Jump to content

Leon 1m Top Sport Vs Leon 1m Cupra

SinnerT
 Share

Postare recomandată

am un leon 1m 1.6 105 cp din 2001

vreau sa cumpar un leon 1m cu motor 1.8 T (top sport sau cupra) si ma adresez celor care au avut ocazia sa le conduca pe ambele...

in afara de cai, scaune si frane brembo mai sunt si alte diferente notabile intre cele 2 modele?

ma intereseaza in special suspensiile(cele de pe cupra stiu ca sunt mai rigide si total nepotrivite pt drumurile noastre)!!!

la top sport ssuspensiile sunt la fel ca la cel 1.6 benzina?

la cupra se pot inlocui suspensiile cu cele de la benzinarele de 1.6 sau 1.4?

daca da cam la ce pret...?

VA MULTUMESC anticipat celor care isi gasesc timp sa imi raspunda

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cupra la care faci referire este de fapt Cupra R, cu variantele de 210cp si 225cp. Top Sport are numai 180cp.

Cupra R mai are in plus interior negru, scaune Recaro (optional la un moment dat), roti mai mari, alt bodykit, suspensie mai tare si 10mm mai jos decat TopSport, care la randul lui are 15-20mm mai putin decat variantele "mai de serie" (1.6, 1.4, TDI)

Supensiele nu se pot inlocui la 1.8T cu cele de 1.6, este vorba de alte greutati si nici nu vad de ce ai vrea asa ceva. Suspensia de TopSport nu e asa dura sau cel putin mie nu mi se pare. Iar cand ai 180+ cp cu siguranta vrei dori o suspensie buna!

Daca vrei 1.8T cu suspensie obisnuita, iti recomand sa te uiti la Golf4, varianta Highline sau Comfortline cu motor 1.8T

Link către comentariu

intrebare mai mare.... caroseriile difera?? bucsele sunt indentice sau sunt diferite

Link către comentariu

• 2 years later...

Caroseriile nu difera...kiturile int ext diferite pe modele...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!