Jump to content

Pleoape Golf 4

iulica123
 Share

Postare recomandată

mi a adus cineva din germania o pereche de pleoape de la firma Mattig si as vrea sa ma ajutati sa mi spuneti cum se lipesc pt ca nu au solutie in pachetul lor,au doar o banda adeziva foarte subtire,m am uitat un pic la banda adeziva si nu pare sa fie prea lipicioasa.credeti ca se pot lipi doar cu banda aceea?

am pus si niste poze cu pleoapele sa le vedeti.

post-17342-1199227529_thumb.jpg

post-17342-1199227542_thumb.jpg

Modificat de iulica123
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da cu banda aia se lipesc sau cu ce poti si tu : silicon, banda dublu adeziva ( de la bison)......:(

Link către comentariu

...daca nu le lipesti cu banda adeziva ai grija ca solutia pe care o vei folosi sa nu "dauneze" farului !

Link către comentariu

si credeti ca tine doar cu banda aia adeziva? daca o spal nu se dezlipesc? e posibil,nu?

Link către comentariu

degreseaza cu spirt bine si pleoapele si farul si o sa tina foarte bine cu banda adeziva.eu le am asa de 1 an si tin ff bine

+ ca nu strici farul daca pui banda ,aia se da usor jos in caz de ceva

Link către comentariu

Spankyro, tu le ai tot cu banda adeziva orginala?

Link către comentariu

eu am luat pleoapele cu o solutie gen mastic . era la tub cat sa lipesti pleoapele . dar daca asa sunt prevazute inseamna ca o sa tina ! si oricum nu o sa pierzi pleoapele pe drum ca le tine capota ! pune pleoapele pe far fara sa fie lipite si inchide capota sa vezi ! bafta !

Link către comentariu

da,mersi pt mult pt lamuriri

Link către comentariu

eu nu m-as risca sa le pun cu banda adeziva... usor de scos dar si usor de furat... eu le-am lipit pe ale mele cu silicon pt praguri si se facuse ca cimentul, nu le mai scoteai de-acolo in veci.

Link către comentariu

• 7 months later...

sorry de offtopic dar unde gasesc si eu niste pleoape de bora...modelul ascutit fara decupaje sau alte prostii la un pret bun ca pe net doar la 1.6 mil si la 500 000 dar nu mai aveau respectivii :icon_thumright: ms

Link către comentariu

Ale mele is lipite cu banda dublu adeziva. Din ce am vazut eu cand le-au montat la service erau 2 bucati de banda pe margini. S-au fixat foarte bine. La pleoape imi venise si o solutie de lipit, dar am renuntat la ea dintr-un singur motiv: daca nu-mi mai placeau nu prea mai aveam cum sa le scot. Concluzia: ori cumperi banda dublu adeziva ori cumperi silicon sanitar transparent ori amandoua :).

Link către comentariu

@Circoloco ai PM.

Eu am lipit pleoapele cu banda dublu adeziva 3M, nu am avut niciodata probleme iar avantajul este ca daca vrei sa le dai jos, se poate.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 8 months later...

pt fixarea unui eleron e buna banda dublu adeziva sau trebuie silicon?

stie careva ?

Link către comentariu

am vazut ca se diskuta despre fixare, banda dublu adeziva, silicon auto, silicon sanitar, si despre cat de reziste sunt. sunt offtopic daca citim titlu ,nu si tot topicul, oricum greseala mea :))

in topicul dvs am vzt ca e vorba mai multe despre murdaria creata pe luneta.

skz inca o data.

Link către comentariu

• Administrator

Off Topic

DorianR nu trebuie sa te scuzi, ideea e sa discutam in topicurile ale caror titluri reflecta continutul.

Daca tu vei rezolva problema si vei primi raspunsuri, probabil va fi util si pt altcineva sa citeasca acest lucru.

Daca aceasta discutie se poarta in topicul corespunzator, la o eventuala cautare, ar putea fi gasita mai usor.

Bafta!

Link către comentariu

• 5 months later...

am tot vazut pe site-uri pleoape de golf 4 fara decupajul pentru lumina de la semnalizare, imi poate spune si mie cineva de unde se pot procura unele cu acel decupaj? ma intereseaza ceva de calitate! ms!

Link către comentariu

• 6 months later...
mariandaria

mi-am achizitionat de curand o pereche de pleoape cu scobitura la becul de la semnalizare si le-am lipit cu silicon transparent...totul este ok. s-au lipit beton.

Link către comentariu

• 8 months later...

salut,eu le`am pus numai asa si stau bine doar ca problema mai mare e ca nu pot inchide capota de ele desi s`au mulat perfect pe far,sunt luate de pe alt golf ,la fostul proprietar se pare ca au incaput,care sa fie problema oare?

Link către comentariu

fratilor sa nu faceti ca mine,lipitzile cu ceva,am verificat uleiul si n`am inchis bine capota,am pierdut pe sosea o pleoapa,in parbriz mi`a dat,n`am mai gasit`o....asa ca nu face`ti ca mine ,mai bine le lipitzi cu ceva ca nu se stie niciodata.....

Modificat de forceturbo
Anunt cumparare.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!