Jump to content

Probleme Pioneer 2920 Mp

florinradu
 Share

Postare recomandată

Salutare

De putin timp mi-a venit si mie masinuta .....pe 19.12.2007 mai exact.. skoda octavia tour 1,9 TDI 101 CP , cu aceasta ocazie dealerul mi-a facut cadou un radio CD cu MP3 Player Pioneer DEH 2920 MP.

Masinuta merge extraordinar dar am problema cu radioul ....de reglaj zic eu..ptr. ca totusi e un Pioneer si nu cred sa fie un ....defect de fabricatie..sau poate de montaj :ceuameni:

La inceput am crezut ca este o problema de moment ca sa zic asa, dar acuma chiar ca nu inteleg, sau nu stiu eu sa reglez (caut, setez) posturile de radio.

Asa ca dupa 900 km facuti cu masina prin tara am incercat pe drumurile patriei sa <prind> un post de radio dar...nimic :rolleyes: ..nu vrea si pace.

In Bucuresti se aude ..gajait si nu este stabil semnalul la nici un post de radio (21, deea, kiss fm, etc).

De aceea va rog daca stie cineva cum se poate regla.. sa pot sa ascult si eu posturi de radio in masina?

Multumesc.

Sarbatori Fericite .

Modificat de florinradu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Privitor la semnalul radio slab mai gasesti informatii aici si aici.

Iar despre instalarea HU aftermarket cauta aici. Succes.

Link către comentariu

Multumesc frumos ....forceturbo...am sa citesc..sper sa mai gasesc pe cineva pe aici cu ....Pioneer DEH 2920 MP.

Sarbatori Fericite

Link către comentariu

mai mult ca sigur nu are antena bine conectata sau a iesit de tot mufa din spate

Link către comentariu

Salve

Stie cineva cum il scot din bord si sa verific conexiunile pe acolo?

Multumesc

Link către comentariu

Salve

Stie cineva cum il scot din bord si sa verific conexiunile pe acolo?

Multumesc

In cutia de la player trebuie sa ai 2 'sine' care se introduc pe langa player stg. dreapta si apoi tragi de el.

Nici eu nu prind decat cateva posturi bine.Pe radio de la mobil prind ~20 iar la masina 8. Reprezentanta de la Pioneer da vina pe skoda iar cei de la skoda pe pioneer. Cred ca problema este la Pioneer deoarece ar trebui sa mearga si numai cu o antena simpla, o sarma.

Link către comentariu

Pioneerul e recunoscut ca prost in receptia radio, si eu am Pioneer, inainte aveam Clarion fara mp3si mergea struna pe radio> Pioneer de abia dupa seria gen 5800 sunt ok la partea radio. bine ca se compenseaza cu calitatea sunetului redat. Cel mai bine pui amplificator antena dar mi se pare ca e destul de scump, cam cat pioneer-ul :rolleyes: Bafta

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sal, si eu am pioneer mp 2900 si are aceeasi problema, receptia radio este slaba si pe AM inexistenta, probabil am vreo problema la anteana ai am sa verific.

Ideea e ca am avut si un sony cdx 212 si tot proasta era receptia radio in masina si nici pe radiocasetofonul abterior nu a fost mai bine. In polo receptia FM si AM m-a dat pe spate este absolut fantastica si pe AM prin RR actualitati si RR iasi.

Link către comentariu

Si la mine face la fel, saptamana asta o sa imi vina ceva amplificatoare, o sa montez unul si va spun daca sa rezolvat, la mine am verificat si mufa si tot acelasi aparat pe un logan pus merge perfect, pe skoda nu mai vrea :vaidecapulmeu: deci clar o atenuare in antena. Daca ar fi dupa mine asi schimba si cablul ce leaga antena de radio. Sper sa o rezolv cu amplificatorul, apropo nu costa cat aparatul, este chiar destul de ieftin.

Si la O2 se intampla acelasi lucru la un RCD300, o sa pun si la acela ampliful sa verific.

Pe octavia tour am incercat mai multe aparate, toate mergeau prost pe radio.

Modificat de zafycom
Link către comentariu

La Multi Ani ! la toata lumea si un an nou fara incidente auto si nu numai.

Am citit cartea <manualul> si l-am inebunit cu setarile si reglarile dar degeaba, :blink: o sa pun un amplificator dar asta cand ma duc sa imi pun alarma ..bine alarma tot de la la ei de la skoda ca cica pierd garantia...care oricum e doar 2 ani :somnmare: .

Pana atunci le multumesc tuturor de raspunsuri si numai bine.

Modificat de florinradu
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Ieri am montat alarma la masina , si i-am rugat pe cei de la skoda sa verifice montajul la Radio CD meu.

Rezultatul este : montajul facut de skoda este in regula si ca trebuie sa ma duc la garantie la Pionner, cea ce ma :o , lasa masca, tinand cont ca acest Radio CD este cadou de la skoda si acuma ma intreb de ce naiba nu lau testat inainte ;) .

Cred ca cei de la Pionner au deja raspunsul : Montajul facut de skoda este gresit. :)

Cine a fost cu acelasi tip de radio CD la garantie la Pionner sa imi dea si mie un PM.

Multumesc

O zi buna tuturor

Link către comentariu

Pierderea din memorie a posturilor radio poate fi din cauza legarii proaste a + care intra in player. Se stie ca daca se taie alimentarea de tot la un player auto (majoritatea) isi pierde toate setarile (posturi radio, setari la egalizatoare, etc.). Am asta la cumnatul meu pe un Cd Player Sony. Era pus pe contact si dupa ce oprea contactul nu mai primea +12V si automat dispareau toate setarile, inclusiv cele de ceas. Aseara i-am montat un Pioneer 2800mpb care a fost pe masina mea si l-am pus pe contact direct. Cu receptia radio ce pot sa zic, in meniul la player este o optiune AF (Frecventa Alternativa) care daca este activa si semnalul radio este mai slab, incepe si intrerupe semnalul audio aiurea. Recomandat este sa o opresti si sa iti verifici si circuitul de la antena. Mult noroc. ;)

Modificat de _APoLLo_
Link către comentariu

Mersi APoLLo am sa incerc sa vad daca e mai bine asa cu AF OFF.

Desi am incercat parca si asa si nu mergea.

O sa pun si un amplificator, ca nu stiu daca cei de la skoda au montat un amplificator de semnal sa vad daca se rezolva, desi nu cred ca am mai citit pe net, modelul asta de Pionner este foarte slab la receptia radio.

O zi buna

Numai bine

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Mersi APoLLo am sa incerc sa vad daca e mai bine asa cu AF OFF.

Desi am incercat parca si asa si nu mergea.

O sa pun si un amplificator, ca nu stiu daca cei de la skoda au montat un amplificator de semnal sa vad daca se rezolva, desi nu cred ca am mai citit pe net, modelul asta de Pionner este foarte slab la receptia radio.

O zi buna

Numai bine

Citeste aici si te lamuresti.

Daca ai nevoie de mai multe explicatii pot trimite un PM sau poti citi pe forum mai sunt discutii legate de semnal.Nu cred sa ai probleme cu aparatul.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!