar putea sa o dam pt ca m-am atasat foarte tare de ea...acestea fiind spuse va urez o seara buna si sosele sigure!

Link către comentariu

Inevitabilul s-a produs :) ;) :lol:

14072008248eg7.th.jpg

scuzati pozele de proasta calitate..

post-20287-1216283946_thumb.jpg

Link către comentariu

Fain "scor" :( Eu zic sa faci cumva si sa nu te desparti de masina, chiar daca ar fi vorba de Audi in locul ei. Eu prea m-am obisnuit cu Passat-ul meu, si nu o dau pe nimik...deocamdata :lol: Personal imi suna mai bine "Passat", decat "Audi" ;)

Link către comentariu

Cat mai multi km :icon_thumright: Poate'l ajungi pe little golf (199 000) :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Multumesc mult tuturor...daca ar fi sa le punem una langa alta la intrecut de mult pe little golf cam cu 60.000km(am luat-o cu kilometrajul dat inapoi..) :lol:

vinderea sau pastrarea acestei masini nu tine de mine,pentru ca fratele meu decide pe ce o schimba si daca o schimba..mi-ar parea rau sa o vad ca pleaca cu alt fericit la volan dar... :pale:

Link către comentariu

frumos scor !

mai bine tine-o macar pana ajunge sa aiba scoru ca la a mea :pale:

numai bine !

post-11596-1216310366_thumb.jpg

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

si uite asa..incet incet imbatranim si ni s-au dus si 2 injectoare si azi trebuiau sa vina toate..asa ca le asteptam cuminti si speram ca,cu cele noi nu o sa mai faca mutre cand e alergata si sa nu se mai inroseasca bordul :icon_idea:

Link către comentariu

Doua ? Si nu s-ar recomanda sa le schimbi pe toate ? E aiurea ca a inceput sa tuseasca. Si mie, unul din injectoare a cam ragusit, nu mai lucreaza la parametri de presiune.

Raman fidel si eu B5.5-ului. INCA NU i-a trecut perioada de glorie :)) .

Sanatate !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!