Jump to content

Seat Arosa

FiReBuRn

Postare recomandată

f multe asemanari cel putin la interior intre masina ta si a mea, mai putin gurile centrale de ventilatie, buzunarele de la portiere si faptul ca nu ai in dreapta torpedou(sper ca asa ii zice) inchis.

Link către comentariu

Multumesc Tolga..

BMFCaesar ..pana si cutia de viteze e identica cu cea de Polo 6n2 :P Eu nu am torpedou deloc..

Intre timp am schimbat si bujiile si switch`ul de la pedala de frana (Multumesc Dragos inca o data pentru scanare) :icon_thumright:

post-10975-1201251264_thumb.jpg

post-10975-1201251276_thumb.jpg

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Saptamana trecuta am pus becuri Philips Blue Vision H7 de care sunt multumit .. + ferodouri spate..deoarece cand am facut itp`ul ..franele pe spate erau slabe :pirat:

post-10975-1203281018_thumb.jpg

post-10975-1203281029_thumb.jpg

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu
  • 2 years later...

Readuc puţin la viaţă topicul tău :wub:

Ceva noutăţi la machinetă ?

Numai bine!

Link către comentariu
  • 6 months later...

Se pare ca nu am mai postat de foarte mult timp :)

Pai masinuta merge la fel de bine, am facut saptamana trecuta revizia (ulei, filtre, bielete, curea transmisie, rola intinzatoare) si prin septembrie am facut un update la roti.

Am pus jante Enzo H incaltate cu KUMHO KH15 175/65/R13.

post-10975-0-16213100-1288714344_thumb.jpost-10975-0-63150300-1288714413_thumb.j

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu
  • 1 year later...

Readuc si eu la viata topicul acesta :D .. Ceva nou pe la masina ? Mai pune si tu poze mai actuale cu ea .

Vroiam sa te intreb ce ET si ce J au jantele din pozele de mai sus ?

Bafta cu masina in continuare !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!