Jump to content

Negresa Mea Tdi

redlife

Postare recomandată

Acesta este golful meu din 2001 model Edition, culoare Black Magic Pearleffekt, motor 1.9 TDI 90 CP+ soft TCM Turbo iar ca dotari geamuri electrice fata+spate, trapa electrica, computer de bord, ABS, ESP, casetofon Gamma + DSP efect, cotiera fata+spate,pachet winter(scaune incalzite,spalator la faruri, duze incalzite).

Ca planuri: eleron de R 32, Xenon si un Xcarlink.

Si cteva poze:

Link către comentariu

Acesta este golful meu din 2001 model Edition, culoare Black Magic Pearleffekt, motor 1.9 TDI 90 CP+ soft TCM Turbo iar ca dotari geamuri electrice fata+spate, trapa electrica, computer de bord, ABS, ESP, casetofon Gamma + DSP efect, cotiera fata+spate,pachet winter(scaune incalzite,spalator la faruri, duze incalzite).Ca planuri: eleron de R 32, Xenon si un Xcarlink.Si cteva poze:;) Rog un moderator sa stearga unu din topic-uri. Din gresala si datorita conexiunii de net am posta de 2 ori acelasi topic.

post-14271-1197783455_thumb.jpg

post-14271-1197783463_thumb.jpg

post-14271-1197783469_thumb.jpg

post-14271-1197783476_thumb.jpg

post-14271-1197783484_thumb.jpg

post-14271-1197783491_thumb.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos, si la multi km fara repararatii, in plus din poze se vede ca are o vopsea superba, de cand ai achizitionat-o?, cat a costat?, de unde ai procurato?, si eu am o negresa la fel ca cea a ta , numai ca a mea e caravan si tot negresa se numeste uite mai jos!

in concluzie ai facut o treaba buna masina arata super, si sa ai parte de ea,cand ajung in bv la neamuri o sa vin sa o vad si eu.

Link către comentariu

In primul rand va multumesc tuturor pentru urari.

Pai am luat-o anul trcut in mai cu 8400 de euro. Am vazut-o intr-o parcare cu anuntul pe ea, avea 1 sapt de cand intrase in tara; am fost cu ea la Autotest si a iesit super. 8400 cu tot cu inscris.Referitor la km pe bord scria 126000 dar am fost la Tess si mi-au dat istoricul masinii . Am ramas putin masca ca avea 200 000 dar pe de alta parte m-am bucurat ca a avut facute toate reviziile la reprezentanta VW ultima fiind facuta cu o luna inainte sa intre in tara adica aprilie. Oricum cu toate astea i-am schimbat tot ce insemna curele role si filtre.

Link către comentariu

Si cand ai aflat ca are 200.000 nu ai incercat sa mai tragi de pret? Mie mi se pare normal ca samsar-ul respectiv cat ar vrea el sa tina de pret tot ar fi trb sa mai lase putin. Dupa ce ai aflat nu ai incercat sa o verifici mai amanuntit?

Pana la urma nu mai conteaza, bine ca esti tu fericit :)

Sa ai parte de multi km fara incidente :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

ce mai conteaza daca anegociat sau nu.daca omul e multumit de ea.

km cat mai multi si fara evenimente rutiere

numai bine

Link către comentariu

Initial a vrut 8700 si a zis ca indiferent de cum iese testul nu o lasa mai jos de 8400. Ideea e ca are toate reviziile la zi si eu zic ca a contat mult si treaba asta deoarece nu a trebuit sa nici un ban in ea inafara de distributie si ulei. La Tess am fost dupaia asa ca n am mai avut ce negocia. Oricum eu sunt multumit de masinuta. :huh:

Link către comentariu

Acum nu se stie daca a umblat la km samsarul roman sau cel din Germania.Oricum km facuti in Germania sunt mai "scurti" pentru masina :huh:

In alta ordine de idei,s-o porti sanatos si fara incidente,sa te bucuri de ea ca arata foarte bine.

Link către comentariu

Nu mai conteaza acum!S-o satanesti sanatos si sa te poarte peste tot! Are niste jante superbe! :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!