Jump to content

Sonorizare

voinea
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Deschid aceasta sectiune "virgina" cu niste poze provocatoare.

cin061.jpg

14.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

sony-cdt-450.gif

Ce aveti voi pe masinile voastre ?

Eu nu ma pot lauda ca in pozele de mai sus

Am un CD-Player Sony Xplode 4x50W si un amplif 2x60W

mai multe detalii sunt la www.vwforum.ro la Mycar

Link către comentariu

la mine pozele nu se vad :pirat:

eu: CD Player Kenwood 4x40 ;

boxe spate Blaupunkt cu filtre; statie Magnat Crussader 720W 4 iesiri; subwoofer Magnat Bull Power Reflex 350W

Showing off !! :pirat: si mai vreau sa-mi iau un subwoofer dar nu am bani momentat si las suburile pe statie si boxele pe direct pe cd. :ok:

Link către comentariu

CD player Alpine 4x40 lumina albastra, amp. Pioneer GM 3000 4x75/4ohmi, 4x150/2ohmi,2x300/2ohm sau 2x150/4...asa e pus la mine, inalte ferofluid westra + medii Magnat 17cm + bass 2 x 12'' (30cm) 2x200W RMS

pe viitor .... antifonat, condensator 1 Farad, medii + inalte pe spate ...daca sunt bani :scratch:

Link către comentariu

• Administrator

dotat dotat domnul alex

Ai si niste poze ?

Link către comentariu

@ voinea

multumesc pt poza. Exact asa e al meu, criteriul la cumparare a fost foarte clar: sa se potriveasca perfect cu designul/iluminarea Fabiei. Din pacate, la vremea aceea (hehe, ce tanar eram....) nu existau mp3playere sub 300 de para care sa aiba si iluminare verde....

Bog

Link către comentariu

• Administrator

si eu cand am luat CDplayerul nu as fi putut sa-mi permit un MP3 player. Ar fi fost util dar si SONY ma multumeste. E tot pe culoarea consolei si argintiu i-a placut sotiei. O sa schimb si schimbatorul de viteze cu unul argintiu ca sa fie mai multa asortare in zana centrala :geek:

Link către comentariu

stmon.jpg

In loc de MP3 player, folosesc un MD, portabil care se leaga de calculator prin USB. Casetofonul are intrare auxiliara.

Si am pastrat magazia de CD-uri din portbagaj...

Link către comentariu

alpine CDE-7855RB e cd playerul

difuzoarele magnat nu stiu ce serie au (sunt montate in usi si e greu sa le desfac sa vad

si pioneerul GM-3000 poate gasiti poze pe net (eu nu am gasit)

lada de bass e home made by me , inca nu e finisata (mocheta corniere alu, grilaj, etc), astept sa se mai incalzeasca afara sa pot sa lucru si eu! :scratch:

difuzoarele le-am primit din GER nu scrie absolut nimic pe ele, dar scot!

le-am avut puse in niste cutii stage line la un chef pe un amp. Yamaha de 2x200W 8ohmi (si difurile au tot 8 ohm, nu va speriati) si au cantat toata noaptea :lol: fara probleme !

poate facem si noi o intalnire la vara... undeva pe la mijlocul tarii, sa vina lumea din toate partile! ...aaaa, si undeva la munte, o statiune, un camping.... sa stam cateva zile...sa bem si noi ceva!!! PARTY VW

Link către comentariu

boxe fatza originale, (plus tweetere), boxe usi spate Blaupunkt ( plus tweetere), Sony CDX MP30 (mp3 player) 4*50W, amplif Sony XM 255 EX, sub Jensen cutie ( o sa vina si poze in curand, sper....)

pe viitor ma gandesc sa imi pun si filtre pe boxele din usi.....

Link către comentariu

• 4 months later...

