Jump to content

Sonorizare

voinea
 Share

Postare recomandată

Chid,nu pune filtre pe boxele alea.Schimba boxele cu totul.Am avut si eu Blaupunkt de origine si am scapat de ele imediat ce am luat masina.Eu ti-am ascultat instalatia la Brasov > ai mult bas de la sub iar boxele se aud si incet si dostorsioneaza la greu!

mai deocamdata nu mai bag bani in asta.. poate in primavara.... ma gandesc... dar o sa cer sfatul cand le schimb!! :salut:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce parere aveti de PIONEER 3517,am auzit ca are 50W/canal,2 canale,siguranta de 35A.pe spate doo sony de la o combina MHC-RXD5 si pe fatza doo CLARION pe doo cai.stiu,slabut,...aaaaaa mai e un cass pioneer KEH-8100SDK si un MP3 player (portabil).avand in vedere ca am avut CLARION-urile pe masina,am inprumutat statia si am luat boxele de la combina...cum vi se pare?practic,totul a costat 2.000.000 lei(adica playerul) si atat.

Link către comentariu

Cam ce solutie s-ar putea gasi pentru aprox 5-6 milioane? M-ar interesa ceva care sa sune bine, nu sa mute neaparat masina din loc, dar sa faca "bum", nu "poc" :scratch:.

Nu ma intereseaza statii cu 4 sau 2 canale. As vrea doar un subwoofer, fie cu statie integrata, fie subwoofer + statia potrivita.

Ma poate ajuta cineva? Cel putin cu o sugestie.

Link către comentariu

Am vazut dar nu se incadreaza in banii pe care as fi dispus sa-i dau pe asa ceva. Max 5-6 milioane. Infinity asta e 11....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!