Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

Eu am pe masina jantele din poze, intr-adevar masian arata intr-un mareeeeee fel, dar sa stii ca de cate ori trec o "groapa" sau niste linii de tramvai, cam inghit in sec "loviturile" din inima :D . dar facem sacrificii pentru look

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

@rotitza : Multumesc pt cuvintele frumoase!In privinta jantelor sunt de acord cu tine..sunt cele mai potrivite si frumoase pt masina asta..dar deocamdata banii sunt alocati intretinerii ei.

@RedFighter : Ma mai oftici mult? :)

Se fac cred doi ani in curand de cand in ea nu s-a mai bagat nici un ban in afara de consumabile si motorina..ei bine asta a inceput sa se cunoasca..unele piese s-au mai uzat ( mai mult datorita drumurilor..),altele s-au spart (cum ar fi scutul care e cusut ca un puzzle) iar altele sunt depasite moral..imi doresc mult sa o pregatesc pt iarna asa cum se cuvine,sa-i fac si distributia,sa-i pun si anvelope adecvate anotimpului rece,sa-i iau niste presuri de cauciuc noi,si daca mai raman bani un scut de fier..cam asta mi-am propus..sper sa si reusesc sa schimb tot ce este important si prezinta uzura.

Sa auzim de bine!

Link către comentariu
  • 10 months later...

Rog inchiderea topicului.Multumesc.

P.S Masina nu am vandut-o dar nu mai am eu grija de ea.

Modificat de B_U_T
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!