- Fata: 4 x Pioneer (nu stiu modelul)

- Spate: 2 x Magnat Traveller 320M Gold (100W RMS) 3-Way

- CD/Mp3: VDO-Dayton CD2703 4x45W

Link către comentariu

au au au ce vad.

ma oameni buni, ce aveti cu magnat ?

aruncatile la gunoi, lafel si jensen si ce draq mai exista de stifturi.

ok nu trebuie neaparat sa bage fiecare 5000 euro in muzica dar sunt si lucruri ieftine

care sunt mult mai bune ca magnat.

spectron, axton, rodek si emphaser incepe deja sa fie ceva mai scump dar merita.

na hai sa ma lau si eu cu instalatia mea putin.

fata

Radical Audio pe 2 Cai

spate inca original

Woofer: Phase Linear Aliante12" SI LTD

Statie fata: Brax X2000

Statie woofer: Brax X2000

2 Kondeuri 1F

3 Sigurante 100A ( mai trebuie sa vina inca o statie )

Head Unit: Pioneer MEH-P9000R

bine am inceput si eu odata slabut.

si inca ceva, ca am citit aici ca cineva sia ars un tweeter cu un kenwood mp3 player.

asta nu inseamna ca ii prea tare statia de la kenwood, chiar invers.

pelinga ca nici un cas nu scoate 45W sinus.

la 100W sinus scoteam lumea din masina.

putina theorie despre W/dB si altele .....

o statie scoate un signal care este o curba daca statia nu lucreaza cum trebuie signalu nu mai e curba ci incepe sa devina taiat si iese patrat in momentu cind este patrat nu se mai misca membrana si se incalzeste bobina si asa se arde.

cu tweetere incepe treaba.

la woofer ii nasol ca nici nu auzi, doar iti dai seama ca sa ars wooferu.

si acuma minciuna cu wati ....

rar se gaseste o scula pe care sa scrie chiar serios citi wati scoate sinus, asta scrie doar pe scule mai scumpe.

si diferenta intre o statie care scaote 100W si una care scoate 300 este egal cu 0.

ce conteaza sun dB ce scoate boxele, ei si ca sa aud o diferenta, adica sa fie de 2 ori mai tare imi trebuie 3dB mai mult si pentru asta imi trebuie de 10x mai multa putere.

deci ca sa am diferenta la o statie cu 100W imi trebuie una cu 1000W

nu va lasati fraieriti de ambalaje sau ce ma doare ii cind vad ca vine cineva la magazin cu o statie jensen cam de 30cm marime si o siguranta de 25A si chica scoate 1000W

*rotfl*

la statia care am folosito pentru concurs ( hifonics colossus 1200W in punte la 4ohm )

nu ii ajungea siguranta de 60A nici nu apucam sa ii dau volum si ardea siguranta.

bine dar acuma deja scriu romane si ma apuca somnu.

daca mai vreti sa stiti ceva despre car hifi intrebati ca am sa mai intro pe aici, sau mai ma cautati pe net ( sa fac si eu putina reclama )

si chesti cu intilnire am avut si eu degind sa organizes.

ce ziceti ? semptembrie in timisoara ?

o intilnire vw ?

aak.sized.jpg

Link către comentariu

• Administrator

nenea dracula, poti sa scri ca okii nostrii agreaza chestii din astea de difuzoare si statii. Nu cred ca sunt pe aici multi care sa nu fie atrasi de acest subiect.

Tu cat ai bagat in sonorizare pana acum ?

Link către comentariu

pai sa incepem cu golfu care lam avut.

multe lucruri leam lua la mina a2a

pe golf am avut:

pioneer MEH-P9000R - 900 Euro

Boston Pro 6.5

Link către comentariu

Buna,

Acuma sa ma laud si eu putin cu sistemul meu audio din Golful meu IV.

-Cass Clarion drx 9375r+ magazie 6 cd

-boxe medii-inalte Focal 165 K2 :D 500 eruo

-Amplif Helix HXA 400 :scratch: 400 euro

-statia la woofer cam tot o schimb,iar acum am un magant gladiator de toata jena(cea mai proasta statie pe acre am avut-o) :D 0 bani

-subwoofer Syrincs BP12-300 :ok: 450 euro

ma decalr multumit de medii-inalte si cat de cat de bass,singura problema a wooferului este ca e tare (125 db) si nu e prea clar.

