Jump to content

Golf Mk1 Cabrio

LeonetVW

Postare recomandată

VA SALUT PE TOTI! DUPA APROAPE O LUNA DE CAUTARI AM GASIT SI EU IN SFARSIT MASINA PE CARE O DOREAM...EA ESTE UN GOLF MK1 CABRIO, NEGRU , SI DIN PACATE CUM NU SUNT FOARTE PRICEPUT LA DETALII TEHINCE , POT SPUNE DOAR CA ESTE SPOILER-ITA KARMANN, TOBA FINALA REMUS, jante ALESSIO, SCAUNE RECARO SI UN MOTOR ( SPUNE EX-PROPRIETARUL) G40 KOMPRESSOR. POZE DEOCAMDATA NU AM FOARTE MULTE, DAR PROMIT SA UPLOAD-EZ CAT MAI CURAND. ACUM, DOAR CAUT EVENTUALELE PROBLEME SI INCERC SA MA OBISNUIESC CU EA :D

post-19444-1198333065_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi plac jantele :lol: :angry: :huh: Sa o stapanesti sanatos, si cat mai muuuulti km fara probleme!! PS: Renunta la majuscule ca te cearta "sefii" :lol: Apropo, cati km are masina, an? :lol:

Link către comentariu

pune poze cu motorul. ar fi primul de care aud in romania, e motor de polo. oricum, arata bine masina.

Link către comentariu

masina are spoilere standard. nu are spoilere karmann asa ceva nu exista. designul la masina e facut de karmann acelasi care a gandit si corrado ul ...etc.

fa poze la motor sa vedem daca e un g40 ... sa vedem compresorul :icon_thumright:

Link către comentariu

Scapa de "scoci-ul" cu inferno si de "scrumierele" de la usi; in rest arata bine de la distanta :icon_thumright:

Sa nu lasi nimic tentant la interior; se taie foarte usor copertina...

Sa o conduci cu placere ;)

Link către comentariu

da, partea cu karmann am mai auzit-o.

de fapt, karmann a fabricat complet aceasta masina, nu doar a facut designul, la fabrica lor in Osnabruck, la fel ca Ghia, Beetle cabrio, toate Scirocco-urile, Corrado, etc

http://www.karmann.com/__C1256DF700512B86....c6003693a7.html

oricum frumoasa masina si daca e si G40, atunci da raritate, desi eu as prefera una complet originala.

Succes!

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: una originala cred ca ar da ceva batai de cap; am avut asa ceva pe mina in tinerete (1995) si cind mergeam sa cumpar cite ceva de la pravalii imi ziceau ca nu e, nu se potriveste si de fiecare data trebuia sa demontez piesa si sa merg cu ea la pravalie; singurele explicatii de atunci mi le dadeam ca era model de USA (dupa vinzator) ori ca masina era un amalgam cu destule repere de Golf2 (motor s.a.)

sa nu mai zic cit am cautat amortizoarele care te ajuta sa ridici copertina sau una din clantele care o inchid...

Aici e un cabrio identic cu cel de care ziceam mai sus :)

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Imi sunt foarte utile comentariile voastre. Deocamdata e prea frig sa ma apuc de ea, o sa revin cu poze cat de curand, ca sa mai aflu si eu cate ceva de la voi. Va multumesc pt mesaje. :)

Link către comentariu

Arata super masina la prima vedere..si dupa cum au mai spus si ceilalti colegi.. mare grija cu prelata.. nu lasa nimic la vedere.. ca le e foame la romani in ziua de azi ;) Multi km fara probleme..si sa o stapanesti sanatos ;)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mai revin cu doua poze, facute azi. Din pacate ,un post de-al unui coleg m-a pus pe ganduri. Eu masina am luat-o recent, si nu stiu foarte muolte despre istoria ei. Un coleg de pe forum mi-a spus ca nu a avut un trecut prea fericit..ce-o insemna, nu stiu. insa , ma voi ocupa de ea, sa fie asa cum ii sta ei cel mai bine!

post-19444-1202065079_thumb.jpg

post-19444-1202065136_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

haaa!` :D la tine a ajuns ! si eu o cunosc pe masina! cind am vindut primul meu cabrio,am vrut sa o cumpar; te superi daca te rog sa ne spui cit a costat?

Link către comentariu

Cat este de frumoasa..tipul de la care ai luat-o statea cumva prin Drumul Taberei?Mai exact pe Compozitorilor??parca sa spun ca am vazut-o anul trecut prin zona amintita mai sus si tareeee ma facea sa intorc capul.Oricum asa cum am spus, masina este tzipla in comparatie cu altele si merita ingrijita.Mai vrem poze :icon_thumright:

bafta

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Salutare! Da, tipul, sta prin Militari. Masina e frumoasa, si de ingrijit o voi ingriji , intai ma ocup de acte( vanzare cumparare) si pe urma voi iesi cu ea pe strada. De costat, a costat..daca te intereseaza in mod deosebit, o sa dau un PM. Poze, voi mai pune cand o sa iau actele, ca acum nu mai am asigurare, samd...Multumesc pentru mesaje.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ba da, am si numarul normal sa ii zic asa..dar nu ma deranjeaza, ii da un aer..american :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

frumoase scaune! :icon_thumright: dar eu as scapa de volan, maciulia sch de viteze si de butonul ala de "resheu"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!