Jump to content

Golf V Vs Opel Gtc, Ambele La 140 Cp

edie
 Share

Postare recomandată

Oameni buni, chiar am o dilema:

Golf V 1.4 TSI 140 CP sau Opel Astra GTC 1.8 VVA ECOTEC 140 cp ???

Ambele la 2 usi, preturie asemanatoare (daca pun si optionalele care le doresc)

Golful pare mai fiabil si da mai multe in configuratia standard (CL). Astra GTC chiar arata bine si am gasit cronici bune...

Nu ma intereseaza "liniutzele". Mai degraba consumul (prin Bucuresti - 80%), costurile de intretinere si service-urile, preturile de revanzare dupa 3-4-5 ani.

Si apropo, de ce VW da garantie numai de doi ani? Stiu :lol:

PS La alegerea initiala era si un Fiat Bravo, dar "a cazut". Oare am facut rau ? :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se muta in aria Versus.

Rog mai multa atentie pe viitor inainte de a deschide un topic :(

Link către comentariu

Eu as merge pe 1.4 TSi de la VW. L-am avut si e o super masina in ceea ce priveste consumul... VW e o masina fiabila (dupa cum ai zis si tu), revizia nu te omoara in comparatie cu Opel... de fapt hai sa nu ma pronunt la revizie, ca n-am prins-o cu VW-ul : )

Eu n-am avut Opel, dar are fratele meu si pararea mea: VW este peste Opel.

Singurul plus care-l vad eu la OPEL este designul exterior... GTC-ul arata mai bine...

Cand am ales VW am fost la multi dealeri si in gama asta de pret nimic nu rivalizeaza la calitatea materialelor cu VW...

Link către comentariu

• Administrator

daca te gandesti la GTC inseamna ca si Golful ar fi in 3 usi deci este foarte aratos si el.

Consumul cu siguranta este mai mic la 1.4 TSI decat la 1.8 aspirat. Performantele pot fi tot in avantaj pentru 1.4 care are cuplul motor mai bine repartizat (pe o plaja mai mare de rpm).

Poate e subiectiv raspunsul nostru pe vwforum, iar daca intrebai pe http://www.astraforum.ro era in avantaj GTCul si se gaseau argumente contra Golf

Eu vin cu un singur argument pentru Opel. Pret mai bun cu siguranta la achizitie. La opel poti lupta cu 2-3-4 dealeri si sa scoti minim 7-10% discount. La vw fara pile daca ai scos 5-7% esti un bun negociator.

Link către comentariu

ia turbina!

confortul in exploatare e mult mai bun, taxe mai mici dat. cilindreei si o valoare mai mare la revanzare!

pentru gtc as puncta doar design-ul care este mai spectaculos!

Link către comentariu

4 abc: imi cer scuze, nu vazusem ca topicul a fost mutat, l-am cautat, nu l-am vazut, asa ca l-am mai facut o data

rog webmasterul sa faca ce trebuie

voinea: nu, nu ma gandeam la GTC (din cauza gardei sport) ci la 1.4 140 CP pe un Confortline in 2 usi...

daca vorbeam de consum exista pe aici vreun poll cat priveste consumul? ma gandeam ca o medie este cel mai aproape de realitate

ma interesa in special 1,4 TSI 140 cat ar fi recordul minim urban :offtopic:

...ma abtin din greu sa nu iau 122 CP in loc de 140 (si asta numai din cauza consumului)

Link către comentariu

• Administrator

edie

daca doresti suspensii "normale" poti merge cu incredere pe cel de 122 de cai...

Personal cred ca de la 140 in sus (inclusiv), e pacat sa nu ai suspensii sport... alta e stabilitatea insa altul este si confortul...

Pentru ce TSI sa alegi, sunt destule topic-uri care sa te ajute cum ar fi:

http://vwforum.ro/index.php?showto...60&start=60

sau

http://vwforum.ro/index.php?showto...t=0&start=0

chiar si asta

http://vwforum.ro/index.php?showto...t=0&start=0

Link către comentariu

Eu vin cu un singur argument pentru Opel. Pret mai bun cu siguranta la achizitie. La opel poti lupta cu 2-3-4 dealeri si sa scoti minim 7-10% discount. La vw fara pile daca ai scos 5-7% esti un bun negociator.

s-ar putea ca la Opel sa scot intre 10-15%, la fel cum la vw sper la vreo 8-10% - asa ca varianta asta prefer sa nu o discut. Oricum o diferentza de 1.000E cand iei o masina de aproape 20.000 mi se pare nesemnificativa daca apoi te plimbi cu ea prin service

si apropo de www.astraforum.ro: INCERC sa-mi fac cont si nu reusesc. cred ca oamenii aia sunt varza cu site-ul

Link către comentariu

10% la vw la o singura masina cumparata? UNDE? :)

La opel nu stiu.. insa 15% mi se pare iar mult.

Cumpara masina pe care o vrei, care te atrage mai mult. Aia e tot ce conteaza.

Link către comentariu

Cumpara masina pe care o vrei, care te atrage mai mult. Aia e tot ce conteaza.

Subscriu.

Link către comentariu

stie cineva date in legatura cu "devalorizarea" lor dupa 3-4 ani, sa zicem? Pe site-uri straine am vazut fel de fel de diagrame, dar in Romania??

Link către comentariu

de ce nu ramai fata de 1,8 140 la 1,6 turbo 180 sau 1,6 fara turbo la 116 crezi ca ai nevoie de 1,8 ?

stiu ca e diferenta de 2500 intre 1,8 si 1,6 turbo dar merita din plin diferenta

Bafta oricum in ce vei alege si sa nu ne lasi sa ne uitam la stele dupa ce alegi , eu as inclina pana in 20 de mii la un enjoy cu destule sau chiar un cosmo de 1,6 turbo pe gtc iar daca pui plafon panoramic esti cel mai tare din parcare .

Ps: de unde esti poate iti arat masina care o vrei de la opel daca te intereseaza :icon_thumleft:

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!