Jump to content

Schimbare Bujii 1.4 16v Ibiza

azteecu
 Share

Postare recomandată

Salut. As dori sa imi spuneti cum pot sa schimb cele 2 bujii de langa busonul de ulei , nu reusesc nicicum sa scot fisele. Celelalte 2 le-am schimbat multumita topicului creat de -ayk- http://vwforum.ro/index.php?showto...16&hl=bujii . Sunt nou pe acest forum si masina e luata de 2 luni si de ceva zile merge in 3 pistoane , m-am hotarat sa schimb bujiile. Bujiile sunt NGK-uri originale. Astept raspunsurile voastre. Multumesc anticipat. Am cautat peste tot in acest forum dar nu am gasit nimic in acest scop.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. As dori sa imi spuneti cum pot sa schimb cele 2 bujii de langa busonul de ulei , nu reusesc nicicum sa scot fisele. Celelalte 2 le-am schimbat multumita topicului creat de -ayk- http://vwforum.ro/index.php?showto...16&hl=bujii . Sunt nou pe acest forum si masina e luata de 2 luni si de ceva zile merge in 3 pistoane , m-am hotarat sa schimb bujiile. Bujiile sunt NGK-uri originale. Astept raspunsurile voastre. Multumesc anticipat. Am cautat peste tot in acest forum dar nu am gasit nimic in acest scop.
Salut ! Extrem de simplu se schimba : desurubezi usor gatul pe unde se baga uleiul , scoti cele 2 bobine si poti patrunde la bujii.
Salut ! Extrem de simplu se schimba : desurubezi usor gatul pe unde se baga uleiul , scoti cele 2 bobine si poti patrunde la bujii.
aa .. si am uitat sa iti spun ... alea care tu le numesti fise se cheama defapt bobine
Salut ! Extrem de simplu se schimba : desurubezi usor gatul pe unde se baga uleiul , scoti cele 2 bobine si poti patrunde la bujii.aa .. si am uitat sa iti spun ... alea care tu le numesti fise se cheama defapt bobine
Daca dupa ce ai schimbat bujiile tot in 3 pistoane iti v-a merge atunci inseamna ca este defecta una din cele 4 bobine (fise cum le zici tu ) . Daca nici asa nu se rezolva problema , mergi cu ea la un service autorizat ( in nici un caz nu d-asta de cartier ) sa ti-o testeze cu vag com sa vezi de unde provine toata problema . Multa bafta!
Link către comentariu

Multumesc mult. Ma uit sa vad.

N-ai pt ce , sper sa-ti fie de folos. Sa-mi zici daca ai reusit :frigbaitata:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!