Jump to content

Masinuta Sotiei

stefison

Postare recomandată

Salut. Am fost in Germania cu un prieten sa isi cumpere Porsche Cayenne si, prin limbarile noastre, am gasit un A3 Sportback 2.0 TDI S-Tronic, perfect pentru sotia mea. Asa ca l-am cumparat. Nu avea decat 20 km la bord si mirosea a nou :salut:.

post-519-1197831281_thumb.jpg

post-519-1197831318_thumb.jpg

Link către comentariu

Bravo ! Felicitari !

Dar pe care dintre cele doua masini ai cumparat-o ? :angry:

In primele doua poze puse nu mi se pare a fi una si aceeasi masina.

Modificat de WNS
Link către comentariu

E una si aceeasi masina. in prima poza este cu jantele pe 17 si anvelope de vara. am cumparat de la acelasi dealer si jante originale pe 16 cu anvelope de iarna. Si bine am facut, avand in vedere ce vreme am prins pe drum...

Modificat de stefison
Link către comentariu

Ce cadou frumos de Craciun, cred ca orice fata ar vrea un sot ca tine :angry: Sa o conduca sanatoasa si sa se bucure de ea!

Link către comentariu

subscriu la ce a zis razvan(esteticu)

km cat mai multi si fara evenimente

frumoasa foc, masina ___ sa nu se interpreteze :angry:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti/stapanesca sanatos/asa

frumoasa masina si cum s-a mai spus un exceptional cadou de sarbatori :lol:

+ ca vad ca e si dotata cu 2 seturi de jante/anvelope si nu numai

sa va bucurati de ea si la cati mai multi km

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc de urari. Pretul masinii fara TVA a fost de 23.700 Euro la care am adaugat cei 1800 lei taxa de inmatriculare. in rest banii de drum, pe care nu i-am calculat. am stat la Etap impreuna cu alti 2 prieteni, asadar nu a fost costisitor. am impartit totul la trei, inclusiv masina inchiriata.atasez doua poze cu interiorul. nu stiu cat sunt de relevante.scuze intarzierea in raspuns.si inca o poza facuta dupa ce am luat masina in care se observa kilometrajul acesteia.

post-519-1200755924_thumb.jpg

post-519-1200755965_thumb.jpg

post-519-1200756262_thumb.jpg

Link către comentariu

superba masina :D e una din preferatele mele :D

mai pune poze

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Multumesc de urari. Pretul masinii fara TVA a fost de 23.700 Euro la care am adaugat cei 1800 lei taxa de inmatriculare. in rest banii de drum, pe care nu i-am calculat. am stat la Etap impreuna cu alti 2 prieteni, asadar nu a fost costisitor. am impartit totul la trei, inclusiv masina inchiriata.atasez doua poze cu interiorul. nu stiu cat sunt de relevante.scuze intarzierea in raspuns.si inca o poza facuta dupa ce am luat masina in care se observa kilometrajul acesteia.

Felicitari pentru alegere! :Driver:

Sa o conuceti sanatosi! :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!