Jump to content

Salut! Suntem 2 Dubite Vw Si Avem Nevoie De Niste Pareri/sfaturi/informatii!

moolan
 Share

Postare recomandată

Salut! Ma bucur ca am "dat" peste forumul acesta,fiindca nici nu stiam ca exista asa ceva (cel putin specializat pe VW-uri). Am citit cateva discutii si am observat ca aici chiar isi dau cu parerea oameni cu experienta in domeniu sau ce se pricep destul de bine.Revenind,sunt posesorul a 2 VW-uri,respectiv: un Transporter 8+1, 1896cm3 D,an fabricatie 1995, neinmatriculata,adusa de aproximativ un an jumate din Germania (necesita schimbarea discului de ambreiaj) si un VW LT 31 Autoutilitara, 2500cm3 in 6 cilindri,an fabricatie 1987, inmatriculata dar cu Inspectia Tehnica expirata si ceva probleme la caroserie cat si la partea mecanica, acestea fiind si motivele principale ce ma impiedica in efectuarea unei noi Inspectii Tehnice.De LT sunt foarte atasat, deoarece e prima mea masina si mi se rupe sufletul cand vad in ce stare a ajuns...in fata blocului aproape abandonata si caini cuibariti sub ea.Am trecut prin multe impreuna...am ras, am plans, ne-am injurat, ne-am pus fotolii in spate, am mers in atatea excursii impreuna... :vaidecapulmeu:,nah...amintiri! .Totusi,avand in vedere ca cel putin una din cele 2 masini trebuie vanduta,

intrebarile mele ar fi:

- Cu cat as putea vinde oricare dintre cele 2 masini avand in vedere problemele existente.

- Care este procedura in cazul in care as opta pentru recarosarea Transporter-ului neinmatriculat?

Multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre! :wacko:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu sint sigur,nu vreau sa -ti dau o informatie eronata,dar am auzit foarte multa lume sustinind ca nu se mai inmatriculeaza autovehicule prin acest procedeu.

Link către comentariu

Se mai poate face recarosare. Singurul neajuns este faptul ca trebuia ca lucarerea sa fie executata intr-un service la care RAR te trimite. De obicei reprezentanta. Cunoscand tarifele praacticate ma intreb daca merita operatiunea.

Link către comentariu

Tocmai d-asta am si inceput discutia asta...fiindca momentan nu cunosc preturile/tarifele.Totusi...cat as putea cere pe Transporter asa neimatriculat???

Thanx!

Link către comentariu

cea mai buna solutie ar fi dezmembrarea desi motoare de 1,9 au fost cam putine aduse in ro

Link către comentariu

• 2 weeks later...

dar ce te impiedica sa inmatriculezi Transporterul?

taxa de prima inmatriculare?

Link către comentariu

• 5 months later...
  • Administrator

kp_177

1. Citeste te rog regulamentul si respecta-l!

2. Nu mai scrie cu caps lock .

3. Pentru astfel de intrebari si raspunsuri exista aria de "Vanzari".

Sau PM, telefon , etc . :banghead:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut,

te-am enervat cu o intrebare acum circa 3 saptamini in legatura cu t4. te-ai hotarit in legatura cu el? indiferent de raspuns anunta-ma si pe mine.

multumesc,

alin nica

Link către comentariu

• 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!