Jump to content

Zgomot La Ridicare Geam


doctorul
 Share

Postare recomandată

sper sa nu supar pe nimeni cu (inca un) topic nou!

am cerut pe privat cateva sfaturi, dar poate aici gasim mai multe pareri!

pe scurt: fie din cauza frigului, fie din cauza frecusului pe care minunata usa noua l-a luat pana s-a asezat cum trebuie, m-am pomenit(nu-s sigur de cand) ca , dupa ce gemul a fost lasat in jos (fie o parte din cursa fie pana la capat), cand ii dau sa se ridice, de undeva se aude un mic POCNET!

nu-mi dau seama exact de unde!

daca opresc geamul din ridicare, apoi continui ridicarea, zgomotul nu se repeta.

daca dupa ce a fost lasat in jos geamul, inainte sa ii dau sa se ridice, il apas in jos cu mana, zgomotul nu apare.

ce ma sfatuiti?ce sa fie?

am avut senzatia ca daca in unele momente presez ornamentul ala negru de pe stalpul usii, si/sau peria externa cu ornament de crom, zgomotul nu apare, da nu sunt sigur de asta.

in rest merge normal, nu are nimic!

stiu ca o sa ziceti ca sa o las in pace, asta si fac pe moment, da poate reusesc cu ajutorul vostru sa identific si acest mic gandacel.

nu m-as da in laturi sa iau o macara noua(4 mil zice domnu' alex), da totu e sa nu o iau degeaba.

precizez ca totu e original in usa, afara de broasca, care a venit pe casco, deci si macaraua!

acu sariti cu idei!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De la clemele de plastic de pe cablu. Sau cel putin asa mi-ai zis mie in service. Poti merge cu el asa mult si bine sau la fel de bine poate sa-ti cada geamul in 2-3 zile.

Modificat de RobertG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic sa dai jos panoul, implicit geamul, si sa verifici daca functioneaza ok. Eventual dupa ce ai dat jos panoul cu macaraua, poti sa l conectezi la loc si sa sa l ridici si cobori de cateva ori, poate iti dai seama de ce face asa. De exemplu, mie imi facea foarte urat si pocnea, cand era cablul pe duca, astfel trebuind sa iau un alt kit. Si alta data imi pocnea f urat cand mi a fost spart geamul si mi au intrat firicele de geam pana in motoras! Numai bine. Spor la treaba.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

robert g, tu ai avut aceleasi "simptome"?

pt ca la mine pocnetul asta nu apare chiar tot timpul....

nicu, multumesc, da pe frigu asta nu ma apuc sa demontez panoul numa sa ma uit la el...nu am avut geamul spart sau ceva de genul asta!

daca as avea certitudinea ca e de la macara as lua una si gata.cleme de metal si am scapat de griji!

de la altceva mai poate sa fie?

p.s. zgomot numai in secunda cand pleaca in sus!atat!

Modificat de doctorul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si la mine tot asa a inceput, aproape de inchidere geamului, cand il ridic, sa zic cam pe la 80% inchis, se aude un pocnet. Pana nu dai panoul jos nu vezi ce se intampla. Eu l-am dat jos, si m-am trezit cu o bucata de plastic in mana si am tras concluzia ca este de la clemele de plastic. Asa mi-au zis si cei de laservice, dar inca nu m-am apucat sa le schimb.

Insa, nu face decat cand ridic geamul, la coborare absolut nici un zgomot. A facut si vara pe caldura si face si acum de la frig. E posibil ca din cauza frigului sa fi crapat plasticul

Modificat de R_a_z_v_a_n
NU mai da quote la mesajul anterior. Citeste regulamentul.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu intelegi!

nu face nici aproape nici departe de inchiderea geamului!

doar cand geamul (aflat oriunde) pleaca in sus!!!

cum sa explic mai clar????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu trebuie sa explici mai clar, eu am inteles exact ce ai scris, eu ti-am spus simptomele mele. Sunt multe cauze posibile, dar singurul mod de a afla este sa dai panoul jos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

clar.da am deschis topicul ca sa caut pareri, nu se arunca multa lume la demontat acuma pe frigu asta, si nu-mi dau seama cat poate fi de grav sau de ignorabil un zgomotel, care la urma urmei e destul de micut.

daca era vara si n-aveam treaba, si nu eram in prag de srabatori schimbam macaraua fara vorba, oricum stiu ca ii vine ceasul, ca e si asta un fel de "problema caracteristica"!

eu am crezut ca nu ai intels exact problema mea pt ca in postul anterior ai formulat ceva de genul "si la mine tot asa a inceput, aproape de inchiderea geamului",si de asta am crezut ca spuneai ca la mine era tot asa!

va mai tin la curent, am observat ca face mai ales daca ridic geamul dupa ce a fost initial coborat o parte din cursa, nu pana la extrem!

de cateva zile de cand, datorita acestei noi gaselnite, l-am frecat de\cateva zeci de ori cu totul, zgomotul nu si-a modificat consistenta, si nici nu au aparut alte zgomote pe parcursul miscarii geamului.

da avand totusi in vedere ca daca inainte de ridicarea geamului il apasa cu mana zgomtul dispare, suspectez o anomalie a mecanismului macaralei.

logic??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi cer scue pentru caps catre moderatori,dar nu se mai poate:DOCTORE SUNA-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sa vedem ce este acolo.eu am uitat sa salvez numarul tau atunci(dar de fapt pot sa-l iau de aici)suna-ma mai omule sa vedem cum facem sa ne gasim si o rezolvam.uffffffffff.sa vina mosul cu ceva la tine:fara pocnete in usa :vinemosul:

Modificat de kelu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mersi kelu mult de tot de grija:), ti-am scris in mesaj ce si cum.

vorbim pe seara!

off: doamne, la ce ora e postul tau! :icon_bounce:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai m-am trezit k a plecat pretena pana la bacau si nu am putut adormi la loc.si am zis sa imi consum timpul intr-un mod constructiv,respectiv sa vad daca are neevoie vwforum de mine :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!