Jump to content

Mein Vw Golf 4 Variant Silver

cezarsv

Postare recomandată

Felicitari pt. noua achizitie, multi km fara probleme :Driver:

Dar de ce ai renuntat la TDI si ai luat benzinar de 1.4?

Modificat de Kicker
Link către comentariu
Felicitari pt. noua achizitie, multi km fara probleme :)

Dar de ce ai renuntat la TDI si ai luat benzinar de 1.4?

Asta chiar nu stiu , poate din simplul motiv ca fac km putini cu masina undeva sub 10.000 pe an , se incalzeste mai repede iarna , impozite si taxe , asigurare mai mica, motor mai silentios la fel si schimburile alte avantaje nu prea sunt ! mi se pare ca benzinaru e mai de oras :D :Driver: mc pt urari

Modificat de cezarsv
Link către comentariu

Frumoasa, felicitari.

Sa te plimbe fara evenimente, iar tu sa o conduci cu aceeasi placere ca in prima zi.

Ceva planuri ?

Link către comentariu
Frumoasa, felicitari.

Sa te plimbe fara evenimente, iar tu sa o conduci cu aceeasi placere ca in prima zi.

Ceva planuri ?

merci de urari wns , ce sa spun abia am adus-o deocamdata cauciucuri de iarna i-am pus , baterie noua , mp3 blaupunkt , becuri xenon white de alea acum urmeaza o bucsa la punte :( dupa care m-ar tenta o foliere si o grila sport si poate un stiker finut asa pe spate !

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos , daca nu te superi cat te'a ajuns????

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Frumoasa masina, dar mai bine spui la toata lumea cat ai dat pe ea si cati km are.

Referitor la motorizare parerea mea e ca e cam slabuta pentru golf, dar acum mai depinde si de stilul care-l ai la condus. O sa te scoti la plata asigurarii si a impozitului dar o sa dai banii pe partea cealalta la benzina ca sigur asta nu consuma cat 1,9tdi de 90 cai. Si eu mi-as lua o motorizare din asta mica pentru taxe si impozite, dar as alege ceva puternic precum 1,4TSI de 150 sau 170 CP, dar in schimb costa mult prea mult asa o masina pentru mine

Link către comentariu

ai mare dreptate auras , nu gandesti rau deloc , mai sa stii ca in oras consuma undeva pe la 9%-10% pe timp de iarna dar in afara de exemplu din germania romania am venit cu 4.8 % , suceava - cluj 5.5% foarte putina benzina am bagat , dar e adevarat ia mai mult k tdi-u asta e clar , tdi-u e motor sfant la VW , mie imi ajunge cati cai are nu prea sunt amator de viteza m-am saturat dupa motoare de 2.0 benzina :D alea chiar rup normal la consum , dar avantaje si dezavantaje cum ai spus tu , sanatate multe si km fara probleme !

Link către comentariu

Am inteles din semnatura ta ca ai mai avut un golf dar tdi...Care ar fi diferentele(tinuta de drum..etc)?

Link către comentariu

da am avut un AXR cu 101 cp ce sa zic tinuta de drum e la fel din ce observ eu la curbe se tine mai bine asta , or fi cauciucurile ? or fi jantele poate bucsele fata ? cine stie ca la aia trebuia schimbat una alta pe fata ca tare aveam joc la volan in gropi in rest a fost brici masinutza nu am avut nici cea mai mica problema , acuma sa nu te astepti la un motor pe benzian fara turbo sa mai ai zvacnirea aia cand ajunge turometrul in jur de 2000 de ture categoric motoarele cu turbo sunt mult mai puternice , vezi tu la drum tinuta e cam la fel ca doar e acceasi masina de la polo la golf e diferenta mare la drum lung :scratch: la depasiri e un pic mai naspa daca nu ai viteza si nu esti peste 3000-4000 de ture daca esti peste 3000-4000 si esti atent le faci si pe alea fara probleme . asta o simti ca merge mai fin mai unsa tdi-u il simteai mai nervos dupa un anumit nivel cand apasai pedala si tot asa... :scratch:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!