Jump to content

Demontare Mocheta Portbagaj Passat Variant

adilau
 Share

Postare recomandată

Salut,

Stie careva,sau mai bine,a demontat careva mocheta din portbagaj la un Passat din 99,(probabil ca asa e la toate pana la B6) ca vreau sa o spal si nu stiu cum sa o scot.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La care mocheta te referi? Eu am berlina si partea de jos se scoate pur si simplu afara, e un capac peste roata de rezerva iar partile laterale sunt prinse in suruburi. Suruburile sunt acolo unde-s agatatoarele alea mici cromate. :) Poate te ajuta cu ceva.

Link către comentariu

Trebuie sa rabatezi bancheta (spatarele) si ai sa vezi o banda cauciucata neagra, care are rolul de a fixa mocheta. Ridici de acea banda si apoi mocheta poate fi scoasa foarte usor. Odata ce ai rabatat spatarul ai sa vezit u despre ce vorbesc.

Link către comentariu

Eu am variant,iar la mine mocheta din portbagaj e prinsa la capatul banchetelor cu un dispozitiv de plastic pe toata suprafata ei(de la capatul banchetelor),am tras,am ridica-to si nimic,nu am vazut nici un surubcare sa o prinda.

Asa ca mai astept pana ma lamureste cineva.

Link către comentariu

Pai ti-am zis cum se face. Trebuie sa tragi un pic mai tare de plasticul ala daca vrei sa iasa; nu e prins in nici un surub, iar daca nu rabatezi spatarele de la bancheta din spate poti sa tragi de plasticu ala pana te plictisesti ca nu iese.

Link către comentariu

Am trasazi dar nimic

Nu mai stiu ce sa fac

Nu iese nicicum,ori nu am inteles eu ,ori la mine e altul sistemul desi nu cred

Mai incerc :Driver:

Link către comentariu

nu cred sa fie diferit la tine. am sa fac daca am timp, o poza la masina mea astazi, dupa ce ies de la serviciu.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

claudiu_83 n-ai mai reusit sa faci poza cu mocheta cum e prinsa la tine?

Inca tot ma bate gandul sa o scot afara(mocheta)sa o spal

Daca mai are cineva idei...sunt binevenite.

Link către comentariu

Pai exact cum ti-a explicat si claudiu_83, rabatezi banchetele si urmaresti un cap al mochetei respective, la un moment dat o sa observi o banda din plastic, ea este compusa din doua bucati, gen mama si tata; una este prinsa de caroserie si a doua este prinsa de mocheta. Este prinsa de caroserie prin fortare; adica cea cu mocheta (banda de plastic) se suprapune cu cealalta bucata si sunt prinse ca si o capsa sa zic asa, iti trebuie o surubelnita pt a putea sa le desprinzi. Trage cu incredere ca nu se vor rupe.

PS. Banda de plastic de pe caroserie are un sant pe mijlocul ei si cealalta banda are o chestie iesita in relief tot asa pe lungimea ei (nu stiu cum sa o denumesc acum) cu care se mufeaza prin apasare. Bafta la demontare.

Si o caricatura cam cum ar arata. Scuze de lipsa unui talent la desen.

post-7159-1198269598_thumb.jpg

Modificat de borisake
Link către comentariu

• 3 years later...

am o intrebare, care poate fi considerata stupida... dar o pun: exista la variant o ladita de aia din polistiren care se pune peste rezerva in care se tine cricul si toate alea? am mai avut un variant si nu mai tin minte daca avea, la berlina am avut sigur, variantul pe care-l am acum sigur nu are...

Link către comentariu

Exista - dar nu pentru cric....ca ala sta pe lateral, in stanga. Eu am scos-o ca sa umplu roata de rezerva, cu diverse....

Link către comentariu

si este vreun cod pentru ea? sau imi faci un pret bun sa ti-o iau pe a ta? :rolleyes:

Link către comentariu

.... nu e de vanzare.... :D

Ce am eu, se cheama = montura pentru cirlig pentru remorca si costa vreo 45 de euro. Codul este 3B0 804 993

img5428s.jpg

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

ok, merci mult de informatie

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!