Jump to content

Demontare Spoiler Fata Ibiza Mk4

ShMan
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor!

Intrucat ma batea un gand la un moment dat sa dau jos grila Ibizei, am cautat pe net si am gasit un document, care arata cum poate fi data jos grila fata. Eu nu am mai incercat, dar daca cineva va vrea vreodata sa incerce, iata cum poate sa faca acest lucru. Din pacate documentul e in engleza, sper sa fie de folos.

Spor! :Driver:

demontare_grila__fata.pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

apropo, ati observat ca ibiza nu are carlig in fata? pentru a tracta masina trebuie sa mergi cu spatele?? :P

Trebuie desfacuta grila fata si in setul din roata de rezerva este un agatator care se infileteaza undeva .

Din pacate documentul atasat nu este edificator pentru ib 2006 :o. La aceasta se poate desface grila radiator fata fara sa scoti bara. Una din dungile argintii(cea din stanga cum te uiti la masina) se desface prin tragere spre stanga. Din pacate de acolo nu am mai reusit sa desfac nimic :o

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Aureliane, tocmai de la tine nu ma asteptam sa scrii in halul asta. Te rog sa iti editezi singur postul si sa faci mai multe propozitii din fraza asta imensa. A, si nu mai folosi "..." ca ne dor ochii.

Cat despre problema cu carligul, ai sigur carlig de tractare, e sub grila din stanga jos.

Link către comentariu

Done

Cu siguranta trebuie sa fie un carlig, eu nu l-am vazut :lol:. Am un vecin care a avut nevoie sa-si tracteze ibiza(ramasese fara benzina) si nu a reusit. motivul-nu a gasit carligul in fata masinii. :o

Link către comentariu

Nu exista nici un carlig in fata, este in trusa de scule a masinii. Pentru a-l monta trebuie desfacuta partea aceaia mica a grilei fata din zona unde sunt farurile de ceata. Din pacate nu imi mai amintesc exact de ce parte e, parca pe partea dreapta dar nu bag mana in foc. Si apoi se infileteaza acolo carligul de tractare. Nu pot da mai multe detalii ca nu am facut eu asta, doar l-am vazut pe tipul de la tractari facand toate astea. Daca mai aflu ceva, revin cu detalii.

Link către comentariu

Ma duc afara sa demontez grila si sa va pun poze. Da, e doar locul de infiletat carligul, asa cum era si la ibiza pre-facelift.

Later edit: am revenit. Cam asa arata locul unde se infileteaza carligul:

picture003yn0.jpg

Link către comentariu

Eu am vazut una la service cu acel carlig montat..Era pe dreapta

Mentionez ca era un model < 2006 (fara facelift adica)

Link către comentariu

Nu s-a schimbat locul de amplasare a suportului pentru carligul de tractare, a fost de la inceput in partea dreapta, langa proiector, si la face-lift e la fel.

De fapt asta se poate vedea si din poza pusa de mine.

Link către comentariu

Documentul ala arata cel mai bine cum poti da jos toata partea frontala a Ibizei, nu numai grila care intr-adevar se poate da jos relativ usor. Eu am vrut sa dau jos, si spoiler-ul la un moment dat, pentru a putea da jos farurile, dar m-am lasat pagubas ca nu aveam timp si nu stiam cum sa o fac. Eu zic ca documentul e mai util daca vrei sa dai jos partea frontala a Ibizei si imi cer scuze daca titlul topicului nu e sugestiv!

Link către comentariu

Documentul e un ghid pentru montarea unui intercooler frontal in loc de cel lateral, stock.

O sa redenumesc topicul in Demontare spolier fata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!