Jump to content

Masina nu baga caldura

Titus_tipu
 Share

Postare recomandată

De ce nu bag a caldura nici dupa 15 min de mers?? Asa trebuie? Un id de messanger al unei persoane care se pricepe la 6n2 are cineva??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la termostat te-ai uitat? si eu am patit-o cu caldura nu imi urca apa nici la 80 grade,nu baga deloc caldura si am gasit termostatul defect si imi si mergea putin turata din cauza asta.

incearca sa verifici termostatul

Link către comentariu

Ajuta-ma cu niste poze si spune-mi de unde pot sa cumpar termostatul ala si cam cat costa aproximativ? PLS! Cam pe unde e pozitionat si cum arasta? Mie acul de la temperatura nu imi urca deloc nici dupa 30 de min de mers si am mers si cu 140/h. Cu turatia nu am treaba in schimb ~! Merci!

Link către comentariu

Mergi la un service si inlocuieste-l, sigur aceasta este cauza. Nu stiu cat costa. Dar daca circuli asa masina iti consuma mai mult, motorul se uzeaza mai repede si mai si tremuri in ea.

Termostatul este piesa care inchide si micsoreaza circuitul lichidului de racire cand motorul este rece. In acest mod lichidul nu mai ajunge in radiator sa se raceasca atingand mai repede temperatura optima. In mare cam acesta este rolul sau. Nu stiu daca am fost destul de explicit.

Cam asa arata un termostat, dar difera de la motor la motor si oricum nu il poti vedea usor, de obicei este intr-un furtun.

post-9546-1197755422_thumb.jpg

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!