Jump to content

Vine Si Fata Cu Golfu'

Fata cu golfu'

Postare recomandată

He he ...

Vad ca ne inmultim pe aici , fetele cu Golf, si culmea, amandoua cu Santa Monica'uri... :P

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente neplacute!! :)

Link către comentariu

negru e cea mai frumoasa culoare pentru un Golf 4, parerea mea.

PS: ai cumva cont si pe legalracing.ro?

Link către comentariu

cine mai face revelionul cu masina zilele astea? se vede ca nu sta in Buc . asta ca sa nu te alerg pt idei :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu cu masina ..IN masina :) :icon_thumright:

Cat despre golf 4 ..arata bine ..jante frumoase.. dar faza cu vopsitu` mi se pare o prostie.. nu o sa mai fie ca noua .. mai bine ii faci un polish profesional ..si sigur o sa-ti schimbi parerea.. sa o conduci sanatoasa :))

Link către comentariu

alooo..nu va mai luati de fata, ca are acelasi nume de familie ca mine :icon_thumright: si nu ctz unde si in ce face revelionul. reveniti ONTOPIC .

Link către comentariu

@andrey_sxg nu am cont pe legalracing.ro

in privinta vopsitului cred k m-am razgandit deja. :vaidecapulmeu: oricum nu o vopseam decat daca gaseam pe cineva in care sa am incredere k iese perfect.

alte planuri saptamana asta trebuie sa ii pun noul tun de bass , iar la anul xenoane, proiectoare si mai vad eu ce ma mai taie capul! nu sunt f priceputa da ma documentez! Vroiam si angel eyes... dar mi-a trecut!

:offtopic: iar revu' nu il fac cu masina ci cu prietenii sa pot bea linistita un pahar de sampanie! :offtopic:

Link către comentariu

Faina masina... te asteptam pe la intalniri, poti sa vii si cu prietenul daca doresti si putem discuta mai multe la intalniri.

Se poate vopsi foarte bine si in Romania, iti recomand eu pe cineva, dar cum zicea si fuscobal, cu un polish profesionst rezolvi mult mai bine totul.

Cat despre xenoane & stuff iti voi da niste tips-uri pe care le aveam si eu in plan la vechiul meu Golf 4.

Link către comentariu
  • 1 month later...
cine mai face revelionul cu masina zilele astea? se vede ca nu sta in Buc . asta ca sa nu te alerg pt idei :(

Lasa k m`a prins pe mine 12:00 in masina.

A fost foarte placut sa fac slalom printre petarde pe Constructorilor :lol:

Link către comentariu

Frumoasa masina sa o stapinesti sanatoasa si fara probleme multi km

Link către comentariu

Da...foarte frumoasa culoarea. Nu o vopsi ca e pacat de culoarea aia frumoasa. A mea e gri sobolan si sincer, initial, mi-am dorit sa fie alta culoare :angry: .

Link către comentariu

Frumoasa Masina, superbe Jante S.M. Poate cele mai faine jante. Sa nu cumva sa revopsesti in Romania, ca n-are cum sa iasa ca din fabrica. Culorile inchise arata super daca pot fi tinute curate. Multi km fara probleme, drive safe :angry:

Link către comentariu

hehe ,,, prima data am crezut ca e Magos.Dar dupa vad numarul de IS :angry: ...

Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatoasa.Fara evenimente neplacute.

Cat despre vopsit... eu iti recomand un polish.Vopsitoriile din RO nu sunt competente.

Numai bine

Link către comentariu

Nu o vopsi, este frumoasa culoarea. In schimb ti-as recomanda o masca cu crom, bandouri de asemenea cu crom si xenon.

Link către comentariu

Clar,nu vopsi masina...Cu niste leduri in bara i-ar sta beton.Am vazut azi un golf cu leduri albe in bara gen audi A5,nush cum se numesc exact.Am vazut de vanzare pe 4tuning.Jantele sunt superbe!Sa ai parte de ea!

Link către comentariu

nu prea merita vopsita ... vorba tuturor , un super polish si gata !ptr Serhino ... in legatura cu ledurile ... vreau si eu ... putem discuta despre ele ?

Link către comentariu

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatoasa!

Fara vopsit! Jantele din a doua poza imi plac... :icon_thumright: ...mare atentie cu xenonul, daca nu ai proiectoare..

Succes la modificari/ upgrade-uri!

Link către comentariu

ptr raduiasi ... Hmmm ... in legatura cu stikeru :) am vazut azi o Skoda Octavia 1 Albastra cu Sticker pe Porbagaj ... mai mai sa dau peste el , din greseala ! :P ... de unde iau si eu ? sau ma duc la Firme de Colantat masini si imi fac acolo ?!

Link către comentariu

Alecu_VW ai pm de la mine, nu mai polua topicu fetei.

si ca sa nu fiu offtopic, masina e golf :X:X:X tare, daca vrei sa modifici ceva la ea, un polish, poate o prelungire un prag ceva sa para mai sportiva daca vrei asta, dar in nici un caz crom (parerea mea) e totusi un golf, crom mergea daca era passat. Multi km fara incidente neplacute

Modificat de scumfreak
Link către comentariu

Frumos Golfuletzul :)) Sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multi Km. fara incidente neplacute. Apropo de culoare, al meu e gri sobolan. Si mie imi place culoarea... Insa nu-ti recomand revopsire decat in conditii profesionale.

post-16334-1201640331_thumb.jpg

Modificat de calin_vw
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!