Jump to content

Vine Si Fata Cu Golfu'

Fata cu golfu'

Postare recomandată

Asta e masinuta mea. :blink: e din 2001 are clima computer abs, esp geamuri si oglinzi electrice jante aliaj 17" [mandria mea] vreau sa ii pun xenoane pe ea. da asta la primavara cred. nu e cea mai cocheta da sunt abia la inceput si am timp sa o fac frumoasa! prima poza e de cand am luat masina, iar cea de a doua poza e facuta azi.

post-19408-1197649706_thumb.jpg post-19408-1197649741_thumb.jpg

Modificat de Fata cu golfu'
Link către comentariu

foarte frumoasa sa o stapanesti sanatoasa (mai ales in viraje). smechere grav jantele, dau foarte bine.

Link către comentariu

Frumos golfuletele si poate cel mai economicos motor asta de 90 cai.

Multi km fara evenimente :blink:

De la ce vine nr de inmatriculare ?

Link către comentariu

Sa inteleg ca esti din Iasi si nu ai aparut la intalniri? :blink:

ONtopic:Feliciari pentru masinuta....frumoase jantele alea Santa Monica :blink:

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta si pentru modelul de jante ales. Stiu ca-s destul de greu de gasit. De unde si cu cat le-ai luat? Ce anvelope ai pe ele? Cati km are masina? De cand o ai, cat ai dat pe ea... :D Sper ca nu te-am stresat cu intrebarile...

Link către comentariu

Pai am 2 zile de cand am contul pe forum si asta e al 4 post. Cat despre intalniri poate la urmatoarele. Deocamdata ma documentez si eu despre masini ca sunt incepatoare la materia asta.

@ Auras: nr de inmatriculare e pus dupa numele de familie al prietenului meu

Multumesc pentru aprecieri

L.E. Jantele le-am luat de la un deposit din suceava si am dat 650 euro p ele cu tot cu cauciucuri, anvelopele sunt avon 225/45z r17. E din 2001 masina are 160.000 km, o am de 6 luni si am dat 7300 euro in germania, in total 9000 cu tot cu inmatriculare!

Link către comentariu

Foarte frumoasa!Km multi fara probleme! :Driver: Cred ca am vazut-o prin Iasi,si mi-au sarit in ochi jantele,care arata foarte bine pe masina.Sunt cumva Santa Monica?

Link către comentariu

Da sunt Santa Monica. Nu cred k ai avut cand sa o vezi prin Iasi k azi am incaltat-o cu ele! multumesc mult de urari! Stiu ca mai e un golf cu jante de astea probabil pe ala l-ai vazut!

Link către comentariu

Draguta masina, jantele de asemenea :blink:

Sa o conduci cu placere si sa ai parte de multi km fara probleme :Driver:

Link către comentariu

Salutare!Se pare ca sunt si fete printre noi.

Sa o stapanesti sanatoasa si fara incidente!

Apropo de jante si de suspensie...nu se simt rau gropile si denivelarile?

Eu vreau sa imi cumpar modelul asta de jante dar mai intai trebuie sa ma documentez in privinta lor si a suspensie.

Sa ai parte de multi km cu ea!Bafta!

Link către comentariu

@alex_golf4 Din cate vad eu nu a zis nimic legat de suspensie, deci probabil e cea stock. Se poate observa si in poze.

Link către comentariu

Pai sincera sa fiu nu stiu cum sta treaba cu suspensia... De care e si alte chestii de genul :) dar la drumurile noastre se comporta mai bine decat cu celelalte jante... am sa ii intreb data viitoare pe baietii de la service cum sta treaba si va spun si voua!

:lol: Pana atunci insa va doresc o iarna cat mai usoara [azi am vazut 2 accidente in 5 minute :D :) ]!!!

Link către comentariu

Albastrul inchis sta bine pe un Golf. De cum nu ai luat un golf ROSU :lol: ? Sa o porti cu placere si multi km fara probleme

P.S.: Daca vrei mai mult de 90 cai ma poti contacta :)

Link către comentariu

He he ... e prea mult! Oricum vreau sa ii schimb culoarea. Ma gandeam la un gri sobolan k imi place la nebunie da asta la vara de acum si mai tre sa gasesc si un vopsitor bun k pana acum nu am auzit de nici unu care sa faca o treaba ca lumea. cat despre mai multi cai deocamdata nu imi trebuie. dar cine stie ce imi mai trece prin cap maine! am sa tin cont de ce mi-ai zis. Multumesc!

Link către comentariu

Frumos golf-ul, sa il stapansti sanatoasa.

In privinta revopsitului eu sper sa te razgandesti, nu e o ideea prea buna.

Link către comentariu

sunt de aceeasi parere legat de vopsit,pt ca nu o sa-ti iasa ca din fabrica.indigo e o culoare frumoasa,mai ales cand e curata/polishata.si golfu meu e tot indigo(initial nu-mi placea pt ca era f f f comun pe strazi).

km multi si fara evenimente.

Link către comentariu

Si eu recomand sa vopsesti masina. E foarte greu sau aproape imposibil sa vopsesti o masina in Romania si sa iasa si bine.

Ar fi bine totusi sa nu o revopsesti :P

Link către comentariu

Un polish profesionla care costa vreo 3 mil o s-o faca sa arate de n-o sa-ti vina sa crezi. Suntem multi care am incercat pe aici !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!