Jump to content

Boxe/tweatere Prima buba

X-Ecutor
 Share

Postare recomandată

Pe bord ar arata ca la o dacie si ca marime nu am gasit nimic pana acum ca sa se potriveasca acolo :D.

Azi mi s-a ars din nou cel din stanga :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si sarac si cu pretentii :( .

Vezi ca acolo iti da si diametrul tweterului - poti sa masori sa vezi daca iti incape in locasul original, ti-am zis, mie mi-au incaput, si le-am schimbat toate 4.

De asemenea mai este si celalalt model cu piciorus, care il poti monta in spate pe polita, aici

Link către comentariu

Lol! Man nu vreau nici de o culoare ceva pe bord! Nu vreau sa le vad!

Cele seat au cam 2cm grosime. Sunt extraordinar de subtiri! Iar in lacasul lor sunt fixe. Nu exista pe piata ceva atat de subtire sau nu am gasit eu! Ca sa pun ceva aftermarket ar trebui sa fac ceva modificari ceva in genul ASTA. si nu vreau nici asa.

Anyways am sa cumpar un set nou si am rezolvat temporar! Trebuie sa aflu de ce se arde numai ala! Am pus un mp3 player nou si inaltele sunt la minim aproape! Sa vedem daca se mai arde si cu mp3-ul schimbat!

Link către comentariu

ce mp3 player ti-ai pus?

ai renuntat la sony?

Link către comentariu

Incearca sa schimbi tweeterele cu unele aftermarket. Si eu spun ca vei scapa de probleme.

Si verifica filtrul pentru tweeter. S-ar putea sa nu mai 'filtreze' :angry:

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

15 lei niciodata nu va fi egal cu 130 lei (toti noi).

Eu am incercat sa te ajut, nu sa fac reclama.

Si alea au cam 2 cm grosime :angry: .

Daca bine stiu eu, grupul VAG isi doteaza masinile cu aceleasi dimensiuni la boxe, poate chiar aceleasi boxe - deci ce am eu p emasina ia si tu - iar daca aceasta axioma ete adevarata, inseamna ca si tie ti se va potrivi ce mi s-a potrivit si mie, nu?

Link către comentariu

ce mp3 player ti-ai pus?

ai renuntat la sony?

Am primit cadou un Pioneer DEH-P80MP.

Descrierea produsului:

DEH-P80MP va catapulteaza in viitorul proiectarii tehnologice. Noul ecran OEL albastru este un fundal pl

Link către comentariu

nice!!!!

daca era cu rosu era si mai bine, dar oricum... e mare diferenta.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

tweeter-ele de pe spate se gasesc si in comert sau sunt la fel ca cele de pe fata (foarte subtiri) si se pot lua doar de la Seat? Daca se gasesc in comert ce dimensiuni au? Multumesc

Link către comentariu

Ce boxe sunt standard pe Ibiza 2006? Si tweetere?

Sau nu sunt peste tot la fel?

Ca MP3 player-e am auzit ca nu sunt toate Sony.

Link către comentariu

Si inca o intrebare.... stie careva daca la usile din spate sunt trase firele? Sau daca vreau sa montez boxe trebuie sa ma duc la service?

Ca daca ar fi trase prea mare filozofie nu ar fi sa le montez singur!

Si nici nu cred ca ar trebui sa pierd garantia la partea electrica ca doar nu pun consumatori sa altceva...

Link către comentariu

Cand mi-am montat alarma am intrebat acelasi lucru,si mi-au raspuns ca nu sunt trase si tocmai de aceea costa montarea boxelor in usile din spate vreo 180 ron!!! :) As zice ca este cam mult :)

Link către comentariu

Cand mi-am montat alarma am intrebat acelasi lucru,si mi-au raspuns ca nu sunt trase si tocmai de aceea costa montarea boxelor in usile din spate vreo 180 ron!!! :D As zice ca este cam mult ;)

Unde ai montat boxele?!!! ;) Eu am vorbit la Metrotehnica si mi-au spus ca imi monteaza gratis boxele si ca masina vine pre-echipata pentru montarea de boxe in usile din spate...

