Jump to content

Insonorizare Motor Octavia 1

jupanu
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am citit ca VW Passat are motorul mult mai bine insonorizat decat Skoda. Cum pot sa scad zgomotul de la motor in interiorul masinii? Am vreo sansa? Solutii?

Florin

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cine te-a mintit? am octavia 1 de 1,6 l si polo (nou) de 1,2 si diferenta e fantastica adik in skoda abia aud motorul cand in polo se aude numai motorul :(

polo este zgomotos la motor si plus ca se adude in spate si trenul de rulare care vajaie

Link către comentariu

wormostar, daca citeai atent, observai ca era facuta o comparatie intre Octavia si Passat, si intradevar in Passat zgomotul interior este semnificativ mai mic.

jupanu, o solutie poate fi sa adaptezi un capitonaj de Passat, de la demontari.

Link către comentariu

Salutare,

Am citit ca VW Passat are motorul mult mai bine insonorizat decat Skoda. Cum pot sa scad zgomotul de la motor in interiorul masinii? Am vreo sansa? Solutii?

Florin

problema insonorizarii este una foarte complicata. cauzele majore sunt legate de urmatoarele: ansamblul motor + sistem evacuare

Link către comentariu

Motorul pe motorina e mai zgomotos, nu se poate compara motorul mpi 1.6 cu cel de polo, pentru ca versiunea de polo e mai ieftina dupa caz...

Se poate pune blanita pe capota, asa ajuta, luata din dezmembrari si prinsa cumva de capota... si pe mine ma bate gandul.

Link către comentariu

Da, este mai zgomotos. Am si un C3 in care abia se ude motorul si este tot diesel. Aveti ceva solutii practice astfel incat sa mai reduc zgomotul din masina? Ce

Link către comentariu

De fapt...eu am blanita aia pe capota... sorry.

Link către comentariu

OK, de unde ai cumparat-o? Cum se monteaza? Se simte o scadere a zgomotului in interiorul si/sau exteriorul masinii?

De fapt...eu am blanita aia pe capota... sorry.
Link către comentariu

Salut, era by default...din fabrica...

Stiu ca poti gasi ceva care sa se potriveasca cu mici adaptari in dezmembrari, nu e foarte sucmpa si poti sa o prinzi usor de capota, cu niste braduti (asa se numesc in targuul din Vitan)...sau cu altceva.

Link către comentariu

Eu am montat pe o Dacia in urma cu citiva ani capitonaj fonic din acela de burete, cu striatiile sub forma de piramide, asa cum este in studiourile de inregistrari. Am pus capitonajul pe capota , semiaripi, prin spatele bateriei si scutul motor, care era din ala model vechi, daca va mai amintiti.Rezultatul a fost peste asteptari, daca ma gindesc ca era montat pe Dacia.As face asta si la GOLF, dar nu gasesc antifonicul.Daca ati vazut pe undeva, va rog sa imi dati de stire.

Link către comentariu

Poti incerca cu cartoane de oua:D au acelasi efect fonic. Dar din pacate se deterioreaza mult mai usor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!