Jump to content

Octavia2 1.8 Tsi

ghostman

Postare recomandată

Octavia2 1.8 TSI - Model : Elegance

Dotari optionale:

- scut protectie motor

- senzor parcare spate

- maxi dot

- set pentru repararea pneurilor

- alarma

- ESP

- faruri Xenon

- volan multifunctional

- senzor de ploaie cu efect antiorbire

Am luat-o de la sfarsitul lui octombrie dar de abia acum o prezint :)!

pret: 21355+taxa de inmatriculare 1700 ron :(

cateva poze:

dsc00225ya0.th.jpg dsc00228hj7.th.jpg

dsc00255fp7.th.jpg dsc00233qu9.th.jpg

dsc00279ns4.th.jpg dsc00261hp1.th.jpg

dsc00262fv5.th.jpg dsc00263zx5.th.jpg

dsc00271or8.th.jpg

Link către comentariu
Guest bullseye

Felicitari pentru masina!!!! intentionez sa cumpar una identica :) si vroiam sa stiu daca ti-au facut vreun Discount cei de la model auto ? :)

Modificat de bullseye
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si foarte interesant motorul. Multe drumuri fara probleme :)

Link către comentariu

nu mi au facut nici un discount sub pretextu ca preturile masinilor deja includ discount! dar ... nu face ca mine mai bine intreaba pe la mai multe reprezentante si alege o pe care ofera discount mai mare sau au o oferta avantajoasa!

Link către comentariu

Felicitari. Cred ca ai simtit deja ce senzatii iti da motorul asta pe asa o masina. Enjoy it!

Am vazut ca ai neutralizat-o. Asta ca sa le faci o mai mare surpriza vecinilor de trafic.

De curiozitate, ca o ai mai de mult decat mine (octombrie fata de noiembrie), cat ai consumul mediu general? Eu am 12,8 l% de la cumparare.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

cum ti am zis si pe celalalt forum am tot in jur de 11-12 consumul mediu (de fapt e consumul de oras ca nu am scos o la drum lung pana acum decat odata pana la sinaia si inapoi imediat cand am luat o)

dar daca o accelerez, intru in depasiri si merg mai agresiv ajung la consum intre 17-22 :lol: :lol:

da nu am vrut sa scrie motorizarea pe spate ca sa nu stie ceilalti despre ce e vorba :lol: i am lasat pe cativa un pic surprinsi cand i am lasat in urma la semafor :icon_thumright:

oricum sunt multumit de ea :lol:

Modificat de ghostman
Link către comentariu
cum ti am zis si pe celalalt forum ...

Te-am identificat mai greu pentru ca apari sub nume diferite. Acum e OK.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Bravo. Superba. Interiorul f misto (asa am si eu), dar vei regreta in fiecare minut alegerea lui :lol:. Sper ca nu ai copii mici :lol:.

Link către comentariu

Frumos tare interiorul dar trebuie sa ai mare grija cu intretinerea

Multi km fara evenimente :lol:

Link către comentariu

eu sunt copilul ... am 18 ani deci deocamdata nu o sa fie murdarita aiurea asa si de oricine ... dar chiar si asa va fi greu de intretinut ... oricum am fost constient de ce va urma de cand am ales o :(

PS : e masina familiei nu mi au luat o doar mie :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!