Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

Masina mea e cu numere de Italia, nu am inscris`o. Am asigurare pe Italia vineri imi expira si trb sa astept sa imi vina, sper sa ajunga pana vineri:D k altfel sambata merg pe jos:(

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

ciao. vezi ca este o banda de la 3M speciala pentru lipit bandourile .Parca vreo 20ron 3 metri. Eu asa am procedat cand am vopsit vechiul passat si a tinut foarte bine. Eu din cate tin minte am luat-o din Carefour Militari.

bafta

Link către comentariu

@s1m3oN - De ce nu iti faci topic in aria "Masina mea" sa ne-o prezinti si noua,ca prea vorbesti cu pofta de ea?

Eu nu am gasit nicaieri 3M si mi s-au desfacut urat de tot,oricum astept sa vina caldura poate se vor lipi mai bine..

Link către comentariu

Salut, felicitari pentru vopsire, da-ne si noua mai multe detalii, ce firma este vopseaua, cata ai folosit, cat te-a ajuns? Bafta!

Link către comentariu

A iesit bine de tot vopseaua, ai intinerit-o cu 5 ani :)) plus ca, din cate am vazut esti pe cale sa primesti si doua proiectoare. :vaidecapulmeu: Iti doresc multi km., fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

@Jade - Am luat aproximativ 1 kg de vopsea Du Pont dar nu mai stiu sincer cat am dat pe ea pt ca am cumparat mai multe chestii atunci,tot ce mi-a trebuit pt ea.

@T E N N Y : Daca voi primi si proiectoarele mi se indeplineste un vis pe care il am din ziua din care am luat-o,dar mi-e cam teama de montaj. Sper sa-mi iasa.

Va multumesc pt. vorbele frumoase!

Link către comentariu

Nu a iesit rau deloc,din pacate vremea e prea nasoala si drumurile prea murdare..sper sa poti sa rezolvi problema cu bandourile, ca arata ciudat rau fara..

Teaser :Driver:

post-25382-1268594197_thumb.jpg

post-25382-1268594197_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi pare erau ca ai vazut-o asa uratica fara bandouri :angry:

Chiar am vazut ca ai parcat langa mine, nu ne mai spui nimic despre masinile tale?Sunt frumusele amandoua,Passat-ul are niste jante frumoase.

Link către comentariu

am trecut si eu pe langa ea,prilej cu care i-am admirat vopseaua.

a iesit foarte bine :)

Link către comentariu

Cu Passatul nu prea am treaba ca sta in Ploiesti, insa jantele sunt standard de 16", nu prea sunt ele deosebite, chiar sunt pe majoritatea Passaturilor. :ceuameni:

Apropo de jante, parca iti cautai de 16 pt. vara, dimensiunea e perfecta pt drumurile din Ploiesti, dar nu as merge in locul tau pe unele OEM, mai degraba as lua ceva aftermarket, dar sa arate bine. Nu sunt neaparat mai proaste ca cele OEM, unele OEM chiar sunt facute de producari AM, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, totul e sa iti alegi un producator bun..Succes, si sigur niste jante o vor schimba, pe langa noul look.

Link către comentariu

@Tibi : Multumim frumos :)

@Paul : Ma gandeam la jante dar vor fi cel putin 15 milioane si nu mai vreau sa bag bani in ea,mi-ar placea sa o schimbam pe ceva mai nou daca vom avea bani pt. asta.Oricum daca vor mai repara strazile si pica ceva frumos la bani putini si imi permit,le iau,oricum trebuie sa ii cumpar anvelope de vara.

Link către comentariu

Salut, ti ai iesit frumos culoarea, poate curand avem prilejul sa ne cunoastem, intr`un week, sa le facem cunostinta micutelor:D

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Intre timp am facut urmatoarele :

-Am schimbat becurile xenon cu unele de 4300k. (Multumesc RedFighter) ;

-Am schimbat becurile de la pozitii cu 5LED,cam albastre sper sa n-am probleme cu ele. (Multumesc RedFighter);

-Am schimbat becurile de la numar cu 2 placi a 6 LED alb rece. (Multumesc RedFighter);

-Am schimbat becurile de la plafoniere cu unele mai albe si mai puternice. (Multumesc RedFighter);

-Am schimbat amortizorul de la capota cu unul de Audi ;

-Am reglat farurile ;

Toate bune si frumoase,merge foarte bine dar ne pregatim cu pasi repezi de un kit ambreiaj..a inceput sa patineze din ce in ce mai des (inca nu trebura/smuceste dar se tureaza un pic mai tare).

300420104991.th.jpg 300420104981.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Asta da :D Chiar merita si ea sa fie iarasi in centrul atentiei, arata foarte foarte bine!

Sora ei nu o sa primeasca astfel de atentii?

Multa bafta, :rolleyes: safe.

Link către comentariu

Multumesc frumos :rolleyes:

Sora ei va primi deocamdata o revizie de 45.000km. Dupa ce va iesi din garantie ii voi pune si ei leduri can-bus :D

Link către comentariu

Frumosi "ochisorii" :blah: Good job :icon_thumright:

Link către comentariu

Poate vii sa ma asisti la operatiunile cu LED-uri la iluminatul interior, ca as vrea si eu sa le modific :icon_thumright:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Sunt simplu de pus..la plafoniera fata tragi de geamul ala iar la cele din spate bagi o surubelnita curata (ca sa nu murdaresti plafonul dinspre spate spre fata) si presezi o clema si iti pica in mana..bine inteles ca eu nu am stiut din prima si am cracanat un pic clemele alea si acum au un joc mai mare dar..asa invatam,pe mine m-a scos din dilema RedFigher,pt. mine el e tatal ledurilor :icon_thumright: orice l-am intrebat sau am avut nevoie m-a ajutat la orice ora.. :blah:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Ai reusit sa lipesti bandourile pana la urma? Ma intereseaza daca ai gasit banda 3m, pentru bandouri! Frumoasa masinutza, ai grija de ea :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu nene..sunt disperat nu am gasit nicaieri,e groaznica fara bandouri dar nu vreau sa le pun cu banda d'aia ordinara pt. ca ori le pierd ori mi le fura.. Mersi de urare :icon_thumright:

Daca cineva stie unde pot gasi banda dublu adeziva pt. lipirea bandourilor va rog PM

Link către comentariu

Treaba buna ledurile la mine e un vis pe care nu stiu cum sa-l rezolv. Complimente si multi multi km fara probleme :blah_:

Link către comentariu

Multumesc frumos. Daca vrei led-uri o rezolvi foarte simplu..iti cumperi CAN-BUS ca sa nu iti dea eroare de bec ars si nu te doare capu'... Bafta!

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Se apropie revizia.Aseara i-am facut cateva poze,nu ii mai facusem demult..

04062010595.th.jpg 04062010598.th.jpg

Am prins-o alaturi de variantul care a facut parte din familia noastra acum ~10ani :D 04062010601.th.jpg

In schimb ma nelinisteste ceva..in iarna,cand am revopsit-o unul din motivele pt. care am facut-o a fost ca imi crapase vopseaua pe capota.Acum,am observat ca a crapat in aceelasi fel dar in alt loc.Pun si o poza cu una din crapaturi poate stiti care e cauza.De fapt toata vopseaua de pe capota zici ca si-a modificat starea de agregare,toata e numai puncte/pete,etc.. :(

picture348j.th.jpg

O seara buna!

Link către comentariu

imi pare rau.

eu am avut asa o aripa la golf,fusese vopsita integral la Pex...solutia e una singura,revopsirea.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!