Domule dracula ce aveti de comentat la sistemul meu?

v-as arat ceva poze dar nu prea stiu cum draq sa le pun...poate pe viitor :D

PS:am avut si cel mai tare woofer facut vreo data(strker 18D2),e cam prea tare si pentru cel mai nebun om in materie de car hifi(la 100 m de o cladire toata imbracata in termopane se auzeau cum vibreaza...nu va mint!!)

Link către comentariu

paul stii bine ce am de comentat la muzica ta, syrincs si magnat.

restu ii totu ok.

Uit chiar am auzit statiile alea

despre care tiam povestit.

Motovative Audio Sphinx

pe 6 canale.

De ea era lega, Radical Audio pe 3 cai, Radical Audio Coaxial si un woofer Radical Audio. Ma am ramas ceva surprins de statia asta.

O Statie de 6 canale ieftina si duce si mai si suna bine.

Pretu nu il mai stiu acuma exact dar am sa mai scriu cind aflu.

Si in rest mai sunt destule lucruri bune sie ieftine car depasesc calitate la magnat, jensen & co ..

deci nu va lasati asa atras de magnat, daca aveti posibilitate ascultati si altceva in masina sau in magazin si facetiva o parere. cu totusi ca ii cam greu sa iti faci o parere in magazin, nu ii aceas ca in masina.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Dom' draqlea :( , de boxele astea ce zici? Le-am gasit cu 90euroi si ma cam bate gandul, mai ales ca merg in usile din fatza fara Adapterringe...

... si sunt reduse de la 200 :colors:

Infinity REF-6500 cs

2-Weg Kompontentensystem 270 Watt 16,5cm

Woofer: 16,5cm

Hocht

Link către comentariu

pai infinity in general sunt bune, am luat odata pentru un prieten niste infinity care chiar sunau foarte bine.

dar nu mai stiu exact care. cred ca mai are un set. este nou nout nefolosti. ca nu si lia mai montat un set a vindut parca si unu mai are.

am sa iti zic luni cam ce gasesc despre boxele tale acuma am plecat si eu un sfirsit de saptamina acasa sa mai vad prieteni si de luni ma intorc la lucru :-(

acolo am toate revistele si cataloagele mele.

dar asa dupa prima parere se pare ok, numai pretu nu stiu daca nu ii cam scump.

dar am sa iti scriu luni

Link către comentariu

... mai ales ca merg in usile din fatza fara Adapterringe...

Rectificare: se pare ca am nevoie de Adapterringe de Golf4 - 15eur/buc - (se pare ca adancimea acceptata pt boxe in fatza este de doar 57mm :12: ) si asa ajung la peste 130eur :scratch: hmmmm...

Bog

Link către comentariu

pai sigur iti trebuie adaptoare ca nu ai cum sa insurubezi boxele. ca in suportu original nu poti.

dar dece sa mai dai bani si pe porcariile alea ?

dute cumparati ceva lemn MDF de 19mm scoate suporturile originale din usa, si iti faci 4 buc de adaptaore. ca trebuie sa pui 2x 19mm sa fie cam lafel ca suporturile originale.

si iti incape sigur mai mult de 57mm ca radical audio sigur au ceva mai mult de 60 si incape.

na numai ca trebuie sa te joci putin pina ti se potrivesc adaptoarele facut din MDF dar daca cunosti vreo un timplar dute la el si iti face la vreo 300.000 sigur :-)

ca si eu la passat tot din MDF miam facut adaptoarele.

Link către comentariu

BogMW> Mane eu am 505cs-ul (adica varianta de 13cm a lui 6500cs)de la Infinity si suna grozav pentru niste dif-uri pe 13cm. Unii ma intreaba unde-i subwoffer-ul :scratch:

Link către comentariu

• 4 months later...

Chid,nu pune filtre pe boxele alea.Schimba boxele cu totul.Am avut si eu Blaupunkt de origine si am scapat de ele imediat ce am luat masina.Eu ti-am ascultat instalatia la Brasov > ai mult bas de la sub iar boxele se aud si incet si dostorsioneaza la greu!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!