Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

multumesc mult pentru propunere tibi,trebuie sa imi fac neaparat timp sa va cunosc :rolleyes: ieri am montat niste becuri de pozitie noi un alb spre bleu sa se asorteze cu xenoanele (o sa revin cu poze) si zilele astea o sa caut si pt faza lunga sa fie un pic spre albastru...si cred ca daca nu saptamana asta saptamana viitoare ii schimbam si distributia si consumabilele!numai bune :blink:

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

astazi masina mea a primit manson pt schimbatorul de viteze nou-noutz,multumiri lui tibi22 pt rabdare :rolleyes: urmeaza sper un volan imbracat in piele..cine stie? :lol: si sa nu uitam de stikerul de pe hayon :D am intrat si eu in randul vostru ;)) ; revin zilele astea cu poze,ms tibi22 again;apelati la el cu toata increderea!merita toti banii! :Driver:

Link către comentariu

Astazi am schimbat kitul de distributzie...toate bune si frumoase..dar am o problema..de cand am luat masina,periodic imi arde pozitia pe dreapta fata(innegreste becurile) si abia schimbasem de o saptamana pozitiile ma scoate din sarite cand e "chioara" :icon_thumright: ;) :( :( a mai patit cineva asa ceva?numai bine!

Link către comentariu

astazi am schimbat si discurile de frana+placute (ATE) m-au dus (kit de distributzie complet placute si discuri) 2100RON

Link către comentariu
  • 1 month later...

ce sa spun..no comment...asa e cand dobitocu' intoarce jeepu peste continua,cel din fata opreste,iar passatu meu opreste in bara lui :) mi-a promis tata ca in maxim o saptamana,doua,e ca noua..daca sunteti interesati de progresul reparatiei voi incerca sa va tin la curent...numai bine!

26032008cp7.th.jpg

Link către comentariu

totusi nu inteleg cum sa intamplat accidentul ...

tatal tau sau cine a condus ?

stai linistit ca nu-i mare lucru ... se face :) ai casco nu ?

Modificat de THE ROCK
Link către comentariu

fratele meu conducea...un "smecher" cu un pajero sport a intors peste continua pe "23 August" ,masina din fata a franat,si fratele meu(care avea 30km/h) nu a reusit sa opreasca in conditii de siguranta,dar a reusit sa traga dreapta ca sa nu faca praf chiar toata partea din fata..da,are casco,acum cred ca voi pleca sa vad ce s-a mai intamplat cu ea. :offtopic: .numai bine!

Link către comentariu

incredibil ce se mai atrag passaturile cu pajero-urile :offtopic: :offtopic: Si passatu meu a "murit" tot din cauza unui Pajero Sport :lol: doar ca intre noi a fost dragoste la prima vedere ;) (impact frontal)

Link către comentariu

Ouf, toti tembelii au volan in ziua de azi. Ce sa le faci...? Eu nu stiu ce a fost cu ultimele 7 zile. Deja al treilea Passat de stiu, care iese avariat din incidente stupide.

Tu unde aveai montat Balastul instalatiei xenon ? A fost protejat ? A mers repde cu acceptarea dosarului de catre CASCO ?

Link către comentariu

@Florin D Instalatia de Xenon nu afost avariata,Balastul instalatiei xenon era montat undeva in spatele farului,dar nu a fost avariat .In legatura cu dosarul pt casco,nu stiu nimic inca.

@50rio imi pare rau pt passatul tau,dar l-am vazut pe "the new rio"...e un vis..sa-l stapanesti sanatos,e o bijuterie!

Link către comentariu

Inca nu ati luat-o de la doctor ? La cat ajunge costul total al reparatiei, k mi se pare ca numai spoilerul e 2500 RON ?

Noroc si convalescentza usoara :icon_thumright: !

Link către comentariu

Reparatia este facuta in serviceul tatalui meu,cand va fii gata,voi pune pretul total,astazi am vopsit aripa ,capota si bara,dar vopsim si cealalta aripa ca sa nu se observe difetrenta...atasez poze facute astazi...masinabf8.th.jpg masina1jq5.th.jpg masina2wv6.th.jpg masina3ac2.th.jpg masina4nb4.th.jpgmasina5ij3.th.jpgmasina7at2.th.jpg

Link către comentariu

...pentru ca ti a placut masina, daca imi spui de unde, joi in jur de 7.30 vin sa te iau si mergi cu mine la intalnire cu baietii din forum. da mi pm

Link către comentariu

CT10VWP multumesc frumos pt invitatie,o sa vb via pm. masinuta mea joi a fost gata,saptamana viitoare cred ca va fii polisata si restul masinii..ca doar a venit primavara...sunt multumit,atasez poze,numai bine!

carrj0.th.jpg

car1hx0.th.jpg

car2te2.th.jpg

car3ng9.th.jpg

Link către comentariu

Fain ! Nici nu se cunoaste, cum si era de asteptat ! Lasa, ca de acum, masinuta sigur va fi ferita de incidente. Cam la cat s=a ridicat costul pe toata operatiunea ?

