Jump to content

Volkswagen Passat B5.5 Variant

B_U_T

Postare recomandată

Daca nu iese bine..o mai facem odata :icon_thumright: Or sa vina si poze obligatoriu dupa ce va fi reasamblata.

Link către comentariu
  • Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B_U_T

158

• FLorin D

15

• JonDoe2

8

• Circoloco

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai bine iti dadeau si bandourile jos ca s-ar putea sa ramana urme , si le vopseau.Arata mai bine si cu bandourile vopsite.

Link către comentariu

Am incercat sa-l comving pe tatal meu ca ar arata bine cu bandourile vopsite dar nu am reusit..ii e frica ca se vor coji... :)

Link către comentariu

Masina a iesit azi de la vopsit,dupa ce a stat toata noaptea la caldura. Mai trebuie polishate piesele ce nu au fost vopsite pt ca sunt arse de soare (hayon si plafon).

Pana astazi am rezolvat urmatoarele :

Vopsire : Bara fata,spate, aripi, capota,vopsire oglinda stanga,dreapta,aripa spate dreapta,stanga,toate usile,punctat plafon;

- Inlocuit : Macara geam sofer ; distributia ; filtrele;uleiul; Buton avarii ; Pozitii ; Becuri numar ; Amortizor capota ;

- Reparat : Stropitor luneta ; buton deschidere hayon ; Scut ;

Zilele urmatoare montam totul la loc si ne ocupam si de partea mecanica + alte maruntisuri.

31012010271.th.jpg 31012010274.th.jpg 31012010275.th.jpg 31012010276.th.jpg

Link către comentariu
Daca gasesc niste Road America la un pret decent,cred ca fac pasul asta.Deocamdata sa intre la vopsit si sa iasa bine.Abia o astept :rolleyes:

P.S Mi-a spus cineva care a avut Road America ca se stramba rau de tot si usor :D

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=64764

uite aici.pret mai bun nu gasesti,io am luat jante road america acum o luna cu 400 de euro,dar fac toti bani,alt pasaat am acuma

se gasesc si destul de greu modelu asta de jante

Link către comentariu

Ti-a iesit foarte bine culoarea, vopseaua arata ca noua. Cand o sa fie masina completa si spalata, eventual cu jante, va arata intr-un mare fel. :biggrin:

Abia astept sa o vad prin parcare. Succes cu ea. :biggrin:

Link către comentariu

@arhivistu - Stiu ca sunt la super pret,dar m-a costat destul de mult revizia asta generala si trebuie sa mai strang niste banuti. Multumesc oricum pt. link.

@Paul - Mersi mult. O sa apara prin parcare intr-o saptamana maxim doua. :D

TheOne06 - Pana la urma au dat jos bandourileeeee ! :icon_thumright: :somnmare: :cheers:

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Ma bucur ca pana la urma l-ai convins pe tatal tau.Daca vopsesc usile cu bandourile pe masina exista pericolul sa se exfolieze lacul de pe portiera din jurul lor.Am vazut mai multe masini care au patit asa.Asteptam poze cu masina terminata :(.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

O sa pun poze dupa polish si dupa ce pun la punct si partea mecanica. :D

P.S Azi am montat la loc stopurile,barile,bandourile si am reglat capota.

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

mama, mai atent la tapiteria aia! nu te inteapa inima cu toate fiarele alea pe bancheta din spate? :cool: ma inteapa pe mine cand vad...

Link către comentariu

Nu ma inteapa pt. ca sunt puse de mine si stiu cum le-am pus si in plus trebuie sa am un motiv sa ii mai fac odata tapiteria la vara ;)

P.S Nu sunt fiare nene,e geamul de la sofer,suportul de numar de pe fata+numarul,fata de usa de la sofer + alte maruntisuri de plastic :D

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

masina mai mult ca sigur va fi confundata cu una noua dupa ce iese din service si i se va face si detailing-ul de rigoare :vwrullz:

spor...mai e un pic.

Modificat de Slick
Link către comentariu

Ea e gata,totul e pus la loc,azi am comandat kit de reparatie macara geam sofer si alte maruntisuri.

Saptamana viitoare sper sa ii fac si polishul deocamdata astept sa se intareasca ca lumea vopseaua pt. ca nu las pe nimeni sa se apropie de ea.. :ninja:

Oricum nu ii fac poze inainte sa fac polishul pt. ca partile nevopsite sunt arse de soare/zgariate de la spalatorie,etc si e normal sa fie o diferenta de nuanta..

Link către comentariu

Vor veni si pozele odata cu vremea mai buna,momentan in Ploiesti e murdar rau pe strazi si trebuie sa vina o zi frumoasa sa pot sa o si spal sa nu va faceti o impresie gresita despre ea..

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

I-am facut si cateva poze pe furis..cum ma si asteptam bandourile s-au desfacut si pana gasesc o banda dublu-adeziva foarte performanta sunt nevoit sa merg fara ele,ceea ce ma scoate din sarite,s-a ars un bec,drept pt. care provizoriu merge cu un halogen si un xenon,macaraua nu am avut timp sa o repar.Cu alte cuvinte nu prea m-am tinut de ea,nici vremea nu a tinut cu mine fiind tot timpul murdara neputand sa mai ii fac ceva.

Pozele :

Spate-n spate - 20022010314.th.jpg

21022010315q.th.jpg

21022010316.th.jpg

Sleepin' - 03032010377001.th.jpg

Una langa alta,precum surorile - 27022010372.th.jpg

Am uitat sa va spun ca o piatra mi-a ciobit parbrizul,mare oftica :beerchug: : 02032010375d.th.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Va multumesc frumos!

Poze pe lumina dupa ce ii pun badourile pe usi ca e urata rau fara :screwy:

Link către comentariu

Salut, ti a iesit bine vopsirea, si ai facut destule la masina. Jos palaria pentru tine. Am si eu o intrebare sambata seara am facut si eu o belea cu masina, am dat cu spatele si nu am fost atent si am harjait`o de o Dacie, iar la masina mea, am zgariat`o acolo deasupra la cauciuc(contra -aripa ii zice cred) i`a sarit un pic vopseaua de pe bara, si am infundat`o un pic pe o bucata de vreo 8cm. m`ar interesa daca e bun unde ai facut`o tu sa o aduk sa ii dea un ochi si cat m`ar duce sa o repar, mor de oftica k am reusit sa fac asta, dar acum trebuie sa o remediez.Momentan saptamana asta propun sa ma duk sa ii cumpar cele 4 discuri si placutele sa le schimb si dupa sa repar boacana. Succes si spor la masina.Mersi

Link către comentariu

Multumesc pt. vorbele frumoase. Imi pare rau ca ai zgariat-o pe a ta. Din motive lesne de inteles nu iti pot spune unde am vopsit-o tocmai ca nu m-a costat nimic,dar sunt o gramada de service-uri care vopsesc bine in oras.

Link către comentariu

Pey nu era problema de bani, este problema sa iasa frumos, banuiesc cum ai vrut si tu.Adica sa dau un ban dar sa merite.

Link către comentariu

Pai cele mai bine din cate am vazut ies la Mobel si la Cardinal. Asta daca ai Casco sa nu te rupa la bani..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!