Jump to content

lipsa indicatie turometru motor, presiune ulei, nu incarca


gheorgheminteuan
 Share

Postare recomandată

gheorgheminteuan

Am rugamintea totusi daca are cineva o idee pt. problema; Golf3 1,9 TD lipsa indicatie torometru motor, presiune ulei, incarcare si nici nu incarca de fapt.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bun venit pe forum!!

Se invarte alternatorul? Nu e rupta cureaua?

Am avut si eu exact aceleasi simptome la golf. Am facut o diagnosticare la service VW (400.000 lei) si mi s-a spus ca alternatorul este uzat (coletorul rotorului). Am cumparat unul SH, l-am inlocuit si problema s-a rezolvat.

Incearca sa-l desfaci, poate sunt distruse numai diodele.

Pe viitor incearca sa cauti cu optiunea search toate informatiile dorite postate pe forum, in functie de problema pe care o doresti s-o dezbati gaseste topicul cel mai potrivit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...

salut eu am aceeasi problema dar cu ceasul de la benzina :ceuameni:) si culmea ironiei e ca am ramas o data fara benzina in centrul iasului :blink:)) ..stie careva cum sa il repar ??? multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ar putea fii mai multe motive: sonda din rezervor,ceasul,alimentarea ceasului. Daca dai mai multe detalii poate te ajuta cineva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu cred ca ar fi o problema electrica. Nu stiu cata legatura are presiunea uleilului cu alernatorul, iar turometrul, daca nu ma insel, are legatura cu bobina.

Eu sincer, te sfatuiesc sa te duci la un electrician si sa ia la verificat. Cat despre diagnoza, nu stiu cat de mult te poate ajuta in situatia asta. Depinde din ce an este masina. A mea, de exemplu, nu are indicator pentru presiune unei si nici pentru incarcare baterie (insa e benzina din 97).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!