Link către comentariu

Depinde, poate, de masina... Ca si eu am vazut ca mai erau oferte cu preechipare (sau pregatire, cum ii spune...) 6 difuzoare si e clar, in cazul asta ai trase firele pana in spate (si boxele presupun).

Link către comentariu

Suna,ca un anunt ,dar pentru boxele arse am un prieten care rebobineaza difuzoare.Calitate super,va spun ca lucreaza super bine si ieftin.A facut lucrari pentru firme care monteaza instalatii audio, partea proasta este ca nu e din Bucuresti.

Face orice fele de difuzoare,da le tweetere pana la difuzoare profesionale de 18" (care se bobioneaza cel mai usor).

Nu se folosesc lacuri, ci o rasina care rezista la temperaturi inalte,de aici rezulta o mai mare fiabilitate decat ale multor difuzoare originale de firma..

Link către comentariu

Cand mi-am montat alarma am intrebat acelasi lucru,si mi-au raspuns ca nu sunt trase si tocmai de aceea costa montarea boxelor in usile din spate vreo 180 ron!!! :) As zice ca este cam mult :)

1.Pentru Benzaru

Poti sa te duci la ei sa le dai cu sculele in cap, eu am montat boxe spate + tweetere si m-a costat 50 ron (in Constanta ).

Pentru cei care au nelamuriri :

2.Firele pentru boxe sunt trase pana in stalp (100 % Ibiza si Cordoba model 2003-2004, probabil si New Ibiza) si operatiunile sunt urmatoarele

- se da fata de la stalp jos (aia neagra)

- se dezizoleaza manunchiul de fire de acolo

- se cauta firele care corespund cu cele de la iesirea din casetofon

- se dezizoleaza si astea apoi se fac legaturile catre boxele spate

Treaba nu e foarte complicata dar te sfatuiesc calduros sa te duci la un atelier specializat sau la Seat service

Boxele se monteaza obligat pe inele ( m-au costat 50 Ron si astea) iar tweeterele se monteaza in locasul destinat cu putina improvizatie ( pustiul de la atelier a folosit un letcon si piciorusele de plastic care erau pe fata de la usa - sper ca va imaginati cum ca poze nu va dau ca n-am ;) )

Este foarte probabil ca si in fata sa se poata monta tweeterele in acelas mod, in toamna va spun sigur (cand o sa schimb si boxele pe fata)

Link către comentariu

Cand mi-am montat alarma am intrebat acelasi lucru,si mi-au raspuns ca nu sunt trase si tocmai de aceea costa montarea boxelor in usile din spate vreo 180 ron!!! :D As zice ca este cam mult :D

Cand spui ca te-a costat 180 RON te referi numai la manopera sau la manopera + boxe? Ca daca 180 RON ar fi manopera + tweetere originale atunci ar fi OK...

Link către comentariu

Eu nu mi-am montat doar am intrebat.Este doar manopera la montarea boxelor spate cu toate firele si consumabilele necesare si inelele acelea care intr-adevar sunt necesare.Deci fara twitere si boxe...alea le platesti separat.De exemplu la Alto,boxele simple pe 16 sunt 200 ron iar cele cu 2 cai sunt 400 ron.Cred ca in comert le gasesc la jumate pret :blink:

Link către comentariu

Aha... E prea mult... In Vitan am gasit boxe MTX la 60 W cu 3 cai :blink: la 210 RON ....

Link către comentariu

salutare

ma puteti sfatuii si pe mine unde sa imi montez boxe pe spate si ce dimensiuni trebuie sa aiba boxele?

eu am ceva probleme cu boxa din stanga fata, sunt unele melodii cu basul ceva mai ridicat si pare sa gajaie, ma puteti sfatui ce as putea face?

va multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!