Link către comentariu

Multumesc frumos FlorinD. Costurile, le voi posta maine,dupa ce o sa fac rost de ele, :lol: in week-end am cumparat de la colegul nostru ovidiu un set de distantiere pt difuzoare,urmand sa mai cumpar unul si boxele propiuzise adica 4 sau 8 (4 normale + 4 tweetere).niste sfaturi? ce boxe imi recomandati?Ovidiu m-a sfatuit sa cumpar niste jbl sau infinity,cred ca voi merge pe jbl totusi :lol: . Drive safe!

Link către comentariu

Eu iti recomand ceea ce am montat in spate la propria masina, anume sa ai invedere gama Dieci, de la HERTZ. Singurul regret pe care il am e ca nu sunt separate tweeterele, asa incat inaltele nu sunt la fel de perceptibile. Cert e ca se deosebesc evident de cele standard in privinta bassului. Ca sa iesi in avantaj, n-ar strica sa arunci o privire si la unele SH, de la cineva care e cat de cat cunoscator.

Succes!

Link către comentariu

pana acum am cumparat 2 seturi de distantiere si un set de site perforate (pt spate) si pe saptamana viitoare vor venii si 2 seturi de boxe jbl,toate de la ovidiu.astazi am fost la bunici si i-am facut cateva poze,dar e super mudara :) numai Bine!

loloka7.th.jpglolo1tn8.th.jpglolo2yh1.th.jpg

Link către comentariu

In sfarsit..luni este ziua cea mare...Ziua in care montam difuzoarele :)

Sitele Originale JBL : jblkh7.th.jpg

GTO 6537 Front: jbl1lp7.th.jpg

GTO 6537 Back: jbl2jr0.th.jpg

Distantierele : jbl3ry4.th.jpg

Site perforate pt. Passat :D : dsc00038jj4.th.jpg

Numai bine si La Multi Ani tuturor celor ce poarta nume de flori! ;)

Link către comentariu

Profi, profi ! :icon_thumright:

Sa il rogi pe cel care le va monta sa poarte manusi chirurgicale. Nu de alta, dar vei fi uimit de cat de curat e interiorul usilor. Au cumva si burete distantierele sau mi se pare mie ?

Sa te uiti daca s-a dezlipit chederul ala de tesatura care se afla intre pe conturul interior al fetei de usa. La mine atarna pe afara acum.

P.S.

Comitetul sarbatorii Floriilor iti multumeste ! :Driver:

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

Nu e chiar asa murdar in interiorul usilor :D.

De la o vreme imi "sparcaia" un difuzor de pe usa din spate si am dasfacut iar spre neplacerea mea era rupta jumatate din membrana. Am fost la magazin, mi-am luat un difuzor si am montat pe distantierul original desi au trebuit facute cateva modificari. Merge bine insa nu se compara cu cel original :)..

Aaa si uitam pt ce am postat...Imi place cum a iesit masina dupa accident :) , iar intr-o zi poate ne gasim in ploiesti sa schimbam cateva vorbe despre masinile astea..ca doar suntem de'o seama (un pic mai mare eu ;)) ;)) ) ..Sau, mai bine la o intalnire cu tot grupul ca de cand imi doresc sa pot ajunge la o reuniune..!

Te salut, mihai !

La multi ani celor care poarte numele Florin/a etc..!

Link către comentariu

@Florin D. distantierele au si burete. o sa il rog pe ovidiu (colegul nostru de pe forum cu leon-ul cu sistemul ala incredibil :D ) sa isi puna manusi dar cred ca stie cum sa se poarte cu bijuteria mea :rolleyes: "Sa te uiti daca s-a dezlipit chederul ala de tesatura care se afla intre pe conturul interior al fetei de usa" Maine mi'am luat scutire ca sa stau toata ziua la firma sa vad operatziunea "difuzorul" in toata splendoarea ei,deci o sa fiu atent :D :D .

@yrynel Masina a iesit frumos,dar tatal meu nu e multumit pt ca un ochi format diferentziaza o culoare de 7 ani de zile batuta de soare,ploie etc de una noua.Deci saptamana asta cred ca ii facem un polish sau poate o vopsim pe toata :vaidecapulmeu: .sper sa iasa mult mai bine.stai sa iau carnetul si o sa ma tin dupa voi peste tot ,o sa incerc sa fiu prezent la fiecare intalnire(din pacate nu am ajuns la nici o intalnire pana acum cu toate ca au fost niste colegi de pe forum care s-au oferit sa ma ia si p mine(le multumesc pe aceasta cale),dar nu am avut efectiv timp...de.. si scoala de soferi si scoala si service ..cam greu dar imi place :icon_cool: . :Driver: Numai bine! La Multi Ani incodata tuturor ce isi serbeaza ziua astazi! :lol: :icon_thumright: :icon_thumright:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!