Jump to content

Baterie Descarcata

psrake
 Share

Postare recomandată

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cornel.B

8

• vatt

8

• Cristian

7

• Al Bundy

5

Da, am fost cu bateria sa-mi completeze garantia la un service pentru ca bateria am cumparat-o de la Metro si au verificat si acolo si am masurat si eu si incarca 14,4 V, cand opresc masina bateria are 12,8 V seara, iar dimineata avea 12,4 si cu borna + data jos seara dupa oprire, este normal ca fara nici un consumator sa se descarce atat ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ok dar masina incuiata doar cu inchiderea centralizata dupa 24 de ore sa aibe 11,6 V este ok ? Mentionez ca seara la oprire a avut 12,8 V .

Mersi,

Modificat de vatt
Link către comentariu

Nu , nu e normal sa scada atat de mult , ori ai consumatori ori bateria e proasta , sub 12,2-12,5 V pana dimineata nu are voie sa scada . Am masurat bateria mea si are 12,8 imediat dupa oprire si 12,5 V dimineata , e bateria OEM a masinii din 2005 :icon_cheesygrin:

Modificat de alc2
Link către comentariu

Masori cu un apermetru inseriat intre borna - a bateriei si masa masinii si masina in cuiata din telecomanda. Nu trebuie sa depaseasca 40mA.

Link către comentariu

Am masurat si consumul este de 80 mA, si am mai facut un test citit pe net, in locul ampermetrului am inserat un bec, si am inceput sa scot sigurantele pe rand sa vad daca se stinge becul, dar nu s-a stins si am desfacut inlusiv sigurantele metalce de pe capacul bateriei, din ce am inteles daca intrerupeam circuitul care consuma curent se stingea becul.

Link către comentariu

Testul trebuia sa-l faci cu ampermetrul nu cu becul. Ai consum dublu fata de cat trebuie. Masina era incuiata din telecomanda ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Gata, se pare ca s-a rezolvat problema, era un scurt intre firele care trec dinspre portbagaj spre haion in mansonul acela de cauciuc, care la randul lui a topit din firele care actioneaza inchiderea portbagajului si becul care ilumineaza portbagajul nu se stingea si cica de aici provenea descarcarea bateriei. Sper ca s-a rezolvat problema, multumesc celor care au incercat sa ma ajute.

Link către comentariu

La in scurt pe acolo consumul trebuoa sa fie mult mai mare. Ai repetat testul cu masina incuiata din telecomanda ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

N-am mai repetat testul, astept sa vad daca se mai descarca bateria, daca zici ca este posibil sa mai am si alt defect o sa mai verific, dar masina a fost verificata si reparata de un electrician, care mi-a lasat o impresie buna, pana la proba contrarie si care mi-a lasat impresia ca stie ce face m-ai ales ca lucreaza la reprezentanta gamei.dar m-ai pus pe ganduri Al Bundy.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!